Номиниран за посланик в Москва: Русия се меси в US изборите!

Джон Хънтсман не подлага намесата на Кремъл под съмнение
19 сеп 2017 21:50,
52
Номиниран за посланик в Москва: Русия се меси в US изборите!
Джон Хънстман Снимка: Reuters

Джон Хънтсман, номиниран от президента Доналд Тръмп за посланик в Москва, е убеден, че Русия се е месила в президентските избори в САЩ миналата година, предаде Ройтерс.

На изслушването си в сенатската комисия по външните работи бившият губернатор на Юта заяви: "Няма съмнение, подчертавам, никакво съмнение, че Москва се е намесила в изборите". Хънтсман, който е бил също посланик в Китай, обеща да повдигне въпроса пред руското правителство, посочи БТА.

"Москва продължава да се меси в демократичните процеси на наши приятели и съюзници", каза дипломатът и напомни, че намесата в американските избори е довела директно до сегашното ниско ниво на доверие в двустранните отношения.

Той обаче добави, че САЩ нямат друг избор, освен да взаимодействат с Русия в решаването на редица международни проблеми, свързани с глобалната стабилност и сигурност.

Ако кандидатурата на 57-годишния Хънтсман бъде утвърдена от Сената, той ще смени в Москва посланик Джон Тефт, чийто тригодишен срок изтича тази есен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още по темата: изборинамесаСАЩрусия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
2
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
поредният ид====от номиран за някьде като имаш сьмнения няма даходиш в русия
39
2
 
5
 
! Отговори
Й.Висарионович С. преди 6 години
Полониев чай и български чадър за лицето на снимката. Нет проблема.
38
1
 
10
 
! Отговори
до 40 преди 6 години
Меси се навсякъде и ти си живо доказателство, че се месил при "програмирането" ти.
37
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има ли още изпилени мозъци, които да не знаят, че джуджето се меси навсякъде?
36
1
 
9
 
! Отговори
до 33 Санкции докрай преди 6 години
Не си дорасъл още за да коментираш голямата политика. За сега можеш само да коментираш "нежните горещи интервюта" с бежанците в софия.
35
3
 
8
 
! Отговори
до 37 дуро преди 6 години
На Путин никой не може да поставя ултиматуми. При него се ходи на крака по червения килим. Между другото , какво е това " дуро" , че има един президент с подобно име но твоето е само окончанието ?
34
8
 
3
 
! Отговори
дуро преди 6 години
Втрещен съм. Изтрит ми е коментара за закона "Магнитски". Съвсем обикновен коментар обясняващ с прости думички какво представлява самия закон. Без обиди, без епитети..........Или не е удобно хората да знаят, че на Путин му е даден ултиматум и време 180 дни??
33
1
 
11
 
! Отговори
Хаха преди 6 години
До Санкции докрай!Те пък САЩ въобще не се месят. Това Арабска пролет, Цветни революции хич не са тяхна работа! Нееееее, те така спонтанно стават.Има хубав виц:Защо във Вашингтон няма успешен опит за преврат?Защото във Вашингтон няма посолство на САЩ.И САЩ и Русия винаги ще се месят на малките и не толкова малките. Защото ако не се месят няма да са това, което са. А и откакто свят светува е било така. Така и ще бъде, независимо че може да не ни харесва
32
3
 
20
 
! Отговори
Пламен преди 6 години
А това, че САЩ подписват изборните протоколи в ***, и определят менюто на управляващите, някой еня ли го е?
31
3
 
11
 
! Отговори
Въпроси има ли? преди 6 години
Номиниран за посланик в Москва: Русия се меси в US изборите! На бюрото на Путин в Кремъл има клавиатура и на всяко копче е написано името на някое негово протеже. Когато Путин иска да се намеси в световната политика, на Путин му е достатъчно само да натисне копчето със съответното име на протежето му. Например, Путин натиска копчето на Джон Хънтсман, и Джон Хънтсман моментално е изпратен за посланик на САЩ в Москва. Въпроси има ли?
30
23
 
7
 
! Отговори
Санкции докрай! преди 6 години
Прав е човека, а Москва ще си плати за тая намеса, както и за кражбата на Крим.Здраво ще си плати.Лавров сега се моли на Вашингтон да си оправели отношенията :)))Но първо Кремъл ще бъде наказан за отвратителното си поведение!
29
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ПончоЩом не можеш да разбереш какво казва американеца едва ли си такъв умник, за какъвто се мислиш.
28
8
 
28
 
! Отговори
Пончо преди 6 години
Тва е най-тъпата нация сега се убедих,те вместо да си мълчат за това те даже и го казват,най силната уж държава признава че нейния опонент е над нея,даже да им избира президент,и Тръмп е назначил тоя?Той тоя все едно казва че Тръмп е подчинен на Путин :D тия сами се излагат и закопават,САМО РУСИЯ!
27
6
 
24
 
! Отговори
Нфб преди 6 години
Москва трябва да откаже да го приеме като посланик
26
1
 
0
 
! Отговори
до 28 преди 6 години
ама кой е най-големия крадец?
25
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А САЩ не се месят никъде?
24
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе престанете да повтаряте едни и същи тъпотии с цел да оправдаете загубата на на Кица.Руснаците са се опитвали винаги , и винаги ще се опитват да се месят с пропаганда.Както и САЩ също. А и не се само те.Нищо ново няма тука.
23
6
 
25
 
! Отговори
Подлеци и мошеници преди 6 години
И да църкат и да не църкат, те си го избраха. До днес няма нито един факт, нито един. Ако имат факти и доказателства, нека ги посочат. Всичко се доказва с факти, не с обвинения. Толкова по въпроса с "намесата" на Русия.
22
23
 
7
 
! Отговори
Различни светове ... преди 6 години
Хората в нормалния свят мислят и говорят за полети до Марс...В Русия Путин се опитва да ограничи пиенето на лосион и антифриз със закони ...Различни светове ...
21
4
 
2
 
! Отговори
Мммда преди 6 години
Хубаво е че нямате избор и все с някого трябва да се съобразявате да живее демокрацията нали така ;)