Руснак и американци - новите членове на МКС

Тримата ще останат там през следващите 5 месеца
13 сеп 2017 19:36, Анисия Иванова
11

Новите членове на екипажа на Международната космическа станция пристигнаха на орбиталния комплекс.

Руският космонавт Александър Мисуркин и американските астронавти Марк Ванде Хай и Джоузеф Акаба излетяха тази нощ от космодрума Байконур в Казахстан с руския транспортен кораб "Союз МС-06".

Тримата ще останат в космическата станция през следващите пет месеца, съобщава Bulgaria ON AIR. Те ще се присъединят към работещите там свои колеги - руснакът Сергей Рязански, италианецът Паоло Несполи и американецът Ранди Бресник.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Фоби, защо не се намери поне един умен след вас? Елементарни, посредствени платени бастардчеtа. МКС се финансира основно от Русия и Щатите. За станцията са дадени милиард и кусур. Не би съществувала вече, ако руснаците нямаха перфектни транспортни ракети. Американците просто нямат.Мъск е умно момче, след като и руски академик го похвали, но има още много да се желае, за да започне да обслужва МКС с негова ракета.Това заяждане с руснаците взе да омръзва, глутницата скача, щом се появи ключовата д
9
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какви необразовани руски под*логи пишат тук не е истина.двигатели които ги слагат на американските ракети,защото са много по-евтини ,а и държат качество ,колкото и странно да звучи това за руско изобретение.Работата е там ,че цялото ви знание за вселената се дължи на амерканските агенции , а руснаците само им дават евтините двигали за ракетите.
8
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ТHE ПатриотНе виждам какво значение има ,но аз ще ти кажа ,нещастно русофилче.Ракетата е изтреляна от Казакстан по простата причина ,че всички прощадки в САЩ са заети за известно време напред.И немога да разбера тука какво искаш да покажеш ,при положение ,че американците дори и на тая тема са десетилетия пред останалия свят ?
7
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Американците си мислеха, че със совалките са направили революция в Космоса. Докато руснаците им гледаха сеира, защото знаеха, че ще им кацнат на техния.... кораб. Същото ще стане и с фалконите на Мъск.
6
2
 
14
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 6 години
може ли някой американски *** да ми каже пак с каква ракета и от кой космодрум са излители??
5
3
 
16
 
! Отговори
666 преди 6 години
И пак качват в космоса свръх-американците с ракета на "изостаналите" и "пияни" руснаци!Американците от години нямат космически кораб, който да може да транспортира хора до МКС. А руснаците имат!
4
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жалко, че само *** коментират, а темата е интересна.
3
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Американците пак не могат да правят ракети. 1500 германски учени и инженери им строяха ракетите, начело с нациста Фон Браун. Вече няма кой.
2
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименЩе ги зарази с въшки, какво може руснак да направи.
1
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Въпроса е какво прави руснака там. Ще прави лада с космически части ли :)