САЩ: КНДР придвижва мобилни пускови ракетни установки

Последно Северна Корея изстреля балистична ракета на 29 август
14 сеп 2017 07:42, Елка Василева
110
САЩ: КНДР придвижва мобилни пускови ракетни установки
Снимка: архив, Reuters

През последните две денонощия Северна Корея е извършвала придвижване на свои мобилни пускови ракетни установки, съобщи американската телевизионна компания Ен Би Си, позоваваща се на високопоставени американски военни представители и цитирана от ТАСС.

Ен Би Си не дава повече подробности.

Последното изстрелване на балистична ракета от Северна Корея бе на 29 август.

Ракетата "Хвасон-12" прелетя над северния японски остров Хокайдо и падна в Тихия океан, изминавайки около 2700 км и достигайки височина от 550 км.
 

/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До FLAT AS A PANCKAKEТи си невменяем.По-добре отиди да живееш в пещера.Дай ни снимка на плоската земя ако може ?
74
3
 
2
 
! Отговори
FLAT AS A PANCKAKE преди 6 години
До АнонименМного ясно че е плоска... то това е най лесната за доказване конспирация... пробвай да докажеш че е кръгла и ще се провали всеки твои опит ...
73
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съвсем скоро ще дойде "коледа" за това прасе, чиито действия са дирижирани от Москва.
72
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ким изстреля ракета. Краварите и сороските *** вият от безсилие. Евалла ти правя Ким Чен Ун!
71
2
 
6
 
! Отговори
Р. Овч. преди 6 години
Тези ядрени ракети... к'ви пари му излязоха на Ким?
70
6
 
2
 
! Отговори
й преди 6 години
АЛО,ТРЪМПОВИЧ,ЕДНО НЕ РАЗБИРАМ,ЗЯАЩО НЕ ГИ СВАЛЯТЕ НАД ЯПОНСКО МОРЕ ИЛИ НАД ОКЕАНА,ЗА ДА ВРАЗУМИТЕ ТОЯ С ИДИОТСКАТА ПРИЧЕСКА-СВАЛЯЙТЕ ГИ БЕ,ТРЪМПОВИЧ!!!
69
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
63 Ти от тея дето обясняват , че земята е плоска ли си ? И че ВСВ , не е имало ...телевизиите си измисляли :)) Ходи живей в гората , не се бъркай в сложни за тебе неща. Че утре, като почне война , ще видиш дали няма ракети . Психиката ти друго, ще почне да пее.
68
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до #60:Май твоята побъркана глава не може да смели,че Ким много добре се е поучил от опита на Света, с изпълнението на американските заповеди за изпълнение - или съотвтната държава се превръща в доброволен роб,или я сполетява съдбата на Ирак и Либия,когато няма подобаващо средство за възпиране.Той добре е разбрал,че на този етап,ЕДИНСТВЕНОТО СРЕДСТВО ЗА ВЪЗПИРАНЕ НА ТОЗИ И ВЪОБЩЕ ТАКИВА ТЕРОРИСТИ,КАКВИТО СА САЩ,Е РАКЕТНОЯДРЕНОТО!!! Затова краварските кучета лаят,ама не се хвърлят да хапят!
67
3
 
6
 
! Отговори
до 69 преди 6 години
Със се пише само пред думи започващи с буквите с или з! Пък за другите ти грешки да не говорим! Ограмоти я малко тази глава!
66
6
 
6
 
! Отговори
the world is a stage преди 6 години
До до ОлегНа тебе трябва да ти пука бе човек...защото всичко което ти показват са ПЪЛНИ ИЗМИСЛИЦИ...и после като ти кажат аа държавата трябва да даде пари за въоражаване или да ти ограничат някакви права и свободи ще им се измее народа във лицето и няма да го позволи...11.09.2001-ва това стана направиха атентата и после ограничиха във Америка сумати свободи под претекст борба с терора, могат да те послушват задържат без заповед и тн...Мисли малко със тази глава !!
65
11
 
20
 
! Отговори
Ситуацията е: преди 6 години
Краварите си мучат, ракетите на Ким си летят.
64
2
 
10
 
! Отговори
до Олег преди 6 години
И какво като знаеш? На кой му пука? Мислиш ли, че Ким подозира за твоето съществуване? И последно, дали кратуната му е побъркана е дискусионен въпрос. Дори и така да е, знаят го в цял свят, и волю неволю се съобразяват с него. А ти хем си побъркан, хем си НИКОЙ! Хайде, лек ден!
63
5
 
4
 
! Отговори
the world is a stage преди 6 години
До ОлегАми и онзи също беше актьор бе човек...всичко е толкова добре замислено..площада на който се извършват парадите на Северна Корея е Hollywood...син екран и компютърна анимация..има видеа доказващи че това което гледаш е CGI( ком. анимация).....всичко е FAKE бе човек....
62
7
 
1
 
! Отговори
Олег преди 6 години
До До 57Да щеше да носи пари - ти щеше да ги дадеш под формата на инвестиция на държавата и после пак ти щеше да ги дадеш под формата на сметка за ток. Или някой ти обеща, че цената на тока ще е като от Козлодуй?
61
4
 
3
 
! Отговори
Олег преди 6 години
До the world is a stageА кой според теб ръководи Северна Корея? Случайно артиста защо е внук на Ким Ир Сен? Много големи актьори имало в семейството на един сатрап, напраднал някога Южна Корея.
60
10
 
2
 
! Отговори
the world is a stage преди 6 години
Офф омръзна ми тази промивка на мозъците, разберете хора няма такова нещо като Ядрени оръжия, Междуконтитентални ракети и тн... всичко това е психооперация да ви държат винаги във страх и да си пробутват пропагандните идей... Ким Чен Ун е просто един актьор... всичко е ФАЛШИВО събудете се най напосле....Както се казва All the world is a stage....
59
2
 
4
 
! Отговори
До 57 преди 6 години
Виновен е ББ. Единия реактор вече трябваше да работи в Белене,а и втория след него.Вече щяха да носят пари.
58
5
 
3
 
! Отговори
Олег преди 6 години
До до ОлегНе е важно,че не знам дали е учил в Китай, а е важното, че знам, че е учил в Западна Европа. Важното е, че знам, че съшата държава, в която е учил има на своя територия ЦЕРН, която е еталон за ядреното използване за мирни цели. Знам също, че побърканата му корейска кратуна не е решила да търси бозонна на Хигс, ами е решила да прав най-простото нещо - неконтролируем ядрен синтез, причинен от високата температура на неконтролируем ядрен разпад.
57
2
 
3
 
! Отговори
до Олег преди 6 години
Ти пък от къде знаеш, че не е бил в Китай бе психо? Има периоди от живата на Ким, които и на топ службите по света се губят и нямат информация, пък ти си по-компетентен и от тях! Аман от такива със специални потребности!
56
2
 
2
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Анонимен 34Най-големия инвеститор в РФ икономика е РФ Пенсионен фонд.