300 берлински полицаи – аут заради оргия

Трябвало да помагат на хамбургските си колеги за срещата на Г20
27 юни 2017 18:24,
36
300 берлински полицаи – аут заради оргия
Снимка: visualhunt.com

Близо 300 берлински полицаи бяха позорно изгонени от общежитията си в Хамбург, където те бяха настанени през последните дни, за да подпомогнат хамбургските си колеги в охраняването на предстоящата среща на Г20. Униформените обаче били върнати обратно на берлинските си шефове още в понеделник вечерта. Причината за това е неприемливо поведение в общежитието, съобщиха от полицията в Хамбург, предаде "24 часа".

Според медиите обаче под "неприемливо поведение" се разбирали диви партита след дежурство, по време на които имало и сексуални актове.

Един от работещите в общежитието видял как след поредния запой всички мъже от берлинската група се подредили в редичка край оградата и уринирали в синхрон. Тяхна колежка пък танцувала само по хавлия на масата, размятайки пистолета си.

Берлинчани били поставени под особено наблюдение, тъй като хамбургските им колеги имали вече горчив опит с тях от предни години – те се славели като хора, които празнуват без задръжки след дежурство.

Началникът на полицията в Берлин обяви, че ще разследва провиненията и ще има наказания. Подчинените му вече се оправдали с това, че в общежитията нямало дори телевизия и те скучаели.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Секса не е срамно и позорно нещо ако не е публичен. Дори и тогава не е срамно и позорно нещо, а е социално или психично отклонение. Нещо като хомосексуализма.
30
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дам не са си поканили няколко сирийски инженери и доктори да им се наслаждават? Те в европата имат такива наклонности да се наслаждават...
29
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
докога секса ще се смята за нещо срамно и нередно щом е по взаимно съгласие или договор няма нищо лошо.
28
0
 
1
 
! Отговори
до !? преди 6 години
думата аDm!н също се цензурира хаха. С тъга си спомням когато триеха само tsigan!/!н или събрат от по-черничките. Да поясня в случай че изтрият и закодираното ми изписване:) Припотих се докато го измисля
27
0
 
1
 
! Отговори
Трол Горянин преди 6 години
По време на Байрям - партита ще ми правят . Я ги остави 2 месеца без заплата да видят от къде изгрява слънцето и да знаят на къде се постила килимчето .
26
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За Хамбург може да е голяма сензация и шок това, тук си е начин на разпускане след смяна. Ако беше станало тук, никой нямаше са е втрещен
25
0
 
0
 
! Отговори
каам ви начи-й! преди 6 години
...диви партита след дежурство, по време на които имало и сексуални актове.Един от работещите в общежитието видял как след поредния запой всички мъже от берлинската група се подредили в редичка край оградата и уринирали в синхрон. Тяхна колежка пък танцувала само по хавлия на масата, размятайки пистолета си.Е, те това са направо диви сексуални актове!!
24
0
 
0
 
! Отговори
бербат преди 6 години
До ХансНа турски се казва Ашкоолсун,да знаеш се......
23
4
 
1
 
! Отговори
neo5 преди 6 години
27 за това пламна яростта на Господа против тая земя, за да докара на нея всичките проклетии, които са написани в тая книга.28 И Господ ги изкорени от земята им с гняв, с ярост и с голямо негодувание, и ги хвърли в друга земя където са днес.29 Скритото принадлежи на Господа нашия Бог, а откритото принадлежи на нас и на чадата ни до века, за да изпълняваме всичките думи на тоя закон.
22
2
 
3
 
! Отговори
neo5 преди 6 години
24 Всичките, народи ще кажат: Защо направи Господ така на тая земя? Що значи яростта на тоя голям гняв?25 Тогава ще им думат: Защото оставиха завета на Господа Бога на бащите си, който Той направи с тях, когато ги изведе из Египетската земя,26 и отидоха та служиха на други богове и им се поклониха, богове, които не знаеха, и които Той не бе им дал, -
21
1
 
3
 
! Отговори
neo5 преди 6 години
21 Господ ще го отдели от всичките Израилеви племена за погибел, според всичките проклетии на завета написан в тая книга на закона.22 А идещото поколение, чадата ви, които ще настанат подир вас, и чужденецът, който дойде от далечна земя, когато видят язвите нанесени на оная земя и болестите, с които Господ я е направил да боледува, ще кажат:23 Цялата земя е изгорена със сяра и със сол, та нито се сее нито произраства, и никаква трева не никне на нея, както при съсипването на Содом и Гомор
20
3
 
9
 
! Отговори
либералес юбер алес преди 6 години
Голяма работа, поразпуснали са малко. И без това работата им е прекалено стресова, имат нужда от разтоварване.
19
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Алах не обича такива работи.
18
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този който дрънка да Содом и Гомор...като влезеш н реанимация и излезеш от там с краката напред...ще видиш и Бог. И ще може да представиш възгледа ти....никой не знае кога Бог ще го посети....лек ден
17
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво лошо са правили? Нали имат право на партита извън работа?
16
0
 
1
 
! Отговори
Гей с класа преди 6 години
Има ли планиран гей-парад в Хамбург скоро? Ако няма, сега е времето да се планира!
15
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези дето ми говорят врели-некипели за Содом и Гомор са някакви пресъхнали реки, които даже и виагра не ги оправя. Не ги оправят каквито и да са еректили. И понеже не могат да вдигнал самолета или са грозни като смъртта се опитват да накарат сексуално здравите хора да се чувстват виновни за това, че могат да живеят пълноценно. Да ви пикам и на задръстените богове и на вас самите!
14
0
 
10
 
! Отговори
Европеец с идеи преди 6 години
Ако оргията е била гейска или с бежанци това отговаря на европейските мултикултурни ценности. Най-важното е да приемаме хора от цял свят които да се смесват с бялата раса и да я редуцират!
13
0
 
1
 
! Отговори
феро преди 6 години
Като не си канят шефовете да ги поооооочерпят , ще бъдат наказани за урок !!!! То ,навсякъде е така....отдолу ли си , все си окапан/ *** / .
12
3
 
7
 
! Отговори
Кратун преди 6 години
Западняците не са свикнали на източни обичаи.... Източните германци носят отпечатъка на руския манталитет :). Наздраве!