Тръмп: Посочиха ми Катар като спонсор на терористи!

Американският президент коментира кризата в Персийския залив
6 юни 2017 19:58,
76
Тръмп: Посочиха ми Катар като спонсор на терористи!
Снимка: архив Reuters

Американският президент Доналд Тръмп заяви днес, че при обиколката си из Близкия изток е предупредил да не се спонсорира "радикалната идеология" и всички лидери, с които се срещнал, са посочили с пръст Катар, предадоха Ройтерс и БТА.

"При неотдавнашното ми пътуване в Близкия изток заявих, че повече не може да се финансира радикалната идеология. Лидерите посочиха Катар - виж!", написа той в Twitter.

Още по темата

Вчера Саудитска Арабия, Бахрейн, ОАЕ, Йемен, Египет и Малдивите скъсаха дипломатическите и прекъснаха търговските си отношения с Катар, като го обвиниха, че подкрепя тероризма.

Вчера Иран обвини САЩ в сценарий за ескалация на дипломатическа криза в Персийския залив след неотдавнашното посещение на президента Доналд Тръмп в Саудитска Арабия.
 
Вчера Саудитска Арабия, Египет, Обединените арабски емирства и Бахрейн, както и признатите от Запада правителства на Йемен и Либия, прекъснаха връзките си с Катар, обвинявайки държавата, че подкрепя тероризма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още по темата: КатарДоналд Тръмп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
AMI USA KAKVI SA?
53
1
 
7
 
! Отговори
Трол преди 6 години
Не се е чуло да има катарец в ИДИЛ,но виж саудитци бол!!Атентатите от 11.09 ..11 саудитци и нито един катарец!Но.....явно саудитците са най-невинните винаги.С какво САЩ се различават от тях??С нищо!!!Навремето мразех палестинци и иранци,защото казват,че САЩ са най-голямото зло и са сатаната!Вече им вярвам...напълно.Те го доказват всеки ден.И не обикновените американци,то е ясно,че и те са роби на върхушката си.Върхушка,която приоритет и е да продаде оръжие за милиарди.Масови убийци
52
2
 
8
 
! Отговори
кристина преди 6 години
катар е най-богатата страна в арабския полуостров, преди сауди искаха да завоюват катар и водиха война, но катар им се изплъзна.. сега катар е пак 'жертвеното агне', този път и на америка.. няма такъв филм, в който катар да подкрепя джихадистите.. всичко е сценарий на сауди и америка, някой трябва да вземе богатствата на катар .. с измама
51
13
 
4
 
! Отговори
Русия е зло! преди 6 години
Русия създаде ИД за да се всява терор в Близкия Изток и Европа, да има нестабилност, да няма спокойствие!А Русия да може да продава петрол на воля.Москва организира терора в ЕС за да може да я помолят за помощ, но първо трябва да свалят санкциите към Русия, това е целта на Кремъл.В Турция беше същото - през ден атентати... но Ердоган се срещна с Путин и изведнъж атентатите спряха ?!Да, путин нареди на приятелите си от ИД да спрат, докато с Ердоган са приятели !
50
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не забравяйте и вечната война межди шиити и сунити... Русия умело подклажда тяхната вражда за да се бият и да не продават много нефт и газ по света.Само Русия иска да печели, докато другите се карат.Така закопаха и Венецуела, а там е пълно с нефт и газ - сложиха комунисти на власт, скараха ги със САЩ и сега са бедняци...
49
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Работата е в това, че Катар предложиха взаимодействие със Иран СРЕЩУ ИДИЛ. А ако арабския свят си взаимодейства с ИРАН по тоя въпрос, на ИДИЛ дните са му преброени. Как да не обявиш Катар извън закона? ;)Каубоите и техните стада веднага са го направили това. Щото то и Турция, и СА и някои други там в региона подхванват ИДИЛ. САЩ им подариха 2000 хамъра с тежки картечници преди няколко години. Ама нмиикой не къса дипотношения с тях ;)
48
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вижте ся, доколкото знам в Катар има мноого газ. Нали от там Бойко щеше да го носи с камилски кервано през сирийската пустиня...
47
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Навсякъде става война, където е замесена Русия!Заради евтините петрол и газ Кремъл предизвиква войни и терор по целия свят!Искат да се продават само руски горива и да са монополисти!Но не могат да пипнат Саудитска Арабия, защото ще ядат шамари от САЩ.
46
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да живе Тръмп!!! Съвременният Робин Худ! Най-хуманния милиардер, спасението на бедните и гладните, упованието на низвергнатите. И посмял някой да каже, че не си е добил богатството по заслуги, не, той го е натрупал с МОЗЪК и способности!
45
0
 
5
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Създаване и управление на кризи,този и онзи подкрепя тероризма-скъсайте с него официално.А неофициално ще продължим да го подкрепяме,защото подкрепя нашите терористи,не че ние не ги подкрепяме де.Та така.
44
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хайде сега една цветна ревоюця да им спретнат и всичко ще се оправи.-Амаа те още с другите неса прикючили.Така си мслши.Зщто тогава Либия Ирак Сирия Йемен също поткрепят това което казват Съудицка Арабия ОАЕ САЩ дефакто те им казват да кажат така защото те ги управляват.
43
0
 
6
 
! Отговори
Инж. преди 6 години
Моля всички заинтересовани да потърсят в Google кои са държавите най-богати на природен газ (ресурс по-добър от петрола).Това ще отговори на всичките Ви въпроси
42
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ponti 55След това което каза *** на 24 май за славянската писменост мога да кажа само едно на Русия............да си е..ът Пу.. Майна.Тези никога не са били приятели на България!Преди имах позитивно отношение кум руснаците но СВЪРШИ!!!Поздравявам рашките с песента "Ти си мъртва за мен".Благодаря ти другарю *** че ми отвори очите.
41
2
 
2
 
! Отговори
до 56 преди 6 години
Нещо си в голяма грешка брато. Обаче може да ти напукам цайсите
40
0
 
2
 
! Отговори
армагедон преди 6 години
До Активист на БКПКушнер, за да може братчедите пък да заредят фронта отсреща
39
2
 
6
 
! Отговори
незнайко преди 6 години
На еврогейовете им викате еврогейове, а на американските гейове като Тръмп как да им викам?
38
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе нещо не схващам, всички бълг*араци с алцхаймер ли са?!Не помните ли КОЙ е най-добрият приятел на Боко-тиквето?!На кой ходиха на крака Боко и Цецо "на килимчето" да молят за пари и той направи депозит в БНБ (100милиона)?!На кой щяхме да продаваме агнета а младите в Бг им беше "сведено" да стават овчари?!Сега се оказа че на Боко хората са терористи.Тва бълга*раците сте по=прости и от макаците (вид ***).
37
3
 
18
 
! Отговори
Активист на БКП преди 6 години
Кой продаде оръжие за 100 000 000 000 $ на спонсора на терористите,бе гарбидж !
36
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До pontiникога - ти да не живееш още в Югославия
35
3
 
13
 
! Отговори
Хм преди 6 години
И на Тръмп му посочват кое какво е....Ясна работа.Интересното е кой му дава насоките,май са едни с малки шапчици и големи портфейли.Впрочем и при наш Тиквоний се наблюдава нещо подобно-до обед си плямпа глупости,а надвечер(за новините) влиза в пътя.Явно обядва с някой,който му държи юздите!