Светлините на Айфеловата кула угасват заради Лондон

Кметът на Париж: Мислите ми са с жертвите и семействата им
4 юни 2017 16:07, Анисия Иванова
31
Светлините на Айфеловата кула угасват заради Лондон

Осветлението на Айфеловата кула ще бъде изгасено тази нощ в знак на скръб за жертвите от атентата в Лондон. Това съобщи в Туитър кметът на френската столица Ан Идалго, предаде ТАСС.

"Мислите ми са с жертвите и с техните семейства. В тяхна памет тази нощ светлините на Айфеловата кула ще угаснат в 00,45 часа парижко време", добави тя.

През март 2016 г. Айфеловата кула бе обагрена в цветовете на белгийското знаме в знак на солидарност с народа на Белгия, пострадал от поредица терористични акции. През юли кулата бе осветена с цветовете на френския трикольор в знак на траур за загиналите в Ница.

През януари светлините на Айфеловата кула бяха изключени в знак на скръб за жертвите от атаката срещу джамия в Квебек, Канада.

Те угаснаха, за да бъде почетена паметта и на убитите при атентата в Санкт Петербург на 3 април и в Манчестър на 23 май.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
2
 
! Отговори
Обзървър!!! преди 6 години
Леле леле кви задръстени неграмотни нещастници се изказват тука бре!Бях в Париж на воаяж през април и видях с очите си и заснех на айфона си как бяха угасени светлините на кулата след атентата в петербургското метро бре! Впрочем този безспорен факт е отразен в последния абзац на статията бре!Обаче има кьорави и предубедени драскачи-като тоя някой си дето се е издрайфал под моя пост преди шест часа-дето няма никаква връзка с реалноста бре!пп-Бедняците носят само НЕЩАСТИЕ бре!Неграмотните-също!!!
20
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А за жертвите в Одеса КОГА?????????????????????????
19
2
 
6
 
! Отговори
19803 преди 6 години
По тази логика Айфеловата кула постоянно трябва да тъне в мрак. И с какво ще допринесе този мрак за сигурността наздраветои живота на парижани? *** до ***, мила моя майно льо...
18
1
 
2
 
! Отговори
Крети преди 6 години
Проблема не е в службите а в тези които не ги слушат, политиците.
17
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
европа заприлича на тнаурна дискотека. това трябва да се предотврати и прекрати. има един куп служби - МИ 5 , ЦРУ,КГБ ДС .....и техни производни....хайде да се стегнат по старому ,да се съюзат и да оправят нещата в полза на народите си !
16
1
 
8
 
! Отговори
А Защо преди 6 години
АЗащо не угасихте кога фашистите от ЕС и НАТО убиваха вестоко бебета,деца,жени,мъже,старци от Либия,Ирак,Сирия,Авганистан,Босна,Санк Петербутрг,Турция.....кому е нужен този двоен стандарт......героите не умират никога
15
1
 
11
 
! Отговори
евротолераст преди 6 години
Светкат лампи, гасят лами и пак така , и пак така. Каква само съпричастност , каква евроатлантическа толерантана ценност в борбата срещу тероризма !.
14
1
 
10
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Май наближава времето когато ще се хвалите че Днес светлините на Ак ще бъдат включени
13
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
STIGA PALIXTE I GASIXTE CHE IZPOGORQXA LAMPITE VE ZABRANETE ISLQMA V ES I KRAI
12
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съдейки по коментарите тука всички се радвате. Разбирате ли сега защо нямаше угасени светлини за Санкт Петербург?
11
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Направо в Париж да се спре тока за 2-3 седмици това ще разколебае джихадистите JE SUIS MAКАРОН
10
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НА ВЪРХА МОНМАРТЪР В ПАРИЖ ИМА ЕДНА БЯЛА КРАСИВА КАТЕДРАЛА. КАЗВА СЕ "Сакре кьор". Намира се на нй-високото място в Париж.ИСЛЯМИСТИТЕ СА СИ Я ХАРЕСАЛИ И СЕ ЗАКАНВАТ, ЧЕ РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ Я ПРЕВЪРНАТ В ДЖАМИЯ.
9
3
 
15
 
! Отговори
Мишо преди 6 години
Ако хората бяха загинали в България?Дали въобще щеше някой да научи?
8
2
 
15
 
! Отговори
Мишо преди 6 години
Вместо да гасите безсмислено лампите съвземете се и се събудете от летаргичния американски сън.
7
4
 
21
 
! Отговори
Професор преди 6 години
В Сирия или в Близкия Изток , дори в Русия могат да умрат стотици но техния живот не струва. Това фашистко мислене е заложено генетично в англо-сакс-романовите католически народи. Хитлер е ангел в сравнение със средновековните европейски нашественици заличили десетки народи в Америка и Африка.
6
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А защо не я угасиха снощи и да решат проблема? Сега ще слушаме песента с припев: "Палигаси, пали гаси...."
5
1
 
3
 
! Отговори
Професор преди 6 години
До ДалновиденНаистина така беше. Излъчваха клипове на Айфеловата кула с минарета. Как бързо минават годините. Не че подкрепям Cидepacтите ама така си беше.
4
2
 
19
 
! Отговори
Далновиден преди 6 години
Айфеловата кула ще замяза на дискотека,както е тръгнало...Впрочем,преди 10 години Атака изкара прословутите си колажи на Айфеловата кула с минарета и тогава изглеждаше прекалено,дори и за В.Сидеров!Сега това вече се превръща в реалност и въобще не ни е до смях...
3
2
 
21
 
! Отговори
TURK преди 6 години
А за Русия нямаше толкова словесни гимнастики от запада.Нали славяните и руснаците са 2 качество хора......Както и храната за Източна Европа е 2 -ро качество.....Хак да ви е ,вашата *** европейци......хептен изтрещяхте,нека ви.....меченца,свещи,цветя,светлини -ала-бала.....
2
2
 
12
 
! Отговори
КуКу преди 6 години
Болка, шок, скръб. Няма да позволим на омразата да ни победи дрън дрън. Докато не се въведе военно положение или нещо подобно тези словоизпражнения ще продължават.