Кой си ти, та да говориш на президента на Турция?

Ердоган изригна срещу външния министър на Германия
Обновена: 20 авг 2017 11:58 | 20 авг 2017 11:58,
303
Кой си ти, та да говориш на президента на Турция?
Снимка: Reuters

Реджеп Ердоган излезе с ново остро изказване, този път срещу министъра на външните работи на Германия Зигмар Габриел.

Повод за гнева на турския президент станаха последните изявления на германския политик за поведението на Анкара към Берлин.

"Има едни външни министри, веселят се и си празнуват вкъщи. Въобще не си знаят положението и хала. Кой си ти, та да говориш на президента на Турция? Ти говори с външния министър на Турция. Знай си положението", каза Ердоган, цитиран от информационната агенция Догу хабер ажансъ и от "Фокус".

Турският президент продължи:

"Скача и започва да ни дава уроци. Какво ти е политическото минало? На колко години си? Не е толкаво важно дали си пораснал толкова много, за можеш или не може да (ни) отвориш вратата на Германия. Ние ще се насочим с обич към страните, които отварят вратите си пред нас", допълва Ердоган.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


303
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
231
10
 
5
 
! Отговори
Обратното преди 6 години
Турския *** и въздух под налягане Доганя да си знае мястото щото Германи държи и храни десетки милиони от неговоте сънародници избягали от *** Турция!
230
12
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Ердоган и цялото му семейство доскоро правеха търговия с нефт с ИДИЛ, ама политиците от ЕС лицемерно мълчаха, нали?
229
17
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Русия е велика,Крим е руски, ЕС се разпада,Ердоган няма да живее вечно тоя диктатор и ислямист.Асад е законен президент на Сирия.
228
18
 
8
 
! Отговори
anonymous преди 6 години
Волен Сидеров е голям патриот и голям българин.Ердоган е един дикататор, скоро ще му свърши царството.Лютфи Местан - в затвора .ДОСТ- да се забрани.
227
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Ердоган се изразява, като селска мутра, никаква сдържаност, никакъв разум."Е не е селянин като Сидеров и Валерианчо! Извини се бе, извини се бе, извини се бе!
226
7
 
10
 
! Отговори
100% TURK преди 6 години
С тази си глупава политика , хора като Габриел правят услуга на Ердоан. После , Реджеп ги прави на салата по медиите и така си осигурява вот в изобилие .
225
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ердоган е прав.. какъв е той че ще говори с президента.. всеки с чина си И според чина си.. тръгнал външен министър да се обръща към президент. Че меркел за какво е там.. Не разбирам с кое не сте съгласни и защо го наричате селска буца
224
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ердоган се изразява, като селска мутра, никаква сдържаност, никакъв разум.
223
6
 
15
 
! Отговори
Жалко.. преди 6 години
До Анонимен 244Остави ги колега :D *** е безгласна буква в ЕС! Каквото им наредят господарите от брюксел, това ще правят.. АКО НЕ СЛУШАТ баба меркел ще им спира кранчето и точка по въпроса :D :D :D
222
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ердоган е прав!
221
6
 
12
 
! Отговори
До хм преди 6 години
"Ако баба Меркел сложи едно 20 % мито на турските стоки заЕС , Ердоганя друга песен ще запее... даже ще е готов да се покръсти"Да те подсетя...бяха сложили на Турция мито и санкции...я да помислим излена ли от Къбръс, покръстиха ли се??? А с Ердоган хептен забрави да кажем евала на запада!
220
6
 
15
 
! Отговори
А на бас преди 6 години
Аз съм реалист и винаги искам да гледам реално на нещата. И така както гледам реално виждам, че българина няма да се промени и ще става даже по-лошо. :D :D :D
219
15
 
7
 
! Отговори
Хм преди 6 години
Ако баба Меркел сложи едно 20 % мито на турските стоки заЕС , Ердоганя друга песен ще запее... даже ще е готов да се покръсти:))
218
9
 
13
 
! Отговори
До 237 преди 6 години
Колега живея в Турция от доста време...радвам се, че в България са останали все още логично мислещи хора! Анализ за една държава не се прави от медии, не се прави само с една седмица почивка...Анализ се прави, ако живееш в съответната страна...Ние си правим анализ от 16 години за този "диктатор"...и му викаме Ейваллах!
217
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не мога едно да разбера..ако някой ми обясни как е възможно една държава с шепа територия,население и последна в европа ще коментира Турция. Това е безумие простащина. Тук или пишат някакви малки деца или просто наистина сме много ама много зле. И от къде го имаме това самочувствие да обсъждаме Ердоган. Не знам за техния народ но като чета тук нашия наистина има нужда от коренна промяна на мозъка. Гърците и те.. тръгнали да се перчат от глад умират. Безумие е това
216
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Този изперкал ислямист когато и да го утепат все ще е късно. Върна Турция в Средновековието."Сега сме в Средновековието, а в 2023 година целта ни е да минем на Каменната ера бе :-) :-) :-) :-) Та да те питам ние Анадолците имаме ЦЕЛИ...Вие европейците имате няква цел за бъдеще...Поне си сложете една цел в бъдеще...да заловите поне едно апаши:-) :-) :-)
215
8
 
15
 
! Отговори
До Dedo преди 6 години
"Тоя няма ли кой да му набие канчето най-накрая. Изключително противно същество!"Все чакате на готово...Ела де!
214
13
 
12
 
! Отговори
Dedo преди 6 години
Тоя няма ли кой да му набие канчето най-накрая. Изключително противно същество!
213
16
 
14
 
! Отговори
ЕРДОГАН преди 6 години
Бълхарина НИКОГА няма да се промени... *** е един провал... Нищо няма да ви оправи.. Простотията е пълна и ЗАВИНАГИ ще е така :))Подпис Р.Т.Е
212
4
 
3
 
! Отговори
SS до Лили [#231] преди 6 години
откъде да знам?Ако сега е толкова - значи винетката за тях ще стане 200 Euro като начало. Така де, ако ще е иновация, да е! (А за нас, българите, в такъв случай - що пък да не отпадне?)Освен това, от чуждестранния инвеститор съществено ще живне и КАТ... :)