3-годишният син на Трюдо - медийна звезда в Хамбург

Канадският премиер привлече вниманието с детето си
8 юли 2017 09:51, Петя Славова
18
3-годишният син на Трюдо - медийна звезда в Хамбург
Снимка: БТА

Тригодишният син на канадския премиер Джъстин Трюдо Адриан привлече вниманието на журналистите и неочаквано се превърна в медийна звезда на срещата на върха на Г-20 в Хамбург, предаде ДПА.

Момченцето се появи с майка си Софи Грегоар по време на разходката с корабче в пристанището на северния германски град, организирана за "половинките" на лидерите на страните от Голямата двадесеторка, докато те дискутират световните проблеми.

Малкият Адриан се нацупил, когато групата, ръководена от съпруга на германската канцлерка Ангела Меркел, Йоахим Зауер, тръгнала да слиза от плавателния съд при разходката по река Елба.

В менюто на ресторанта, в който обядвали, имало рибни пръчици от треска, каквито децата на неговата възраст обикновено много обичат.

Адриан плени местните хора още при пристигането си на хамбургското летище вчера, докато го носеха засмян надолу по стълбата на самолета и когато разглеждаше букета от бели рози и червени гербери, поднесен на майка му.

Появата му на политическо събитие на такова равнище накара някои анализатори да се питат дали не се създава канадска династия - бащата на Джъстин Трюдо, Пиер Трюдо, е бил два пъти министър-председател на страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да това е най важната новина от Хамбург. А това че няколко десетки хиляди са излезли на улиците да протестират е някакво незначително събитийце което не заслужава вниманието на медиите.
13
0
 
2
 
! Отговори
бб преди 6 години
Забравихте да пишите какво е имало в памперса на малкия.И ако не беше син на някой канадски ***,дали щяхте да пишите за него
12
0
 
1
 
! Отговори
Ива преди 6 години
Кольо, ти знаеш ли какво са рибни пръчици? Има ги по 2. 50 лв кутията във всеки магазин. Не е бедност - изказване неподготвен е.
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До КольоДа бе, от бедност всички ядат чипс. Рибни ролца всички знаят също. И от бедност от кръчмите не излизат. Никъде цялото население не е на хранителния режим на презизента им
10
2
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
безделници екскурзии на аванта с жената и детето резултат нулев за тезикоито плащат масрафа подкрепям младите хора в хамбург които протестират
9
7
 
6
 
! Отговори
СатаНАТО™ преди 6 години
Когато някой не лиже ботушите на москалите, за него се казва, че СЛУГУВА.Канада е в отбора на тези, които ще пратят *** в небитието.
8
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За сведение - тъй като много хора не знаят - Канада няма държавен глава, както и Австралия, Нова Зеландия още около 25 по-малки държавички. Техен държавен глава е английската кралица. Като държави са независими и самостоятелни, провеждат ужким своя политика, но нямат президент, нито канцлер нито друг крал или кралица. Това донякъде обяснява защо и на кого слугуват правителствата им.
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трюдо е много дразнещ клоун, бих го нашокал много добре, ако ми падне.
6
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Миналата седмица канадски джихадист задържан в Гуантанамо за убийство на американски войник осъжда Канада на 10 милиона долара за това, че са го предали и бил измъчван. Това се случва когато имаш мъжка балерина, Трюдо, начело на държава.
5
0
 
11
 
! Отговори
Теди преди 6 години
Почти всички съм написала
4
7
 
18
 
! Отговори
Теди преди 6 години
Щом като е бебе или малко дете почти всички хора му се радват и го харесват.Което и да е то без значение.
3
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Адриан плени местните хора.....................Колко ли са били местните хора...
2
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Статия в чест на червените гербери. Вятър за Буда.
1
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Канадският премиер не може да привлече вниманието със слугинажа в полза на Лондон и Фашингтон. Остава му детето.