Подозрителен дрон предизвика тревога във Ватикана

Неотдавна "Ислямска държава" отправи заплахи срещу папа Франциск
26 авг 2017 16:16,
12
Подозрителен дрон предизвика тревога във Ватикана
Снимка: visualhunt.com

Сигнал за подозрителен дрон над Ватикана предизвика проверка на полицията и карабинерите, а полицейски хеликоптер беше вдигнат по тревога. При проверката подозрителният дрон не е бил открит, предаде ТАСС, като се позова на италианската агенция АНСА.

Още по темата
Въздушното пространство над Ватикана беше обявено за зона без полети от съображения за сигурност. Използването на дронове, включително от туристи, е забранено. Безпилотните летателни машини често се използват за снимки, както и от различни служби, включително метеорологичната.

Неотдавна терористичната организация "Ислямска държава" публикува в интернет запис със заплахи срещу папа Франциск. Освен това, в социалните мрежи и особено в криптираното приложение за онлайн чат Телеграм се появи послание на италиански с призив за действие, насочен към терористите, които не са обвързани с нито една терористична организация, пише "24 часа".

След последния атентат в Барселона, при който микробус се вряза в пешеходци, в италианските градове се разполагат прегради от цимент и циментови вази с цветя на местата за достъп до централните градски улици, тъй като много от тях неотдавна бяха превърнати в пешеходни зони.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
2
 
! Отговори
Black dead camera преди 6 години
kamerrite тип BLack dead killers на снимката се виждат тежко терористични камери ползвани от нашественици с цел проучване на приконтактни слоеве на атмосферния океан..Същите са убили стотици милиони по време на тн ЧУмни пнадемии..
7
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трябва да си голяма шмaткa, че да не виждаш потенциалната опасност от дроновете
6
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А инак, слагаш на дрончето шашка тротил, детонаторче, джиесемче и го вкарваш в спалнята на папата посред нощ и.... Бууууум! Затова дроновете трябва да не се оставят да летят безконтролно, особено по такива места! Терористите може да са олигофpeнu, но акъла им стига за някой такъв пъклен план.
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е... бах тоя дрон! Сваля се с един точен изстрел.
4
5
 
3
 
! Отговори
шматка преди 6 години
С тези дрони трябва да мирясат вече.Това не е оръжие.Преди месец управлявах един който си летеше и управляваше добре.Цената му е 45лвАко вземат да правят събитие от всяка играчка
3
2
 
6
 
! Отговори
Boto преди 6 години
А що не вземем да им пратим Динко за папа. Даже и с танка направо може да отиде. Те тогава дроновете сами ще падат като го видят...А и кой смее срещу него да се изправи. Последователите ми във фейса такива неграмотни коментари ще напишат, че терористите ще се самоубият от мъка.
2
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Швейцарската гвардия няма ли ловджийски пушки? По-евтино ще им излезе от това да вдигат хеликоптер
1
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е защо го заплашват ? Нали той винаги ги защитава и им целува мириЖливите крака ?