С: Не ме е страх! почетоха жертвите на терора

Хиляди, сред които и кралят, в минута мълчание в Барселона
Обновена: 18 авг 2017 15:13 | 18 авг 2017 15:07, Елка Василева
70

Снимка: Reuters

Хиляди души, сред които кралят и премиерът на Испания, почетоха с минута мълчание паметта на жертвите на атентата в Барселона и близък крайморски курорт, предаде Асошиейтед прес.

Крал Фелипе Шести и премиерът Мариано Рахой, както и премиерът на Каталуния Карлес Пучдемон присъстваха на церемонията на площад "Каталуния" в Барселона.

Участниците скандираха "Не ме е страх! Не ме е страх!"

Минутата мълчание бе отбелязана близо до мястото, където бял микробус се вряза сред пешеходци снощи. В нападението бяха убити 13 души и ранени над 100.

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най накрая тоя път леко закъсняха с това че не ги е страх. Брюкселска зелева върхушка. Унищожава се Европа а те сами повтарят, че не ги е страх и че мюмюните не са лоши
50
0
 
3
 
! Отговори
толерантен преди 6 години
Нас не ни е страх дори да ни взривяват, газят с автомобили , колят с ножове , стрелят , ние сме толерантни и няма да ви отмъстим.
49
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А такаааа як отпор от Европейска страна, браво!
48
0
 
15
 
! Отговори
Почти по темата преди 6 години
По неграмотно скалъпено заглавие намаше начин да пуснат. Срамно е, че поверяват работата по такива новини на напълно неграмотни журналисти.
47
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вече ще взема да повярвам на Еленко Ангелов че минават едни и пръскат хората и те стават неадекватни . Друго обяснение нямам за тези със репликата "не ние страх" Онези с исляма ги избиват , те свалили гащите , вместо като мъже да грабнат и те оръжие и да изкоренят това зло .
46
0
 
6
 
! Отговори
VIVA ESPAGNA !!!! преди 6 години
О,ЛЕЙ !!!!!
45
0
 
16
 
! Отговори
Шопо преди 6 години
Тия пуяци отпред не ги е страх,че имат охрана,но народеца чисто си го е страх...
44
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И така-до следващото не ме е страх.По-добре да ви е страх и да вземете мерки!
43
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С*в*и*н*я имах пред вид г-да толера*с*т*и!
42
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не ви е страх вас евробюрократите,защото отивате на работа под ескорт от телохранители,защото живеете в резиденции и си правите само селфита с талибаните ,които поканихте ,а децата ни стават сутрин в 5.00 за да хванат електричката и да отидат да работят в страх от тези дето ги поканихте и не стига това ами и трябва да ги лекуват с ясното съзнание че е безпредметно,все едно да сложиш на *** кладенчова вода и копринена завивка..няма интеграция на подобни хора!
41
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дали не ви е страх? След всяко нападение казвате,:Не ме е страх! И какво от това? О, да, забравих, че ще преборите терористите с любов, толерантност и едни ценности дето вече ми се повръща от тях. Мен ме е страх! Всеки нормален човек се страхува, ако не за себе си, то за своите близки. Отговорните за тези трагедии трябва да понесат отговорност. Бог да прости невинните жертви!
40
0
 
24
 
! Отговори
Майстора преди 6 години
Не ги е страх , защото не са простосмъртни , а се движат с цели армии охрана.Политиците разбутаха цяла Европа , а сметката я плаща обикновения човек.
39
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Що за неадекватност ,приличат ми на някакви сектанти -дрогирани от мантрата за толерантност ,каква толерантност ,към кого ,убиват ни ,нас невинните, а вие крещите- не ни е страх,ами скачайте от Айфеловата кула като не ви е страх ,а мен ме е страх ,страх ме е за детето ми дето учи за лекар 6 години и сега е принудено да живее в страх от някакви дошли от феодализма ,но толерирани от евробюрократа Меркел,страх ме е и за нероденото ми внуче!
38
1
 
36
 
! Отговори
Адам преди 6 години
Малееее тия са психично болни:)))
37
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
с мелти-култи простотии от сорта "Не ме е страх! Не ме е страх!" работа не се върши, просто всички чуждоцемци трябва да се върнат там където им е мястото!!
36
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В БГ обаче ако стане нещо такова не ми се мисли какво ще направят агитките и по патриотично настроените младежи. ...Просто ще емигрират. Това ще направят и малкото останали.
35
0
 
41
 
! Отговори
учете се преди 6 години
Сирийската армия,заедно с Руснаците и Иранците са обкръжели терористите в град Акербат и постепенно ги унищожават!ето това е истинска борба с тероризма а не крокодилски сълзи и клишета.
34
1
 
27
 
! Отговори
Я, па Я преди 6 години
Ние и испанците имаме много сходна съдба. Ние сме били по мюсюлманско управление 500 г. а те 700 г. В БГ обаче ако стане нещо такова не ми се мисли какво ще направят агитките и по патриотично настроените младежи. Но Испания отдавна е в ЕС и вече са преминали операцията по отстраняване на мозъка и присаждане на толерастията. Те вече не се страхуват минали са на друго ниво. Няма да може да им се помогме.
33
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
надежда плевелите да чуят,да се интегрират и по някакъв път да станат културни растения!!Много тъпо...От гледната точка на плевела културното растение е плевел.
32
2
 
10
 
! Отговори
До Укпипедия преди 6 години
И нищо не казваш за буржоазният Деветоюнски преврат 1923 г извършен от демократичния сговор срещу земеделците. И юнското възстание на земеделците срещу Деветоюнския преврат и колко загинали има от тогава. Ама ти си рендосан соросоиден *** тези събития не са в опорните точки