Четири американки са залети с киселина в Марсилия

Нападението е станало на жп гарата в града
Обновена: 17 сеп 2017 19:37 | 17 сеп 2017 18:13, Анисия Иванова
26
Четири американки са залети с киселина в Марсилия
Архив: Reuters

Четири млади американски туристки са били нападнати с киселина на главната железопътна гара на Марсилия от жена, която е задържана, съобщи прокуратурата на южния френски град, цитирана от Асошиейтед прес.

Две от туристките са получили рани по лицето, а на едната е засегнато едно око. И четирите туристки, които са на възраст между 20 и 30 години, са приети в болница, две от тях в състояние на шок.

Нападателката е жена на 41 години, която бе задържана на място. Следователите изключват терористичен мотив и посочиха, че жената може да има психични проблеми, отбелязва Ройтерс.

Американките не са били нападнати заради националността си. Те са изписани от болницата, предаде Франс прес.

Нападателката е криминално проявена за кражби. Тя оправдала постъпката си с това, че като по-млада самата тя била нападната с киселина. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И да припомняш на '' 23 Ko речи?!?'', че става въпрос за Марсилия, той едва ли знае, че тя е във Франция, а не в Англия.
23
0
 
10
 
! Отговори
до 23 преди 6 години
За Марсилия иде реч. Четете!
22
8
 
8
 
! Отговори
Ko речи?!? преди 6 години
"Американските туристки"...За Бога, КОЙ нормален човек ходи на "туризъм" в Англия?!? Че то там вероятността да ви убият в спорадична Ислямска Джихадистка атака е в пъти по-висока, отколкото ако посетите примерно Кабул или Ислямабад!!!!!
21
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До анонимен 16. Идейно 3 е прав, но спрея може да се задръсти и може би такъв за градинска работа е по-подходящ, както и задължително филтруване, особено ако натриевата основа е купувана от магазин за домашни потреби. Преди да се добави перхидрола - марля в цедка...
20
1
 
6
 
! Отговори
Българина преди 6 години
Свиквайте!
19
1
 
10
 
! Отговори
Да се чуди човек преди 6 години
Само се чудя и гледам тука във Франс пенсионерите бели младите араби и тарамбуки.Добре де тия белите не са ли правели деца навремето що са толко малко?
18
3
 
33
 
! Отговори
Хм преди 6 години
Миналата година дъщерята беше на екскурзия до Испания и посети Марсилия и НИЦА(малко преди атентата).Впечатления-отрицателни,тар.ам.буки навсякъде,мръсотия и чудо.Лека разходка по крайбрежната и в хотела.Умряла работа...
17
0
 
4
 
! Отговори
До 15 преди 6 години
И ти ли ще качиш тук рецепта, та като ни стегне шапката, да знаем как по най-лесен начин бихме могли да стъжним живота на някого?
16
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 3Ама ти си бил много услужлив човек.След любезните ти указания, дори и онези, които нямат хал хабер по въпроса, вече ще знаят как да си направят такова пръскало!
15
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прав е Анонимен 4, киселините некротизират повърхността и не проникват в дълбочина, докато силна алкална освова "дълбае". От хора пили киселини има такива оцелели, но с концентрирани основи не. Мисълта е, че много по-лесно може да се постигне подобен ефект, да не говорим за коктейли М0л0т0в. Аз не знам защо не са популярни в Европа, като бензин или бензин и малко машинно масло всеки може да намери от всякъде?
14
2
 
4
 
! Отговори
до по долу преди 6 години
От Кравария бе брато
13
13
 
2
 
! Отговори
Гюнтер преди 6 години
Супер!!!Айде утре осем!!Хаирлия да е!!!
12
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е като са американки, аз де да ги знам от къде са, от Уригвай ли са, от Хонолулу ли са?
11
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Марсилия сигурно само тия са били белички на гарата затова са ги поляли за късмет.
10
1
 
29
 
! Отговори
Би преди 6 години
Неприятно... дано оздравеят бързо и радикални мерки и превенция срещу терора и радикални религии
9
4
 
11
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 6 години
До Анонимен7Ти виждал ли си жив американец ?Ако не си виждал и общувал,приказките са ти просто плява.
8
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отново религията на мира.
7
23
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Недолюбвам американците ама хич, да не кажа по-тежка дума, но заливането им с киселина е прекалено крайно. Ако ще да ги бяха убили, но не и това.
6
23
 
14
 
! Отговори
Цветанов ГРЕБ преди 6 години
Виждате, че нападателката се е радикализирала още от времето на Орешарскичатела с Путини затова нападнала американкитетя е невинна жена от мирнната реллигияКремъл е виновен
5
7
 
49
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
Гилотината зове. Дай боже в Европа да дойдат лидери като Сталин и да сложат всичко на мястото му. Тия пещерняци прекалиха. И по зле ще стане ако не заиграе тоягата. С морков очевидно не става.