Сеул към Кремъл: Спрете валутата и петрола за Пхенян!

Южнокорейските сили проведоха учения с бойни снаряди
5 сеп 2017 07:37,
52
Сеул към Кремъл: Спрете валутата и петрола за Пхенян!
Снимка: Reuters

Южнокорейският президент Мун Дже Ин се обяви в телефонен разговор с руския си колега Владимир Путин за засилване на санкциите срещу Северна Корея, предаде ТАСС, като се позова на комюнике на неговата канцелария.

"Дойде време Съветът за сигурност на ООН да разгледа сериозно възможността за ограничаване на достъпа на Северна Корея да източници на валута, а също и за въвеждане на петролно ембарго и за забрана на трудоустрояването на севернокорейски работници в чужбина", казал Мун на Путин.

Още по темата

По-рано Кремъл съобщи, че двамата лидери са осъдили решително действията на Пхенян.

Руският и южнокорейският президент се разбрали да продължат обмена на мнения по темата на срещата си във Владивосток утре в рамките на Източния икономически форум.

Междувременно Южнокорейските военноморски сили проведоха в Японско море големи учения с бойни снаряди в отговор на провокациите на Севера.

Информационна агенция Йонхап определи маневрите като израз на решителността на страната да отговори на севернокорейските провокации.

В ученията са участвали фрегата, патрулен кораб, плавателни съдове с ракети с прецизно насочване и високоскоростни лодки.

Южнокорейските военноморски сили планират още четири дни маневри в южните териториални води на страната от утре.

"Ако врагът извърши каквато и да било провокация, над или под водата, ще отговорим незабавно и ще го изпратим на дъното", предупреди представител на ВМС на Южна Корея.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И лявото и дясното са крила на една птица.Изрудел
42
0
 
3
 
! Отговори
до 43 от славянин преди 6 години
Смени името Рассия със сащ и всичко си идва на мястото, все пак последните са окупирали ''демократично-миротворчески'' целия свят със над 900 военни бази
41
4
 
7
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Анонимен 44Само че Грешиш - "Империя на Злото" е ползван по отношение на СССР от Наистина Гениалния Актьор Роналд Рейгън който наистина Гениално изигра Американски президент - Шапка му свалям. Само че СССР го няма. Комунизъм в бившето СССР пространство няма. Има див и много потентен Капитализъм.Така от Империите остана само една - САЩ - Е Време е и на тях да им Лепем етикета "Империя на Злото" - Защото след 1990 колко кръв са проляли - няма думи - НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА!
40
2
 
4
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Калеко АлекоУмнико Всичките Арабски режими които са приели за свое държавно Устройство Закона на Шериата те Диктатори ли са? Спазват ли елементарните човешки права? А правата на детето?Та Примерно Саудитска Арабия Диктатори ли са? ОПРЕДЕЛЕНО но защо САЩ ги УХАЖВАТ? Защото са им съюзници ...Значи Диктатори са само тези дето не са със САЩ, а другите дето вършат същото, но са със САЩ са просто уважавани Съюзници.
39
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Армията от про-сороските *** вече е мобилизирана! Драги Сороси, и багерче да родите - все тая , сащ са безсилни срещу "малка и гладна" Северна Крея!
38
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 43: Много точно. Именно затова прозвището "Империя на злото" толкова й приляга.
37
9
 
16
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 6 години
Най-фрапиращо в случая с ядрената одисея на Пхенян и Ким Чен Ун е, че путин и раССия както винаги се опитват да се правят на умиротворители, след като умело подклаждат напрежението м/у СК и останалия свят. По същия начин путин отиде в Сирия уж да се справи с ИД, но всъщност подкрепи Асад с/у опозицията на собствения му народ. Общото и в двата случая, че майката на съвременните диктатори е путинова раССия и всички престъпни режими по света, търсят и намират опора в нея !
36
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кремъл към Сеул: Гледайте си в смартфоните и покемоните и не се бъркайте в истинските неща.
35
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Спрете това, онова, а после казват, че корейците гладували. Голям рев за "гладните корейци", защото нямат Макдоналд са се нахранят и да станат западни ***.
34
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма съседна държава, която да не е тероризирана от империята на злото, независимо как - пряко или косвено.
33
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма тоталитарен режим в света, управляван от диктатор-***, който Русия да не подкрепя.
32
3
 
7
 
! Отговори
До 36 преди 6 години
До ИнфоАми, ходи се размножавай в С.Корея.Сигурно ще ти е супер.
31
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
София към Кремъл: Спрете валутата и инструкциите за "русофилите" !
30
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КНДР бил се борил със световните сили. Вервайте. КНДР е комунистическа държава, т.е. е в масонски ръце. Нищо няма да направят ако не им кажат.В "Протоколите на сионските мъдреци" пише, че три държави ще са пионки в ръцете на масоните и тези държави са САЩ, Китай и Япония.Знае се, че комунистическите революции са масонски революции и в Русия цялата революция е правена по "Протоколите".В СССР само за притежание на "Протоколите" са те разстрелвали.
29
13
 
15
 
! Отговори
Инфо преди 6 години
Знаете ли, че населението на СК, от седем години насам, всяка година нараства с половин милион? Причините не ни касаят, но се замислих ние с колко намаляваме всяка година. Това между другото :)
28
13
 
5
 
! Отговори
Косю преди 6 години
Южна Корея скоро ще бъде освободена и Мун ще отговаря за пъклените си дела.
27
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Фалшива новина . Поредната манипулация на ПРОДАЖНАТА ПРЕСА .
26
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С оглед на предстоящото разширяване на кндр на юг, wizair пренасочва полетите си до Сеул към Канбера.
25
8
 
15
 
! Отговори
майорски преди 6 години
Война не се води GSM-и и телевизори.....!!!!Трудно се сплашва човек с оръжие в ръцете камо ли с атомно оръжие ..
24
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И ако Кремъл не се "подчини", какво? Корекците ще хвърлят по него топки с ориз ли? Или ще използват мощното си оръжие samsung galaxy note 7, което се взривява до един ден след покупката. Смешни са южнокорейците.