Зловещата вечеря на една язидка! Кой болен мозък може да го измисли?

ИД дали на жена в плен да изяде сготвен 1-годишния й син
Обновена: 29 юни 2017 12:34 | 28 юни 2017 22:00, Елка Василева
155

Не се вижда краят на борбата с радикалните ислямисти от Ислямска държава. На света междувременно стават известни все по-ужасяващи свидетелства на жертви на ИД.

Виан Дахил, която е язидка, член на иракския парламент, гостува в египетската телевизия Extra News и разказа какво е чула от жертви на Ислямска държава. Интервюто й, преведено от Middle East Media Research Institutе, веднага се разпространи в интернет, пише "Индипендънт".

Макар че подробностите са ужасяващи и нечовешки, за тях трябва да се говори, защото те показват жестокостта на ИД.

Дахил разказа историята на пленница в терористичен лагер, която дни наред била оставена без храна.

"Три дни не й били давали нищо, нито храна, нито вода. След това й донесли чиния с ориз и месо. Жената изяла храната, защото била ужасно гладна. Когато свършила, терористите й казали, че са сготвили месото на нейния едногодишен син, когото били взели от нея и тя точно това е изяла", каза Виан Дахил за ужас на интервюиращия, който не успя да овладее емоциите си от шока.

Тази жена е била спасена от лапите на "Ислямска държава".

Виан Дахил разказа и други ужасяващи форми на изтезания от страна на терористите. Предаде думите на момиченце, чиито шест сестри били пленени в лагер. Една от тях – на 10 години, била изнасилена до смърт пред очите на сестрите си и баща си.

Около 10 000 язиди са били убити или пленени по време на операциите на ИД в Ирак през лятото на 2014 г., пише "Индипендънт". Терористите са държали жените като сексуални робини, другите са били убивани и хвърляни в масови гробове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
2
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
американците хаир да не видят гадове мрьсни
119
4
 
5
 
! Отговори
FAKE NEWS! преди 6 години
FAKE NEWS! FAKE NEWS! Ислямска държава е репресивен и пропаганден инструмент създаден и финансиран от САЩ с цел установяване на новия световен ред!
118
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Вазелинов: Ти азиатец ли си бе, тъпан? Щото българите по принцип сме европейски народ...
117
0
 
7
 
! Отговори
МАГИ преди 6 години
АМА КАКВО НИ ГО СЪОБЩАВАТЕ ТОВА НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА! ЗАЩО ТРОВИТЕ ХОРАТА? КАЖЕТЕ ГО НА ТИЯ ДЕТО ИМ ПРОДАВАТ ОРЪЖИЕ И НЕ ИСКАТ ДА РЕШАТ ПРОБЛЕМА УМИШЛЕНО ТЯХ ПИТАЙТЕ ЗАЩО/!! АМА ЧЕ ПРОСТОТИЯ....
116
7
 
35
 
! Отговори
Вазелинов преди 6 години
Ало, европейци лицемерни - скоро и Вас това ви чака !!! Стягайте си задниците, по-скоро ги отваряйте доброволно ! Бъдете толерантни ! Жу сюй....кво беше там ?
115
2
 
18
 
! Отговори
Коментатор преди 6 години
Нечовешко. 😔 Съпричастност и справедливост към потърпевшите, загиналите и наказание за извършителите.😔😔😔
114
6
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ИД е съвременна измислица на великите сили,които финансират тамошни главорези за собствени цели.
113
31
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 126Запада събра и финансира зверове от цялсвяткой свят бе каскет - 2/3 от ИД са от бившите съветски републики.
112
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Повезето Язиди отричат етническото си роднинството си с Кюрдите, и то по религиозни призини, Язидите НЕ СА МЮСЮЛМАНИ, изповядват старинна религия предшествуваща Зороасризъма,До 7 век преди появата на ислама самите Кюрди са били язиди, зороастрианци, евреи преди да бъдат исламизирани
111
39
 
15
 
! Отговори
lek преди 6 години
Креммлинските тролчета и под такава трагична новина бълват отровата си. Все Европа и Америка са ви виновни. Ако зависи от вас всичко живо в БИ щяхте да го издавите, избесите и изколите. Лично. Ама щом трябва да се бълва отрова срещу Запада мигом "***" стават мили жертви. Пфу, повдига ми се от вас. А я обяснете щом Запада е виновен защо джихадистите говорят руски?
110
10
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да ги бяхте оставили да си живеят според техните си закони, а не да се опитвате да насадите демокрация там където не вирее.
109
15
 
9
 
! Отговори
555 преди 6 години
Брех! Това американците са големи сценаристи бре!!
108
14
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Супер са ползите който "демокрацията" на САЩ донесе там.
107
47
 
45
 
! Отговори
Грую Марулев преди 6 години
А кумонистите в Белене са давали хора за храна на прасетата! Кое е по-хуманно? А те и сега са на власт.
106
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бабангида, ти може да си от Африка, *** ние - не! Последните изследвания сочат поне 4 корена на произход на човечеството. Отделно люлката на европската циливилизацийка е точно тук - на балканите.
105
8
 
12
 
! Отговори
Себе си преди 6 години
Пише ви се Добър (4), заради следната грешка. Поправете се: "сестрите си и баща си" на "сестрите й и баща й".
104
5
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нали всяхте демокрация сред средновековните ценности? Няма ли пак да подчертаеете какви из.роди са Садам, Кадафи и Асад? Колко са изостанали, че не толерираха това възвишено общество? "Политическото инженерство" на някои западни политици доведе до това. Новите Зейфод БииблБроксове.
103
3
 
24
 
! Отговори
до 98 преди 6 години
Точно така. И съдържа "сури" - песни, Общо взето си е тананикал песнички. И защото е бил неграмотен - други са ги записвали. Освен това е бил и педофил, но защо се срамувате от религията си?
102
5
 
86
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 113Ти си псевдоисторик и слабограмотен муххльо. Турците сте диваци от степите на централна азия. Братовчеди са ви най-дивите варвари познати на човечеството след мюслеманите - монголците. А Европа е център на света и на цивилизацията. Колонизирала и ограмотила целия свят, включително вас. САЩ е дете на Европа. А единствения що-годе умен турчин Ататюрк е черпил вднъхновение от европейската цивилизация и така ви е свалил фесовете. Набих ли ти шамарите, муххльо? :))
101
6
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато в дадено общество мюсюлманите достигнат критичната точка от 20% няма връщане назад и започва същинската ислямизация! Немците като по-напредничави хора, са измислили много ефикасно нещо за унищожаване на заразата. Дейста като РАЙД за ***. Чрез това нещо успяха за няколко години да изтребят към 10 милиона души. Така че мюсюлманите да се замислят. Европа ще търпи ще търпи а накрая ще отвори ПЕЩИТЕ. Съоръженията са готови!