Мария Габриел – одобрена от всички комисии в ЕС

На 4 юли ще се разбере дали тя ще е българският еврокомисар
21 юни 2017 21:08, Анисия Иванова
41
Мария Габриел – одобрена от всички комисии в ЕС
Архив: Reuters

Мария Габриел е била одобрена от всички комисиите на Европейския парламент, които я изслушаха вчера. Това все още е неофициална информация, официално им становището ще бъде оповестено на 4 юли, предаде bTV.

Очаква се Габриел да бъде утвърдена от сесията на ЕП следващия месец в Страсбург, както и от Съвета на ЕС.

Кабинетът "Борисов 3” номинира в началото на май евродепутатът Мария Габриел за еврокомисар на овакантеното от Кристалина Георгиева място.

Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер пък реши да й даде ресор цифрова икономика и цифрово общество.

Две комисии на Европейския парламент я изслушаха вчера и реакциите бяха, че тя е добре подготвена.

Ако получи поста, Мария Габриел ще бъде еврокомисар по цифровизацията до средата на 2019 година. Тя ще бъде третият досега български представител в колежа на комисарите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гледам биографията й на страницата на ГЕРБ-ЕНП: английски език - C1 (свободно владеене) ?!?!?!?!?! Руски - B1/2. Чувайки я как говори английски, не мога да си представя руският й на какво ниво е. Като цяло биографията й изобщо не блести, а е на изключително висок пост в сфера, за която няма компетентност. Със сигурност има много по-подходящи хора за позицията.
34
2
 
4
 
! Отговори
аман преди 6 години
Да е жив а и здрава ограбват около 2 000 000 000 евра годишно за да издържат наркоманите от Брюксел ..ЕКсперти да докладват какъв точно пси активатор е поела тази мадама ..Автоматизирани системи създавани от години я приемат за" УНикално излъчваща" ..ВИжте специфично обемно излъчващо поле от тялото и на около доста метри от пси активаторчето..
33
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С тоя врат трябва да кара само коли с шибедах!
32
1
 
9
 
! Отговори
Активист на БКП преди 6 години
Това момиче е завършило хранително-вкусова промишленост.Може да е шеф на цех за лимонада ! Всички други тапии и спецификации ,които притежава са благодарение на членството и в ГЕРБ !!! Това е България на ГЕРБ ...
31
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вижте видеото към статията "КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ЗА АНГЛИЙСКИЯ НА НАШАТА ЕВРОКОМИСАРКА?". Имаше специалена акцент - споменаване на човек с арабско име, вероятно за изглеждаме достатъчно политкоректни. А тя не изглежда да има познанията по английски, за да напише речта си. На мен ми напомня на английския на Борат :) Нивото на английския на Фики е сходно и спокойно можеше да предпочетем него. Но друго си е да пратим "кумицата" на еврономенклатурата след "снахата" на комунистическата номенклатура ...
30
2
 
5
 
! Отговори
заразата преди 6 години
До АнонименЕС е заразен от болшевишки евреи!!! Коминтерна надделя!!!
29
2
 
4
 
! Отговори
уникум преди 6 години
До ЧИФУТИБългари ли сме или евреи?????????
28
3
 
5
 
! Отговори
ЧИФУТИ преди 6 години
До ЩирлицЕВРЕИТЕ ПАК НАДДЕЛЯХА!!!!
27
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вчера кумът й я похвали, значи наистина е била много добра на представянето. Всички тези хвалебствия ми напомнят на номенкларурата при комунизма. Фараж пък беше назначил жена си (германка) за сътрудник в ЕП, докато се бореше срещу него. Шуробаджанащината си процъфтява в ЕС. Да живеят другарите европолитици и техните роднини!
26
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щирлиц, много се радвам, че не я харесваш. =)
25
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Едно време,таквиз изпълнителни зубърки трудно се добираха за председатели дори на комсомолските организации по местоучилище,а сега ги правят без проблем еврокомисарки!! :-)
24
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Важен ресор - цифровизация, върви много с полагане на асфалт, тиквонапояване и тигроугояване
23
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На тая английският и е "Па'и сЪ брат ми".Френският не съм чул но едва ли е по-добре.българският и е като на провинциална комсомолска активиска.Ако това е нивото на ЕК...........то тогава ЗАКРИВАЙ!
22
2
 
15
 
! Отговори
Латев преди 6 години
Крадливата сврака с двата крака... и дългата шия, като на заклан петел!
21
2
 
17
 
! Отговори
А дано ама надали! преди 6 години
"Разбиха Мария Габриел заради скандално ВИДЕО! Кандидатката за български еврокомисар говори на английски с ужасяващ акцент"Не всички медии са ***.
20
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Повече от стокиранеТова, което съобщаваш, изби рибата.Но не е безпрецедентен случай. Напоследък често чуваме подобни неща, уви!
19
3
 
12
 
! Отговори
До Perdono преди 6 години
Знаеш ли какво е нивото на онези, които са учили бълг.филология в Пловдивския университет? Виждах една такава в БАН, в институт, в който се изисква образование по история. Дори беше защитила дисертация там.Не коментирам невъобразимите глупости, които чете на една конференция, навлизайки в тематика, от която няма хал хабер, също и нахакания тон, и скандалджийските провиквания, с които отговори на уместните,учтиви забележки на колеги, с цяло поколение по-възрастни от нея.Та по тази съдя за онази!
18
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прилича на мъж с перука е. Пу-пу.
17
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До PerdonoМоля пояснете коя е тази жена,какво образовение е завършила,къде е работила и други такива неща---------------Станишев кой беше, какво беше завършил, къде беше работил навремето?Да припомня ли?Бивш руски гражданин, с пресен български паспорт.Завършил история със специалност униформите на РККА.Без нито един ден трудов стаж.
16
2
 
8
 
! Отговори
Да реве, който ще! преди 6 години
До густавНямам нищо общо с червените.Но продължавам да се питам, защо никой не анализира изявленията на тази жена, че действа според това,какво са й казали "гласовете, които чува в главата си" и че е убедена, че е месия?От нашенска гледна точка, няма нищо странно.Ние имахме академик, който беше без висше образование.Фризьорка беше зам. министър. Снаха на Политбюро не миряса, докато не застана начело на сините /и файда нямаше/.Защо да не е еврокомисар и някой, който чува гласове в главата си?