Двама италианци сред жертвите на атентата в Барселона

35-годишен, баща на две деца, прегазен пред очите им
18 авг 2017 17:15, Елка Василева
6
Двама италианци сред жертвите на атентата в Барселона
Снимка: Reuters

Италианска компания съобщи, че неин служител, компютърен специалист, е загинал в атентата в Барселона. Става дума за 35-годишен баща на две деца, който е бил прегазен пред очите им, предаде Франс прес.

Нашият колега и приятел Бруно Гулота бе прегазен и убит от един отвратителен терорист в центъра на Барселона, се казва в съобщение на компанията "Томс хардуер".

Още по темата

Гулота, който живеел в Леняно край Милано, бил в Барселона на почивка със съпругата си и децата си - 5-годишният Александър и 1-годишната Ария.

Съпругата Мартина разказа пред колегите на Бруно как той бил пометен от микробуса, а тя успяла да се спаси в последния момент и да избута настрани децата.

Италианското външно министерство съобщава и за втора италианска жертва, но не споменава името й.

Загиналите в атентата са 13, а ранените над 100. Те са най-малко от 24 националности.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
0
 
! Отговори
Xxx преди 6 години
Как може 14 загинали да са от 34 държави? Нещо математиката не излиза. Или загиналите са повече или националностите по-малко.
4
1
 
8
 
! Отговори
евроиди от преди 6 години
Бе какво ни занимавате цял ден с някакви загинали дечица и родители. Не разбрахте ли, че "Ние не се страхуваме". Ей тва важната новина за деня.
3
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой ли е виновен? Най-вероятно е издразнил шофьора, защото е европеец и не е чалмар. Сега цяла Европа да се качва на камили и да си носи килимчето за религиозно пого и така. И важното е децата на загиналия да пораснат толерантни и да благодарят на Меемет педофила, че не е пратил религиозна полиция да ги бичуват.
2
1
 
3
 
! Отговори
Възмутен читател преди 6 години
Ели елиииии ели.... Самата ти си написала статия (dnes.bg/world/2017/08/18/14-sa-veche-jertvite-na-atentata-v-barselona.350764) преди повече от 2 часа, че жертвите са 14, а сега продължаваш да твърдиш, че са 13. Та последно 13 или 14 са или пък някой току виж се е върнал от ония свят и така от 14 станали 13 ?!?!?!?!Уникална медия сте, уникална *** Василева си. Акъл за две стотинки нема в тая твоя глава.
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Борбата с тероризма вече е започнала с пълна ярост! Ето на снимката е строен арсеналът на армията евроиди оти- цветенца, меченца, свещички и задължителният брюкселски слоган.