Путин: Война между САЩ и Русия? Няма да има оцелели!

"Надежда винаги има, докато не ни понесат към гробищата"
7 юни 2017 10:15, Елка Василева
314

Ако между САЩ и Русия избухне въоръжен конфликт, оцелели няма да има – това заяви президентът на Русия Владимир Путин в интервю за режисьора Оливър Стоун.

"В случай на "гореща" война дали САЩ биха доминирали? - попита Стоун руския президент. - "Мисля, че никой няма да оцелее", отговори Путин.

Руският държавен глава заяви също така, че не губи надежда за промени в руско-американските отношения.

Още по темата

"Надежда винаги има, докато не ни понесат към гробищата", отговори Путин на въпрос какво според него може да се очаква от победата на Доналд Тръмп на президентските избори в САЩ.

Части от интервюто са публикувани в YouTube канала на Showtime. Пълното интервю на Путин ще бъде излъчено в четири епизода на 12-15 юни.

През май, представяйки разговора си с Путин, Оливър Стоун отбеляза, че Западът неправилно възприема президента на Русия. По думите на режисьора имиджът на Путин в САЩ и Европа е обусловен от политика и идеология.

"Той не е комунист и мисли не като комунист. Путин мисли като образован човек, като юрист", заяви Стоун.

Говорейки за срещите си с руския президент за създаването на филм за него, Стоун заяви, че забранени теми не е имало. Режисьорът твърди, че Путин подробно е разказал за руските интереси по света и те не се свързани с "империя или с разширяване, или с агресия, или с връщане към миналото", пише Газета.ru.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


314
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
241
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Путиналндия - враг на България.
240
0
 
1
 
! Отговори
neo5 преди 6 години
Матей 24 гл.7 Защото ще се повдигне народ против народ, и царство против царство; и на разни места ще има глад и трусове.8 Но всичко това ще бъде само начало на страдания,9 Тогава ще ви предадат на мъки и ще ви убият; и ще бъдете намразени от всичките народи поради Моето име.
239
8
 
0
 
! Отговори
Фронто преди 6 години
Към всички московци, дето само глупости бълнуват:Когато се казва *Оръжието на дадена страна* се има предвид всичкото на тази държава. Цялата държава. " Победи оръжието на ... "- победила е държавата,не отделни оръжеини образци. Руснаците и образци нямат,но аз говоря по принцип. Москва да не си фантазира глупости,че от лицето на земята ще я изтрият. Разликата е о г р о м н а! Като цяло и по сектори!
238
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Търсете "страната" между Ливан и Египет от там идват всичките човешки беди !
237
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като гледам коментарите и все повече ми допада идеята за глобална война. Ще се прочисти планетата от тез гнусни твари дет са я напъплили и алчно я унищожават.
236
0
 
2
 
! Отговори
Men преди 6 години
Гш -18
235
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
омачкайте му каскета на дребния!
234
11
 
8
 
! Отговори
до 278 преди 6 години
До Анонимен 278Сеганяма практически нито един род оръжие, в което Русия да не е по-добра от САЩ.:-) Виж какво бе батка.Русия е толкова зле, че дори в стрелковото оръжие е десетилетия зад САЩ.За група Алфа купиха Хеклер и Кох и Глок, та даже и патроните за тях.Всичко им е на марално остарялата база на АК.Кажи един руски пистолет, който да е що годе добър и да може да се мери с CZ, Glock, H&K,Beretta и т.н.
233
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 278Слава России! Да сгинут ее супостаты! Дано не чуят "Ставай, страна огромная!"свали си ушaнката, че много те е напекло слънцето и ше дадеш фира :)
232
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до 277Ти компютрите ги махни, питай ги да не са компоти, искай да ти покажат руска запалка или карфица или четка за зъби, нещо такова.
231
8
 
10
 
! Отговори
до 277 преди 6 години
Руснаците имали изделия над световното ниво?????Е,добре де какви са тези изделия?Автомобили ли са,компютри ли са уреди за бита ли са,инструменти ли ???Аз не знам да има такива ,но ако някой знае нека да напише.
230
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако попитате един американец и един руснак дали биха искали да живеят в Швейцария и двамата биха казали да!И САЩ и Русия са хвърлили толкова много пари за военни цели,че народите им страдат от това.САЩ изглеждат добре,но външният им дълг е 20 трилиона долара!А ако влезете в YOUTUBE ще видите безброй руски клипове за това как изглеждат руски и европейски градове.Сравнението е ужасно!Много е жалко най добрите ти мозъци да създават оръжие,а не средства за обикновените хора.
229
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Глупости за простата маса. Директно го е казал Путин. Няма да има оцелели. И двете държави притежават хиляди ядрени бойни глави. Стотици са разположени и готови да бъдат изстреляни на момента! Нито САЩ, нито Русия имат интерес от директен конфликт, безсмилено е. Въпросът е кой, коко оръжие ще продате на балашки държави, че те да им водят войните и кой, колко ресурси ще докопа.
228
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До време е"предателя Оливър Стоун"Ей, Богу, пълзяща твар, ти в ред ли си? "Предателят" има "Бронзова звезда" и "Пурпурно сърце" за реални битки във Виетнам, за пролята кръв! Не говоря за таланта му, за мъжеството му. Ти кои негови филми си гледал, ***? Не си този, с когото ще разговарям за творчеството на този титан! Чиба!
227
0
 
2
 
! Отговори
Бивш служител преди 6 години
Въведохме гени на *** в човешки ембриони ,нови човеко- *** ще властват след взрива на 3 те хиляди бойни глави на САЩ и СССР.
226
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Из Северния Атлантик руските подводници гонят американските като хрътки зайци. Сеганяма практически нито един род оръжие, в което Русия да не е по-добра от САЩ.Единствено памперси на произвеждат, защото психиката им е такава, че умеят да си контролират sфинктерите!Слава России! Да сгинут ее супостаты! Дано не чуят "Ставай, страна огромная!"
225
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ShoppЖопппин! Луд умора няма. И Жопппин - също!
224
7
 
3
 
! Отговори
До Анонимен 272 преди 6 години
"руснаците не съм чул да произвеждат дори ГРЪНЦИ поне в последните 30години"Това, че един глух примитивен човечец не е чувал нещо си, едва ли е аргумент.Всъщност, аргумент е за останалото стадо, подобни нему.Руснаците произвеждат всичко, което произвежда съвкупният останал свят! Някои от изделията им са над световното ниво. Но хайванчето откъде да знае? Не чете, *** готови фъшkии и какво очаквате да произведе от тях? Фъшkии, разбира се!Какво по-лесно от това, да разровиш Интернет?
223
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вижте в YOUTUBE как се полага" високотехнологичен" асфалт в Русия и всички коментари дотук стават напълно излишни.
222
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Технологиите които САЩ имат можете да ги видите във всяка една сфера било за хората или военни а руснаците не съм чул да произвеждат дори ГРЪНЦИ поне в последните 30години. Войната е страшно нещо но пък и руският мир е най-страшният мир !