Ужас в Австрия: Мъж уби жена си и дъщерите си, после се самоуби

Нападателят имал забрана да доближава семейството си
Обновена: 16 сеп 2017 14:51 | 16 сеп 2017 14:21, Красимир Ангелов
27
Ужас в Австрия: Мъж уби жена си и дъщерите си, после се самоуби
Снимка: Reuters

Австриец уби жена си и двете си дъщерички - на 4 и 7 години, след което се самоуби, като скочи от прозореца, съобщи полицията в страната.

Тежкият случай разтърси австрийското общество.

ДПА посочва, че властите забранили на 38-годишния мъж да посещава семейството си и да се доближава до дома си в западния град Хохенемс, защото проявявал насилие.

Въпреки забраната той се върнал в жилището рано сутринта вчера и убил с тежък предмет 33-годишната си съпруга и двете момиченца. После скочил от прозореца от апартамента на третия етаж, съобщава БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още по темата: Австрияубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
2
 
! Отговори
Дорнбирн преди 6 години
Турци са, не австриици.
15
3
 
28
 
! Отговори
до 17 преди 6 години
Ей, мустафа такъв, Моцарт за 35 години живот е концертирал 10 години, вие освен мустакати бачкатори и кръв какво сте дали на света? Шамандура анадолска...
14
23
 
3
 
! Отговори
ееех Моцарт преди 6 години
представете си как родителите на Моцарт са го пребивали докато седне и напише некое музикално парче с повече ноти че да гепат яко пари-
13
12
 
10
 
! Отговори
Явно преди 6 години
жените имат само права, а мъжете само задължения...
12
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 14 Всяка нация,във всяка страна има луди и лабилни хора...а такива,като теб,използват всеки удобен случай да защищят агресорите Ким и Путин.
11
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Обяснението е просто- Путин и Ким са виновни!!!И въобще за всичко ,което се случва по Земята,те са виновни - тази Земя,осеяна с американски "селца",за "охрана" на "демократичните американски ценности" и за чиято охрана,особено разположената около държавите,управлявани от Путин и Ким,най-големите демократи във Вселената,тези от ФАЩ,са изградили десетки ПРО-та!А ценностите бликат ли,бликат и заливат целия свят и ФАЩ вече изнемогват,да изграждат "мироопазващи" ПРО!
10
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако беше от правилните избиратели - бой и еван на цялото семейство и рев пред НПО-та за социални проблеми, а той явно е бил европеиден тип и хайде луд.
9
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бежанците са виновни. Ако нямаше бежанци жена му нямаше да го напусне заради късопишие и щеше да си стои до него. Да изгоним бежанците!!!!
8
3
 
36
 
! Отговори
ами преди 6 години
И защо трябва този случай да е в БГ преса???Що,малко ли са нашите проблеми?Или непременно всяка минута трябва да знаем къде има убити.....
7
4
 
25
 
! Отговори
Мдааа преди 6 години
Явно човекът е бил психично болен, но не е бил "бежанец", за да получи адекватна помощ! Просто психиятрите са прекалено заети да обгрижват бежанците!
6
3
 
1
 
! Отговори
до 8 преди 6 години
Бой по Номер 8
5
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
жалко, ако беше станало у нас, поне хиляда коментара за час усилен трафик хулене по България и опорни точки щеше да генерира. не е ли поне български гражданин австриеца, че да закипи фацебука, заспаха героите там.
4
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
по тежки случай има в България обае там едва ли пишат за тях , а ние тук някой само да се изкашля веднага ужас , наскоро един застреля жена си на улицата в България но едва ли в австрия знаят за случая , все пак мир на праха им
3
3
 
31
 
! Отговори
онбашията преди 6 години
на запад намесата на държавата в семейните отношения е болест, деца инзудват родителите си че ако не им купоят еди си какво ще се обадят на социалните че уж ги бият. мен обаче ако ми забранят да си виждам децата, по-скоро ще се насоча към тоя който е издал забраната, човек не бива да е толкова емоционален
2
4
 
28
 
! Отговори
бреййй преди 6 години
Че в България няколко "човека" унищожават народа си и това какво е?
1
17
 
39
 
! Отговори
Пример за ЕС държава преди 6 години
Ужас! Повече няма да стъпя там ДИВАЦИ!