Убиха две украински туристки в Египет*

Нападател атакувал хората с нож в курорта Хургада
Обновена: 14 юли 2017 18:21 | 14 юли 2017 18:08, Веселина Йорданова
33
Убиха две украински туристки в Египет*
Снимка: БТА

Две украински туристки загинаха и още четирима чужденци бяха ранени с нож в египетския курорт Хургада на Червено море, съобщиха днес министерството на вътрешните работи на Египет и източници по сигурността, цитирани от Ройтерс.

Мотивът за атаката, извършена в частен курортен комплекс, още се разследва. Нападателят е доплувал дотам от обществен плаж в Хургада, намираща се на около 400 км южно от Кайро. Той е арестуван.

Източници по сигурността и медицински източници съобщават за две убити украинки. Консулският отдел на украинското външно министерство отказа коментар, защото очаква да получи официална информация от Египет.

Източник от египетската полиция, че нападателят е намушкал с нож трима души от Сърбия, двама от Украйна и един от Полша, предаде Асошиейтед прес.

Жертвите са били прободени с нож в лицето, врата и краката. (БТА)

*Информацията е обновена към 18.21 часа.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До :Алах е на арапски, Яхве е на еврейски и Йехова на латински (християнски) за всички християни. Един и същ бог е. Само дето ислямската свещена книга Коран е Евангелието на шейтана. Разликата е, че Евреите още чакат Пророка, за християните пророка е дошъл в лицето на Христос, а за мюсюлманите пророка идва в лицето на Мохамед. На практика всички сме юдеи но не си го признаваме. За всички Стария завет е свещена книга както Новия завет за християните и Коран за мюслитата. А Мохамед си е педофил.
26
0
 
3
 
! Отговори
: преди 6 години
Извод: Не ходете в ........държави, където почитат измисленото куче аллах и педофила муаметтт
25
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма капка благородство в исляма,няма го Светия дух там! Има заповеди,наказания и техния бог който се радва мноого на пролята кръв и възнаграждава богато с девици за да може "героят" да се отдаде на разврат в така наречения рай! Чудна картинка! Пък и цели 23 години му е говорил на пророка! Как пък не му стигнаха 1-2 години да им обясни как се живее,а трябваше дори да се поправя че предния ден е сбъркал като е казал нещо! Толкова е прозрачна тази манипулация наречена ислям че, няма как разумен
24
2
 
14
 
! Отговори
до Пустиселяндура преди 6 години
Що не си стоиш на село...ми си седнал да се плюнчиш тука ? Това не е като да доиш овцете - иска се акъл!От такива пишман филантропи Европа е заприличала на арабски сук!Краката ти миришат на нещавен свински цъ рв ул....седнал си за цивилизация - да ни светкаш..врачански даул!
23
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Закланите са знаели за риска като са тръгвали при тези ***
22
10
 
3
 
! Отговори
Пустиняк до 18 преди 6 години
Танте Меркел, много е тъжно, че такива като теб ограничени *** са превзели родината. Виж, собствените ти сънародници избират да съжителстват с различни народности, култури и религии в Германия, но само да са по-далеч от потискащото ти невежество, и смрадта ти на омраза, които влачат тази територия към пълно обезлюдяване. Ганьовисте!
21
1
 
3
 
! Отговори
Имам Ходжа преди 6 години
Исляма няма нищо общо с...исляма!
20
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В ислямските държави не е прието жените да ходят разголи и да пускат езици на минувачите по улицата ата, но блядухите явно не са го знаели.
19
3
 
12
 
! Отговори
Кратун преди 6 години
Германки са били, не украинки. По немската телевизия съобщиха.
18
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Истината е че египтяните не обичат да гледат как някакви украински пачав-ри се снижават като животни на улицата.
17
1
 
6
 
! Отговори
До 17 преди 6 години
Добре де, две не стигат. Да се пуснат 7, за всяка Изродска държава по една. Да не се сърдят.
16
3
 
28
 
! Отговори
Танте Меркел преди 6 години
Ааааа, човека са го изнервиргали разните му християни и не е издържал. Ще го взема при мен в Германия, ще му плащам издръжка на него и 7те му дечица, да не гласуват. Ще чу четат лекции за правата на човека, без жената. Тя за мюмюните не е човек. Може и да ме се научи да работи, но ще прави дечица, муслиманчета. А те още дечица и така ще напълним Германия с млади и мързеливи резньовци. И ще трябва да им направим джамии. Да се молят миличките. Поне това правят по 5 пъти на ден. Работливи са.
15
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен-7 две атомни бомби за 7+държави. *** се срещат навсякъде, но само в ДНЕС бие на очи!
14
4
 
11
 
! Отговори
Ужасена преди 6 години
След като ГЕРБ вкара в България орди млади мъже-мюсюлмани завоеватели, позиращи за "Сирийски Бежанци", кога ли и нас ще ли сполети подобен терористичен акт?!?! Да пази Господ!
13
7
 
22
 
! Отговори
Мария Габриел преди 6 години
Сега най-важното е да бъдем толерантни, и хубаво да се обясни на всички, че Исляма е религията на мира!
12
2
 
12
 
! Отговори
Дидо Йоцов преди 6 години
Наистина Сиси-то е най-якия пич в близкия изток и мачка мозлемите без да му мигне окото! Сега ще има доста осъдени джихадисти!!!
11
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-вероятно е ислямистка атака, ама ген. Сиси не си поплюва. Ще има доста обесени ислямисти.
10
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наистина какви животни живеят в тези земи! Мюмюновци и аллахакбаровци. Диви и варварски настроени. Кой луд ходи не знам. За негова сметка е.
9
1
 
21
 
! Отговори
Мдааа преди 6 години
Това е то - Ислямски Джихад! По заръките на Корана!
8
1
 
22
 
! Отговори
Десислава Дърев преди 6 години
Меркелица ще ги интегрира и превърне в мирни данъкоплатци!