Тереза Мей пред ООН: Твърди с тероризма, твърди с КНДР!

"Светът се нуждае повече от всякога от многостранни действи"
21 сеп 2017 08:00,
21
Тереза Мей пред ООН: Твърди с тероризма, твърди с КНДР!
Снимка: БТА

Министър-председателката на Великобритания Тереза Мей призова за по-твърди действия за обуздаване на ядреното въоръжаване на Северна Корея, предаде Асошиейтед прес.

В реч пред Общото събрание на ООН Мей заяви, че севернокорейският лидер Ким Чен Ун "продължава да не се подчинява, да провокира международната общност и да заплашва съседите си".

Тя каза, че международната общност "трябва да бъде подготвена да предприеме всички необходими мерки, за да принуди Ким Чен Ун да смени курса си".

"Когато страни подкрепят групировки като "Хизбула", за да увеличат нестабилността и мащаба на конфликтите в Близкия изток, подкрепят така наречените сепаратисти в Украйна, за да създадат нестабилност на източните граници в Европа или подкрепят криминални групи, извършващи кибератаки срещу нашите страни и организации, те поставят под въпрос правилата и основаната на тях международна система, която ни защита", заяви Мей, цитирана от ТАСС.

Тероризмът "и нестабилността, които наблюдаваме по целия свят, в много случаи се определят от действията на други държави, действащи по хибриден начин", допълни тя.

Мей обеща, че Великобритания ще продължи да "гарантира безопасността и стабилността на приятели и съюзници, както прави от поколения".

По думите й днес светът се нуждае повече от всякога от многостранни действия и затова изрази подкрепа за световната организация и нейните агенции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до славянинСъздадоха хаус в Украйна. Толкова си могат. Куче, беззъбо старо и безмъдо куче това е вече сащ КУЧЕ КУЧЕ
18
3
 
1
 
! Отговори
до славянин преди 6 години
Меки китки,ама превзеха Украйна и я освободиха от мъжагата Путин.Завзеха две трети от Сирия и я сринаха с земята,като оставиха на ислямския диктатор Асад две градчета.СК и Иран са наред.Нали видя с Кадафи,Садам и разни други мъжаги кво се случи.А накрая ще дойде ред и на Империята на злото.Ше има пак разпад.
17
0
 
3
 
! Отговори
славянин преди 6 години
Когато меки китки и сексуални *** говорят за твърдост се получава перфектната комедия!
16
1
 
3
 
! Отговори
славянин преди 6 години
Цял свят знае колко меки китки сте вие атлантичетата!
15
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
TAZI SAMO TVARDIA SI ME4TAE.
14
7
 
3
 
! Отговори
опа преди 6 години
Луди са англичаните спор няма.Мей най накрая каза кой е отговорен за тероризма в Европа и БИ.Ако някой не е разбрал става въпрос за Русия.Империята нз злото трябва да бъде спряна.
13
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Твърди с тероризма" ?!?!?А кой даде политическо убежище и още укрива идеолога на чеченския екстремизъм Ахмед Закаев???Аман от лицемерие!!!!
12
3
 
9
 
! Отговори
Боби преди 6 години
Терезче ти скъпа имаш на склад 300 ядрени бомби. А също така имаш постоянно членство в СС на ООН. Що не се откажете от бомбите и правото си на ВЕТО А?
11
3
 
10
 
! Отговори
баба п преди 6 години
Англия е гнездо на терористи и трябва да бъде унищожена.
10
0
 
4
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
То и аз съм твърд, но не за таз бабетка.
9
1
 
8
 
! Отговори
А бе преди 6 години
Навъдили са се едни зли и нагли бабетки,дето смятат,че управляват Света!Голяма напаст!Добре че Хилърито отпадна,иначе щяха да са пълен комплект....
8
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има една снимка,вързани индийски патриоти за оръдията на английските колониалисти. В очакване на смъртта.Имаше едно английско фенче което с паве спука главата на българин.Беше освободено от нашите?!Та какво казваш Тереза...
7
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Реч срещу Русия,като верни кучета на САЩ.А терористите като гледам фактите, вършеят на острова.Да не забравяме колониалното минало на тези *** което се характеризира с ограбване и смърт. Айде скрийте се лицемерни лъжци.
6
1
 
13
 
! Отговори
Виготура преди 6 години
Все по-твърди с тероризма и все повече терористични актове. Не усещате ли, че има нещо сбъркано в цялата схема?
5
1
 
10
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Тачър и Кондолиза в едно тяло.Ужас,отвратително!
4
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ингилизите първо да погледнат себе си, че държавата им е гнездо на ислямски терористи па тогава да гледат другите.
3
6
 
19
 
! Отговори
Дидо преди 6 години
Светът се нуждае от тотална ОЧИСТКА от такива като теб, баба Меркел и въобще от всички на ръководни позиций в ЕВРОГЕЙСКАТА\ИЯ политика (ЦИРК)
2
5
 
22
 
! Отговори
bolbov преди 6 години
Не спазва правилата,кои правила госпожо?Създадените от англоезичната грабителска каста,която трети век безскрупулно ограбва всички народи.Изтребва заробваш тормози както намери за добре и ако някой народ на дигне глава бой с всички институции по главата.
1
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само допреди няколко години всички гледахме като в захлас и слушахме глупостите на тия с преклонение. Но откакто видяхме колко са елементарни, комплексирани, маниакално горделиви и като че ли откъснати от обикновенния човешки живот и неговите истински и съществени нужди.........дотолкова ми паднаха в очите, че гледам на тая "западна цивилизация" само като.....ЗАПАДНАЛА! Жалка и безпомощна да реши КАКЪВТО И ДА БИЛО ЧОВЕШКИ ПРОБЛЕМ! Но най-страшното е, че само създава НОВИ!