Силата на семейството: Деца избраха смъртта в Лондон

Не могли да оставят родителите си в горящата сграда "Гренфел тауър"
Обновена: 22 юни 2017 13:20 | 22 юни 2017 13:15,
74
Силата на семейството: Деца избраха смъртта в Лондон
Снимка: Facebook

Братя и сестра избраха да останат и да умрат с родителите си в огъня на горящата сграда "Гренфел тауър" в Лондон. Димът и пламъците погълнаха цялата сграда.

Тогава 22-годишната Хусна Бегум и братята й - 26-годишният Ханиф и 29-годишният Хамид говорили с техни роднини по телефона и споделили решението си, пише "Мирър".

Още по темата

В емоционален разговор повече от два часа след началото на пожара, децата им казали, че няма начин да оставят 60-годишната си майка Рабея и 82-годишният им баща Камру Миах. Те им казали да не тъгуват за тях, тъй като "отиват на по-добро място".

Децата са имали възможност да напуснат сградата, но са избрали да останат с родителите си докрай.

18-годишният им братовчед Самир Ахмад, сподели пред Таймс: "Баща им не можеше да ходи. Не можеше да го изоставят. Моята леля говори с Ханиф и той й споделил, че не трябва да се притесняваме за тях, а напротив - трябва да бъдем щастливи. Те не бяха уплашени, защото останаха с родителите си. Семейството им беше толкова важно, че живееха заедно и умряха заедно".

22-годишната Бегум е трябвало да се омъжи през следващия месец в Лестър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз чета новини на 4 езици и мога да казва че най-озлобени коментари винаги са на българските сайтове, аз не знам какво станаше с тези хората, разбирам че няма пари, крадеци във власт и всичко друго ами с такъва омраза навсякъде страна никога няма да стане преуспяваща
52
0
 
8
 
! Отговори
София преди 6 години
Чета и не мога да го проумея. Това са хора - 79 загинали в пожар. Що за извратен ум трябва имаш, за да се радваш? Къде е разликата между вас и фанатика с бомбите. Нали уж сте християни, знаете ли какви са християнските ценности? Омразата и оскотяването нямат религия. И аз съм против ислямизирането на Европа, но да се радвам на нечия смърт, не е човешко, не е достойно, не е морално.
51
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 58А сега си представи че това са твоите родители или роднини! Каквото човек си пожелае.......
50
0
 
4
 
! Отговори
Stamat преди 6 години
Islqmskite cennosti ot edna strana i cennostite na zapadnata civilizaciq ot druga strana...Koi e prav i koi e kriv?
49
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трябваше да съберат повече тарамбуки в сградата
48
6
 
31
 
! Отговори
Истината преди 6 години
99% от живеещите в тази (вероятно умишлено и от някой от самите тях) подпалена сграда са обявявани за "бежанци" ислямски нашественици, 100% от които живеят без пари там и цоцат социални помощи! Сега се оказва напрежение върху правителството, най-вече от кмета (джихадист) на лондон (умишлено с малка буква) да даде по-хубави жилища на ***, като тези от снимката! Този инцидент е още едно твърдо доказателство, че мултикултурализма не работи и води до едно - ислямизация.
47
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
5-6 не можали да измъкнат 2-***. Говорили 3 часа по телефоня. И селфи си направили.
46
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тука случая е като при "Блок 20" в Ямбол, но по-драстичен.
45
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако новината трябваше да ме разчувства и разплаче, ми не, не успя!Виж за прегазените на Коледния базар в Германия, за убитите деца на концерта в Манчестър и за другите жертви на роднините на тези плаках! Но за тези изобщо не ми дреме! Да вървят при миролюбивия си бог и те, и всички като тях! Отделно защо пропускате, че на въпросната сграда е правен основен ремонт преди 2 години, за сметка на общината разбира се.
44
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ся разбирам що оная са казва Камила
43
1
 
40
 
! Отговори
Една преди 6 години
Колкото и да се опитват да ни навиват, че Исляма е "религията на мира", няма вече нормален човек на планетата, за който да не е пределно ясно, че Исляма е напълно несъвместим със нашата, Юдео-Християнска цивилизация. Точка на жалката ви пропаганда.
42
2
 
35
 
! Отговори
Латев преди 6 години
Да се използва тази трагедия, за да се промотира Ислям е меко казано Сатанизъм, но не и дотам учудващо, в тона на Евротолерантна, Глобалистка и Ислямолюбеща Европа... уви!
41
1
 
20
 
! Отговори
kenef преди 6 години
49: Да ама в Столипиново...другата българия! Бегай у лево с твоя фейк нюз!
40
22
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А днес в Пловдив, България, син уби баща си.Цивилизационни различия.
39
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това, което е станало е ужасно, ама каква е тази пропаганда. Защо никой не вземе интервиев от хората, чиито деца загинаха в Манчестър, да видим какво ще кажат? Или в Париж, Брюксел...? Колко хора умряха, а родителите им живеят до края на дните си в мъка?
38
3
 
6
 
! Отговори
етнолог преди 6 години
*** тоа да не е лефскара ПАжин бре а ??
37
0
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Материал в Мирър: Турско момиче в истанбулски автобус получава шамар от друг пътник, защото носи шорти по време на рамазана ... Оправданието на нападателя: бил "провокиран" и се "отбранявал". Това религиозно нахалство вече минава всякакви граници! Никоя държава не трябва да допуска такива фанатици да заплашват хората. Трябват сериозни присъди за такива нарушения на личната свобода, физическо насилие и заплахи.
36
2
 
12
 
! Отговори
РОССИЯ преди 6 години
До Браво!не се радвай на чуждо нещастие може и на теб да сполети тази беда
35
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Деца? Пичoвe, това не са деца! Деца са до 15-16-17.
34
9
 
32
 
! Отговори
Браво! преди 6 години
Вместо да се размножат, м*нг*лите избрали да умрат! Просто прекрасно. Надявам се останалите да последват примера им и така да сложат край на мръсната си кръв.