Пхенян плаши Вашингтон "с най-големи страдания и болки"

КНДР скочи срещу исканията на САЩ за по-строги санкции
11 сеп 2017 08:15,
124
Пхенян плаши Вашингтон "с най-големи страдания и болки"
Снимка: Reuters

Северна Корея заплаши Съединените щати, че ще им причини "най-големите страдания и болки", ако продължават да настояват ООН да затегне санкциите срещу Пхенян, след шестия му ядрен опит, предаде Франс прес.

В комюнике, разпространено от официалната агенция КЦТА, севернокорейското външно министерство предупреждава, че ако Вашингтон прокара "тази незаконна резолюция за втвърдяване на санкциите, Северна Корея ще направи всичко възможно САЩ да платят за това".

"Мерките, които ще бъдат взети, ще причинят на Съединените щати най-големите страдания и болки в цялата им история", посочва министерството.

"Светът ще стане свидетел на начина, по който Северна Корея усмирява американските гангстери, предприемайки поредица от действия, които ще бъдат най-твърдите, които някога са си представяли", добавя севернокорейското външно министерство.

Съветът за сигурност на ООН беше призован от Вашингтон да приеме днес нови строги санкции срещу Северна Корея, обвинена в заплашване на мира с програмите си за ядрено и конвенционално въоръжаване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
САЩ падна едно ниво в йерархията. Вече са само локална сила като Турция, Германия, Франция. САЩ загубиха статута на велика сила като Русия и Китай. САЩ не могат да се справят с едно ураганче и с корейски ненирмалник, нежели нещо по-сериозно.
44
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Евалла му правя на Ким Чен Ун. Той смачка САЩ!
43
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 44Ти и да искаш, няма да мръднеш :)) Ти ако си мърдаЛ до САЩ ...щеше да знаеш много повече неща. Очевидно си локален играч / ***/.
42
7
 
10
 
! Отговори
до 39 преди 6 години
Кво ? Зелена карта за щатите ? Никоги, от Гръцее немръдам.
41
3
 
10
 
! Отговори
W преди 6 години
Въпроса не е дали ракетите им ще стигнат до САЩ, а че Северна Корея няма да ги продаде на тях, а на враговете им.
40
5
 
8
 
! Отговори
до 38 преди 6 години
Критикувате коментари които разкриват неудобната истина за САЩ, как нямало да им плащате ако са ви бачкатори. Интересно на вас кой ви плаща да висите постоянно тук ? Да сте платен драскач на сороските антибългарски организации ?
39
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** жълтурковци
38
2
 
3
 
! Отговори
художника преди 6 години
Двете крайности винаги се привличат. Започва обратното броене ...0,9,8,7,........ БАМММММ.
37
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересно ми е само колко от плюещите САЩ тук по цял ден биха отказали зелена карта? За един приятел питам? И колко техни близки живеят в рая на земята- Русия и колко в западналата Западна Европа и САЩ? :)))
36
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тука хората, които защитават западния свят винаги имат аргументи или мнения.Само червенопослушниците имат няколко изречения - соросоиддд, на работа при шефа , наркоман . Явно кипят от интелект :)) Аз ако ви плащам на вас ...Ще ви уволня след втория пост ..От месеци пишете едно и също . Изобщо нямате капацитет да водите такава словесна битка :))
35
3
 
4
 
! Отговори
до 36 боби преди 6 години
С.К. имат всичко....
34
7
 
2
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До WЗначи какво знаем до сега.СК има ядрени устройства - Атомно устройство и водородно устройствоСК има течногоривни ракети с товароносимост 1000кг с обсег 120/300/600/1500/3000 км а вероятно и междуконтинентална и космическа такава.СК има ракети качени на подводници.3Има ли обаче СК ЯДРЕНИ БОЙНИ ГЛАВИ които могат надеждно да преживеят полета на съответната ракета/торпедо Това е неизвестното в момента и на това разчитат САЩпп 100 Мегатонна бомба взривена под земята на ДМЗ ще отрови Коре
33
5
 
4
 
! Отговори
Ангел преди 6 години
Ха.Да ги видим Северняците след като Санкциите са факт.
32
4
 
11
 
! Отговори
W преди 6 години
Тъжно ми е, че никой от коментиращите по-долу, не е в състояние да види цялостната картина. Северна Корея си прави PR и то много успешен. Нали се сещате една водородна бомба колко струва и какво значи да е направен успешен опит. Сещам се за 10 държави, които ще напират да си накупят по една две бомби на черно.
31
2
 
2
 
! Отговори
до 31 до майстор преди 6 години
Знаех си аз, че ще има завистници и затова пак сега влязох тука. Нулите не са грешни. Ние баш майсторите сме така в Германия. Който може, си го може. Хайде покъсно може пак да пишеме, че сега една клиентка ме чака с нетърпение...
30
5
 
10
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 6 години
тоз кимчо тренира за приемен изпит в холивуд :))))))
29
1
 
4
 
! Отговори
до майстор преди 6 години
Добре си сънувал. Нещо нулите не си видял.Ха, ха, ха....
28
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До майсторМного кинти правиш!!! Възхищавам ти се!
27
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До РавикПанелените лъвове няма как да го схванат.
26
11
 
16
 
! Отговори
майстор преди 6 години
Разочарован съм от слабото представяне на сороските драскачи днес. Липсва им умствен капацитет. Хайде чаъ , че отивам да изкарам днес 230 евро за 8 часа бачкане .