Македонско издание: Борисов - супермен на Балканите

Той е все по-уважаван партньор в европейската и регионалната политика
Обновена: 26 юни 2017 07:03 | 25 юни 2017 22:02, Елка Василева
193
Македонско издание: Борисов - супермен на Балканите
Бойко Борисов. Снимка: архив, Reuters

Бойко Борисов: супермен в балканската политика - под това заглавие македонският в. "Слободен печат" помества портрет на българския премиер.

Борисов показа, че е политик от голям формат по време на масовите протести в разгара на социалната и икономическа криза в България в края на 2012 г. и началото на 2013 г., когато подаде оставка, пише изданието, като отбелязва, че това е ход, несвойствен за балканските политици.

В статията се посочва също, че жизненият път на Бойко Борисов е доказателство, че политиката, както и боксът, е спорт за силни момчета, но и благородно умение, а "момчето" със скромен социален произход е показало, че със сила и ум и преди всичко с твърд характер човек може да остане в политиката повече от един сезон.

Вестникът отбелязва, че след като е доказал качествата си на вътрешната сцена, Борисов очевидно се превръща във все по-уважаван партньор в европейската и регионалната политика, а България под негово ръководство се е превърнала във фактор на стабилността.

Особено се цени ролята му в решаването на македонската политическа криза, пише вестникът, като добавя, че плодотворното посещение на македонския премиер Зоран Заев показва, че България смята да изиграе положителна роля за деблокиране на интеграцията на Македония в ЕС и НАТО.

Времето и събитията ще покажат дали българският политически супермен може да се окичи и с епитет "балкански политически супермен", пише "Слободен печат", цитиран от БТА.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
147
0
 
0
 
! Отговори
veneta i. преди 6 години
kolkoto minavat godinite stavat vse po sladki i xarizmatichni.golemite dgentalmeni s pyshki...megdy dvata ni roda vinagi e imalo skrito toplo yvagenie...kolkoto minavat godinite vse po zaprilichva na bashta mi......nai -xybavoto e che godinite im otivat...CHOVEKAT e nai-vagen.
146
1
 
2
 
! Отговори
Така е преди 6 години
До Анонимен 179 Корделка може да е премиер, само ако Байко и подари един мандат, да хапнат и те.Ама Корделка трябва да се държи прилично.Глупости пиша...Няма начин БСП да вземат властта , защото народа вече им знае възможностите.
145
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя ако е *** премиер ...преди него как да им викаме ?:) *** е за опозицията и техните поолющени симпатизанти. Иначе хората си го избират вечв трети мандат и човека си бачка. Другото не ни интеррсува от банда пенсионери пишещи по цял за бедния соц.
144
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Море , Що ли не си го приберете в Скопие , като толкова ви харесва българския Супермен? Така ще ви оправи ,че свят ще ви се завие.
143
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хеле на тениса, какъв е ,,супермен ,, ?Подтичва ,като бивол. Бъзикат ни тънко ,тънко.
142
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гаврят се !
141
2
 
4
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
Хахаххахахаха, хахахахахахахахахахахахахаха, Македония е готова да се присъедини към България... вече. Честито им на макетата, новият "Бащица Махно",или новият Тито Сам той е майстор в приласкаването, со малко кютек на Заев и Македония е присъединена. Къде си бил, Войводо Тиква, толкова време? Къде си бил, о, витяз на витязите, елбир на елбирите и богатир на богатирите? Да бе се родил тогава, нямаше да имаме нужда от ВМРО и Илинденско-Преображенско востание. Щото днес, наистина нямаме!;)))
140
4
 
6
 
! Отговори
образ преди 6 години
От мошенник нагоре!!!
139
2
 
8
 
! Отговори
venix преди 6 години
"все по-уважаван" естествено от своите си бандити от Европа.
138
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
трябва да е било в секцията за анекдоти
137
7
 
14
 
! Отговори
Наблюдател преди 6 години
Ха, ха....! Македонците сътвориха вица на деня - "Б.Б.Балкански супермен"! Ха, ха.... цялата им работа е такава!
136
20
 
20
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 6 години
Това е положението другари и другарки, Бат Бойко беше оценен дори и от "братята" Македонци, които по природа са си доста своенравни, мнителни и докачливи, и винаги търсят по вола, македонското си теле .... Освен от наследниците на Александър Македонски, ББ е оценен по достойнство и всички европейски лидери. Единствено от столетницата на курнелка, продължават да го сатанизират и да му приписват всичките си несгоди, но на тях и Господ не може да им помогне ... само някой като ген.Решетников .. !!!
135
7
 
15
 
! Отговори
Я преди 6 години
Я съм *** и вие сте прозти !
134
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Великият Алеко когато е писал "Бай ***" явно е гледал в бъдещето и е видял наш Бачо Буби, в целия му просташки блясък. Груб, недодялан, неук, неграмотен, алчен, страхлив, отмъстителен, гънеш се като че::рвей пред силните, мачкащ безмилостно слабите. Живеещ затворен, в параноя, заобиколен от *** слугинаж който го търпи заради трохите които им подхвърля. Без достойнство за да защити интереса на България, с ужасен комплекс за малоценност който прикрива със сърдита мутра. И бил единствен, а?
133
3
 
11
 
! Отговори
Балканът - стене преди 6 години
МАТ'РИАЛЪТ, СИГУРНО ТРЯБВА ДА МУ СЕ НАПОМНИ КАК ТЯХНИЯТ '' ВОЖД ' ПРЕДЛАГАШЕ БЕЗ НИКАКЪВ СРАМ НА ЕВРОПЕЙЦИТЕ ДА СИ НАПРАВЯТ ЗАПЛАТИТЕ КАТО БЪЛГАРСКИТЕ И КАК ВСИЧКИ В ЕС ЩЕ СМЕ ИКОНОМИЧЕСКИ РАВНИ .
132
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Д-р Иванов-кардиологТи гледай от радост да не се прибереш от кардиологията.
131
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най добрия е бай УИ за фалиране на държави, детето ми е на 3години и е по умно от него говори бг,руски и малко английски
130
7
 
27
 
! Отговори
Таско Ерменков преди 6 години
ТОВА Е ГАВРА..БОКО ГО ГАВРЯТ НАВСЯКАДЕ..ТОЙ КАТО Е В БРЮКСЕЛ, ТАМ Е ЗА ЗАБАВЛЕНИЕ НА НАЧАЛНИЦИТЕ И ЗА МАЙТАП..ВСЕКИ МУ СЕ РАДВА И МУ СЕ СМЕЕ.
129
8
 
19
 
! Отговори
червен боклук преди 6 години
рожба на БКП
128
18
 
14
 
! Отговори
Отговор преди 6 години
До Анонимен 161 Икономически затънахме след 9 Х .Най бедни от всички соц. държави с най ретроградния , примитивен соц.Само Албания беше след нас.А що се отнася до Бойко , я посочи един дето ще води държавата по добре от него.Това че не ти харесва на теб нищо не значи. Има кой да го оценява и това се вижда на изборите.И стига с това че някой дава на някого някакви пари.Като нямаш доводи , не пиши по форумите.Мечтай си за соца , никой не ти пречи.