Европа е застрашена от повторна миграционната криза

Цинизъм е да се игнорира темата, предупреди Мартин Шулц
23 юли 2017 12:53, Александър Попов
56
Европа е застрашена от повторна миграционната криза
Снимка: Reuters

Европа е застрашена от повторение на миграционната криза от 2015 година. Това предупреждава лидерът на Германската социалдемократическа партия Мартин Шулц в интервю за неделното издание на в. "Билд", цитирано от ТАСС.

Ако сега не действаме, рискуваме тогавашната ситуация да се повтори, подчертава Шулц, определяйки като "крайно опасно" увеличаването на потока бежанци, които пристигат в Европа през Средиземно море.

Този, който печели време и се опитва да игнорира темата до изборите за Бундестаг (на 24 септември), проявява цинизъм, отбелязва Шулц, който е основен опонент на канцлера Ангела Меркел в предстоящия вот.

Председателят на ГСДП планира да посети Италия на 27 юли и да обсъди с премиера Паоло Джентилони проблемите с миграцията. Според германския политик и бивш председател на Европарламента, Европейската комисия би могла да предостави допълнителна финансова подкрепа на страните, които приемат мигранти от Италия. Същевременно той изключи участие на Германия в тези усилия.

В момента трябва да се включат други страни членки на ЕС, каза Шулц.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още по темата: Мартин Шулц
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
1
 
1
 
! Отговори
До 46 преди 6 години
Кои от бежанците работят в ЕО ?
38
3
 
2
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Ккава криза,нали уж ви трябваха няколко милиона бежанци за следващите десет години?Иначе германската икономика нямало да се развива?Ама и вие не знаете какво искате-хем друг да ви бачка мръсната работа,хем искате само арийци по улиците.
37
0
 
6
 
! Отговори
ООД преди 6 години
Така ще е братя! Феминизацията е компонент на интелектуалния джихад! В което общество жената престане да изпълнява отредената й от Бог функция да ражда деца (мн.ч.) и да бъде майка, неминуемо остарява, измира и изчезва. Точка. А в природата празно не остава, затова Исляма се развива като бурен в обезплодената градина! Толкоз. Нека жените ни учат по 16 години и правят кариера по още 25 след това. А после, сетила се Мара да се побaра, но е късно либе за китка - има джамии вместо това!
36
3
 
7
 
! Отговори
100%TURK преди 6 години
До 21 век.За автоматизация в полза на човека , да ! Но ако следствие на тая автоматизация , след няколко десетилетия се появят цели орди от излишни хора , съм категорично против ! Такава наука не служи на човека ,а обратното. Лично аз съм против тоталната автоматизация на селското стопанство и някои други отрасли на леката промишленост. Нека роботите да работят там където нормалната човешка дейност е невъзможна и опасна , например.
35
2
 
3
 
! Отговори
100% в 21 век преди 6 години
До 100%TURK Да сте чували нещо за автоматизация? В 21-22 век европеиските народи ще се нуждаят от 50% от сегашното си население и това е тенденцията в нормалните страни. Почти всичко ще се прави от роботи и техкика с мин. участие на хора. Хем екологично, хем по-производително, хем пестене на ограничените ресурси на Земята. Само пещерняците се кефат на 5-10 деца и удвояване на населението през 30г.
34
2
 
17
 
! Отговори
Хахаха преди 6 години
Цяла Африка и Арабия ще населят цяла Европа . Дедовците ми за какво са били ранени или загинали във ВОЙНИТЕ ???
33
3
 
15
 
! Отговори
100%TURK преди 6 години
До 36 байхейс.Така е уви !И това са данни на европейски институции , от преди десетина години , които също предупреждаваха ,че ако не се вземат мерки , Европа ще се превърне в огромен старчески дом ! Мерки да ,но такива като умишлените бежански потоци , едва ли ще са решението на проблема . Напротив ! Някои нации ще изчезнат по рано от предвиденото дори ! А най жалкото е ,че проблема се политизира !Това го прави още по противен и опасен.
32
0
 
4
 
! Отговори
Anonimen преди 6 години
Do evropa 27Ave ti gleday sebesi.nedey da prikazva6 ot imeto na evropa.kazvay ti kakvo moje6 kato balgarin.kolko miliyona ste .kakvo proizvejdate aaa...turcia e 83 000 000.
31
0
 
15
 
! Отговори
Елементарно преди 6 години
Истинските трафиканти на хора са Италия и Гърция, които ги докарват в Европа още от либийски води. Веднага трябва да ги връщат обратно и да ги "спасяват" в Африка.
30
3
 
21
 
! Отговори
байхейс преди 6 години
демографското състояние на Германия е катастрофално !Поробените от евреите-лихвари немци не се размножават, 1/3 от немците са над 60 години !с присъщия си цинизъм юдо-масонската мафия реши да си внесе нови роби - ето за това Германия "отвори" границите си
29
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако не беше "диктатора" Ердоган... каква криза щеше да ви отнесе Шулц...Защо не показвате по вашите медии...как в освободените местности от турските военни...хората от лагерите от тези местности се върнаха и почнаха да си ремонтирват къщите и дюкканите с помощи отпуснати пак от турците...как тези местности живнаха пак...нима вашата журналия не ходи там и не знае, а...лицемери такива!
28
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Еми това зависи от вас европейци...октонври изтича договора за обратен прием на хванати нелегални...Турция не е длъжна да храни над 3 млн...при положение, че от една страна воюва и в страната и извън страната с терористи...Коя страна щеше да издържи на тези условия...било то икономически и психически...я погледнете по обжективно!
27
2
 
26
 
! Отговори
gooodi преди 6 години
Който ги е канил, да ги приема или да пуснат ток по пграгите и да стрелят! На нас не ни трябват!
26
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лошото е, че и този използва проблемите на хората за лични облаги. Вече е много късно за каквото и да е. От алчност превърнахте Европа в колониална кл0ака.
25
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Циниче, ама онова впитото клинче с което дефилира вчера верно ли е на дизел??? Все ми се струва, че е на Версаче, кажи си...
24
2
 
5
 
! Отговори
Циник до 28 преди 6 години
Маай в екарисажа....и търкай билетчетата голтако!:-)
23
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Циниче, дизел ли е върха на сладоледа за теб? Хахаха
22
25
 
6
 
! Отговори
европа преди 6 години
Вие мюсулманите и руснаците трябва да разберете че това дето си го мислите,че ще продавате суровини,само ще лежите,ще се молите на алах и ще пиете водки и квото ви пандне,а европееца ще работи,създава и твори свърши.Или ще се цивилизовате или ще ядете дървото.
21
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Германия да спре с финансирането на терористи,именно с оръжията на Европа тия емигранти биват гонени към Европа
20
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До БФЦ .А кои са именно виновните за миграцията на тия жалки хора,не са ли империалистите европейци и Америка,затова трябва милиони да залеят европейската г,йска ***