Пхенян плаши Вашингтон "с най-големи страдания и болки"

КНДР скочи срещу исканията на САЩ за по-строги санкции
11 сеп 2017 08:15,
124
Пхенян плаши Вашингтон "с най-големи страдания и болки"
Снимка: Reuters

Северна Корея заплаши Съединените щати, че ще им причини "най-големите страдания и болки", ако продължават да настояват ООН да затегне санкциите срещу Пхенян, след шестия му ядрен опит, предаде Франс прес.

В комюнике, разпространено от официалната агенция КЦТА, севернокорейското външно министерство предупреждава, че ако Вашингтон прокара "тази незаконна резолюция за втвърдяване на санкциите, Северна Корея ще направи всичко възможно САЩ да платят за това".

"Мерките, които ще бъдат взети, ще причинят на Съединените щати най-големите страдания и болки в цялата им история", посочва министерството.

"Светът ще стане свидетел на начина, по който Северна Корея усмирява американските гангстери, предприемайки поредица от действия, които ще бъдат най-твърдите, които някога са си представяли", добавя севернокорейското външно министерство.

Съветът за сигурност на ООН беше призован от Вашингтон да приеме днес нови строги санкции срещу Северна Корея, обвинена в заплашване на мира с програмите си за ядрено и конвенционално въоръжаване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ривете ***, утре като приемат санкциите с подписите на Китай и русия, ще ви спукам от бъзик! И залагам, че Кимчо ще го обесят с краката нагоре, както става с враговете на демокрацията...
64
11
 
5
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Калеко Алеко 63Кажи ми тогава какъв просперитет имаше Либия при желязната ръка на Кадафи - Там демокрация няма а и нямаше народ а само диви племена които сега неуправляемо се избиват едни други.Кажи ми монархиите САрабия, Кувейт , Катар, ОАЕ и прочие какъв просперитет имат? Там не съществува понятието ЧОВЕШКИ ПРАВА - Там се съди по закона на Шериата. Ще кажеш НЕФТ - Нефта е вече е около 15% от Приходите им в момента не от износа(до 95% от износа) от приходите.
63
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До червените *** Имаме си лидер -слънце ,Червеният Гербер от Банкя и партия -майка ,Червеното котило ГРАБЕЖ.
62
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Калеко Алеко Много писал ,глупости писал .Е те такова животно нема .Има мантраи, клишета и демагогия наречена демокрация .
61
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Калеко Алеко Демокрация ли ? Франкенщайн .
60
5
 
12
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 6 години
До Боби .... За да говорим изобщо за правила, Боби, преди това трябва да има демократична система на управление в едно общество, и обществото да е достатъчно съзряло за да е гражданско, а не просто "Народ", дори едно такова общество да допусне грешки при избори, то ще има и механизми да ги кригира. Правилата които се създават от такива като Ким Чен Грух, Ердоган, Асад, Мадуро, както и от товарищ путин няма как да водят до просперитет. За съжаление и нашата Демокрация все още е посткомунистическа
59
13
 
3
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Анонимен 59Ано Умни - Играта около Кореите е следната. Ако САЩ нападне СК и в резултат на това ЮКорея и/или Япония и/или Американски бази и много войници пострадат Цяла Европа ще се усети че е БУФЕР и Пушечно месо(каквото сме и ние барабар с тях) и НАТО ще се разпадне или ще придобие друг вид в сравнение със сегашното положение.Проблемът е че САЩ просто нямат ресурса да победят във една война със СКорея, Да избомбят няколко стотин обекта да. Но кой ще отнесе контраудара? ЮКорея, Япония...
58
12
 
4
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Калеко Алеко 57Бих се съгласил с теб ако не беше едно изследване проведено още миналия век. Колко са успешни страните в сравнение с това колко се спазват правилата/Законите в съответните страни - Няма значение Монархия, Феодали, Комунисти или демокрация.В страните където се спазват масово правилата има просперитет. И точно обратното е в страните където всеки си прави каквото си знае ...
57
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Северна Корея плаши САЩ мухахахахахахахахахахаха,всичко върви по план,приближаваме горещата фаза на войната,ЕС срещу Русия,САЩ мачка Китай и Северна Корея а Саудитска арабия се заема с Иран,важно е Китай да бъде обявен за враг а как ще стане това ли ? Китай ще защитава свернните тревояди
56
12
 
8
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Troll SympathizerСамо няколко факта ТролеВ целия свят включително свръхземетръсна Япония няма други сгради които да са паднали по подобен начин и толкова бързо.Имаме поне половин дузина самолети блъскали се в небостъргачи(Включително Емпайре Стейт Билдинг) - Пожари и жертви да но Падане - НЕВ Европа имаме напълно изгорял небостъргач точно преди завършване не са включени Противопожарните системи - Пак не е падналСгради паднали по подобен начин - Само взривени от сапьори!
55
3
 
12
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 6 години
До Боби...Той познатия ни Комунизъм, Боби, е феотдален, защото навремето ВОСР победи в една изостанала феотдална страна с крепостно селячество и помещици. За съжалени в този си вид, се предаде и на други страни, макар и временно. Истинския Комунизъм, като едно социално общество без ограничения, ни го показаха някои от развитите западно европейски държави, като скандинавските. В случая е много важно на кого ще бъдеш последовател, за съжаление и ние навремето както и СК, последвахме рушкия вариант
54
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това, че имаш самолетоносач не те прави велик. Самолетоносачите са най-лесни за потапяне, това са пари хвърлени на вятъра. Подводниците са много по-ефективни. Самолетоносачите са идеални, за да плашат такива като нас. Но срещу силен враг е безсмислен.
53
4
 
8
 
! Отговори
До червените тролове преди 6 години
Ами айде де, освен и вие да построите в България "идеологията Чучхе"!? Какво мислите? Имате си вече лидер-слънце в лицето на Вовата, Късия Кагебист на Токчета, захващайте се агоева!
52
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 47Моето момче, ако САЩ са регионална сила при положение, че имат най-голямата икономика и армия в света, не знам твоите руски господари какви трябва да са с техния един единствен ръждясал самолетоносач, който едвам крета горкия, и с тяхната икономика, която е колкото тази на Испания. Не съм фен на щатите- те наистина са виновни за страшно много злини, но болшинството плюещи тук сте просто смешни с подобни коментари...
51
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В СК няма комунизъм. Там живеят под идеологията "Чучхе". Това е силна националистическа идеология с вожд начелото. Основната идея на идеологията " Чучхе" е самодостатъчността и величието и господството на корейската нация. Корейците всичко сами си произвеждат и не можеш да ги уплашиш със санкции. Оказва се, че идеологията "Чучхе" вече 60 години е доста успешна и това вбесява САЩ. СК произвежда вече водородни бомби, а това е голям успех. На трум му остава само да лае и вие от безпомощност.
50
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какъв кеф е да гледа човек "могъщия" тексаски бик в ролята на разярен джафкащ от разстояние пинчер.
49
9
 
6
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Калеко АлекоКалеко В СК има нещо което повече прилича на Феодален Комунизъм от колкото това нещо което ние имаме предвид като казваме Комунизъм По-точно - тоталитарна държава, следваща принципите на идеологиите чучхе и сонгун - или Военните са номер 1 и те определят всичко и Националистически Феодален КомунизъмБас държа че независимо че Китай ги дундурка десетилетия и срещу тях ще се обърнат ако Китай се опита да е по-твърд в позициите си.
48
6
 
10
 
! Отговори
Troll Sympathizer преди 6 години
Злaтко, дай една "публикация" пусни за 9/11, да почнат рубашките да се пеняват как американците "сами си били думнали кулите-близнаци"! Дай, че трябва надница да изкарат! Лосиона за вана е на привършване!
47
7
 
13
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 6 години
"Болките и страданията" които ще причини Грухчо на "американските гангстери" май са засегнали най-вече неговите подопечни. Засега телените огради зад които те живеят, поддържат мита за благоденствието им, по-простата причина че нямат база за сравнение и могат да се сравняват само и единствено със Себе си. Картинката със СК и нейния Слънцеогрян Лидер за пореден път показва на света, до какво оскотяване на народонаселението може да доведе вярата във "Светлото Комунистическо Бъдеще ...." !!!
46
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хахахах :) Ами айде да си изпълнят заканите. До един час ще ги заличат от картата.