Принц Хари искал да напусне кралското семейство

Решил обаче да продължи, за да остане лоялен към баба си
25 юни 2017 21:44, Елка Василева
20
Принц Хари искал да напусне кралското семейство
Принц Хари. Снимка: архив, Reuters

Принц Хари преди време обмислял да напусне британското кралско семейство, пише британски вестник дни след като принцът намекна в друго интервю, че нито един член на кралското семейство не желае да се възкачи на престола, предаде ДПА.

"Почувствах, че искам да напусна", заяви Хари пред в. "Мейл он сънди", имайки предвид годините, след като напуснал армията.

Той описа възмущението си, че трябвало да напусне армията, докато бил в Афганистан през 2007 г., защото медиите публикували подробности за местонахождението му. "В армията не бях принц, а просто Хари", поясни той.

32-годишният принц решил да продължи да изпълнява кралските си задължения, за да бъде лоялен към баба си, кралица Елизабет Втора.

Що се отнася до бъдещето на британската монархия, като се има предвид, че Елизабет Втора е на 91 години и че баща му, принц Чарлз е първи поред в наследяването на престола, Хари е на мнение, че ще има промени и натиск, за да се вземат правилни решения.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: принц хари
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
6
 
3
 
! Отговори
безпринципен принц преди 6 години
Принц Хари искал преди време да напусне кралското семейство. За да може спокойно да се разхожда с любимата си нацистка униформа.
16
0
 
12
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
Много ме кефи точно тоя пич. Повече от брат си.
15
6
 
11
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 6 години
Този ако напусне кралското семейство,ще стане...безработен.Едва ли е...луд да го направи.
14
4
 
18
 
! Отговори
Anton kura преди 6 години
абе ше напусне той, нека му отрежат бенефитите месечно и ше го питам какво ще прави......на една заплата ли ще стои. много са отворени като имат пари и власт.....
13
1
 
19
 
! Отговори
Иван преди 6 години
Решил е да остане, за да не се случи някой нелеп инцидент с папараци и S-класата му в някой тунел. Ей така случайно, понеже е решил да напусне кралското семейство.
12
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хари ме трогва с признанията си, съзрял е и възмъжал. И все пак по-достойният бъдещ крал и емблема на Англия би бил Уйлям, това е най - правилното решение. Чарлз е ужасен. А това че двамата принцове са такива свестни и земни момчета, заслугата е изцяло на майка им Даяна Спенсър! Чарлз го биваше само да ходи на езда и да играе поло. И на тайни срещи с Камила.
11
0
 
2
 
! Отговори
До 9 преди 6 години
Прекаляваш със психотропните вещества, чак план за убийство направи
10
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Миглена Мунева е българското предложение за нова кралица на Англия,а ББ-за принц.Разбира се-Цв.Цв. ще е шеф на либералите,В.Симеонов-шеф на консерваторите,а серГЕЙ-вечна първа дама за участие в приемите на подменящите се премиери на Англия! Въз основа на устойчивите във времето връзки и контакти на посочения отбор български специалисти със САЩ и ЦРУ проблемите на Великобритания ще бъдат решени за векове напред!
9
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо мислите,че Даяна е убита по поръчка?Ако беше така просто щяха да я отровят с някоя хай-тек отрова която прочинява инфаркт и никога не може да бъде открита.Дори се връзва с цялата история- новият и екзотичен тъпкач си падал по садо мазо изпълненията ,вързал я тя получила асфиксия.Умряла.Той побъркан от любов и страх се обесил или скочил през прозореца.Свидетели мъртви.Прекалено дилетантско изглежда-цял свят видя размазаният стар мерцедес с пияният шофьор уцелил колона с 200 км челно.
8
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КРАЛСКОТО СЕМЕЙСТВО ВЕЧЕ ГО НЯМА СЛЕД КАТО НАСКОРО ПУБЛИЧНО ОБЯВИХА, ЧЕ ПРИНЦ ФИЛИП Е ПОРЪЧАЛ НА АГЕНТ ОТ МИ5 ДА УБИЯТ ДАЯНА ЩОТО БИЛА БРЕМЕННА ОТ ОНЯ ДОДИ
7
10
 
3
 
! Отговори
Дедо ви преди 6 години
Защо не се самоубие, както правят повечето деца на богаташи, когато имаш всичко ти е скучно и не виждаш смисъл в живота.
6
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Уаууу това разтърси целият свят, почти колкото тая че Митьо пищака е в болница.
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аве тия английските Николети и Божиновци станаха по-важни от Кимито пърдашян... Нечувано!!!
4
0
 
32
 
! Отговори
Истината преди 6 години
Монархията в UK има две основания да съществува-първо традицията и второ,май по-важно-туристическата индустрия.То традициите вече не са това,което бяха,ама туризмът носи мнооооого пари.Иначе пича е прав за себе си.
3
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Aман от нестандартни.
2
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лиигаво ***.
1
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
5-а статия за бъдещият "крал" на инглишите - предварителната обработка и шлифовка върви на офцете, върви успешно