Милиони севернокорейци готови да се изправят срещу САЩ

Готови са да изтрият от лицето на земята американските империалисти
28 сеп 2017 14:29, Елка Василева
337
Милиони севернокорейци готови да се изправят срещу САЩ
Снимка: архив, Reuters

Над 4,7 милиона граждани на Северна Корея са изразили желание доброволно да застанат под знамената на Корейската народна армия след антиамериканското изявление на държавния лидер Ким Чен Ун, разпространено на 22 септември, съобщи ТАСС.

Тогава върховният главнокомандващ и първи секретар на Корейската трудова партия обеща да отговори с твърди мерки на президента на САЩ Доналд Тръмп, заявил, че КНДР може да бъде унищожена напълно.

Още по темата

Както предаде днес официалната агенция на Пхенян КЦТА, всички граждани на страната са готови "да защитят своя лидер и социализма, за да изтрият от лицето на земята американските империалисти, заявили безразсъдното намерение да унищожат народната република".

През последните шест дни желание да се влеят в редиците на севернокорейските въоръжени сили изразили според агенцията над 4,7 милиона ученици от горния курс, студенти от всички висши учебни заведения, включително Университета "Ким Ир Сен", работници и други граждани, сред които 1,2 милиона жени.

Севернокорейската младеж организира в Пхенян митинг под наслов "Да унищожим американската империя на злото с пет милиона ядрени бомби". Участниците заявиха, че "окончателен победител ще бъде КНДР, защото няма сила в света, която да спре движението на народната република по пътя на прогреса под ръководството на Ким Чен Ун".
 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


337
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
257
1
 
2
 
! Отговори
жоро преди 6 години
До до 289 Каква битка на века бе изкуфялник.Късият домат от СК иска да избива с ядрено оръжие хората в САЩ-такива като мене и семейството ми.Ти какво предлагаш-да им даряваме ориз и да им се молиме да не ни убиват-ненормален си или си ***-то си е едно и също
256
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На мен пък ми е интересно друго- ако утре американците влязат в Москва,на колко процента от нашите русофилисти ще намерят досиета като руски доносници?
255
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще се изправят ама много бързо ще се изкривят,тия червени!
254
3
 
10
 
! Отговори
Интересно преди 6 години
Ако утре лязат Руснаците, колко ще фанат пушкалята в защита на пожарникаря и колко ще излязат с цветя на улицата и де ще се дяват шушумигите...
253
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ако не влезнат в армията, има лагери, къде е по-зле, а? /умишлено не питам къде е по-добре/
252
20
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Давайте Корейци,бой по краварите!!!
251
13
 
17
 
! Отговори
немислещ преди 6 години
Нормално е!За севернокорейците САЩ(японците) са все едно за нас османците!Агресията на щатите през 50-те години е предадена и на поколенията!Ако накой като Тръмп говори така за страната ти , всеки ще се възмути или мобилизира или там каквото е!Освен това пропагандата и от двете страни е в пълна сила!Погледайте ВВС нюз и ще разберете!По разбираеми причини не мога да ви препоръчам северно-корейска телевизия!:)
250
19
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДА ЖИВЕЕ СЕВЕРНА КОРЕЯ!!!
249
2
 
8
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
До Анонимен276не само там са глупостите. ангара са като ударните самолетоносачи, линейните ракетни кораби и мегастелт подводниците...чак до леките коли, самолетите и даже стрелковото оръжие- всичко накуп щяло да почне 2020 година и септември ще бъдел май. рогозин си вкара всичките роднини на ръководни постове, и не знам дали на следващия деветомайски вместо дървени армати няма да изкарат холограмни изображения на бъдещи танкове и алгоритми за набор на професионална армия без аналогов в мире.
248
3
 
11
 
! Отговори
289 до 294 преди 6 години
Съгласен съм.Просто хората се отнасят към всичко това, като към едно шоу без да си дават сметка, колко сериозни са нещата
247
5
 
18
 
! Отговори
до 289 преди 6 години
Битката на векс - изкуфелия старец срещу изкуфелия ракетчик. = унищожение на човечеството.Кому е нужно това?Има и непоправими грешки.
246
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Огромна сила , не е числеността . Хитлер и САЩ го доказват през ВСВ. Въпроса в тактиката , въоръжението и ума.
245
20
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НАСЕЛЕНИЕТО В СЕВЕРНА КОРЕЯ Е ГОТОВО ДА УМРЕ ЩОТО ЖИВОТА ТАМ Е НЕТЪРПИМ!!!САЩ ТРЯБВА ДА ОСВОБОДИ НАСЕЛЕНИЕТО НА СЕВЕРНА КОРЕЯ КАТО ГИ ПРАТИ НА НЕБЕТО :D
244
8
 
8
 
! Отговори
luckyman преди 6 години
Както и да ги наричаме, това няма да промени нещата! Това си е огромна сила!
243
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки е слуга на някой. Ти на шефа си , шефа ти на клиентите . Въпрос на гледна точка. Въпроса е че на запад живеят уредено , спокойно и с добри държавни администрации. Което СССР тук, не е успяло да направи.
242
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Битката на века- "изкуфелия старец "срещу "ракетния човек".
241
2
 
2
 
! Отговори
МРАВКА преди 6 години
До КолевНЕ МЕ ПРЕРЕЖДАИ,АЗ СЪМ ПЪРВИ.
240
6
 
14
 
! Отговори
до 284 преди 6 години
Защо говориш глупости? 80 процента от българите в чужбина живеят по -същият начин,както биха живели и в България. 8 години съм живял в чужбина и имам много добри впечатления ,как живее нашенецът там.
239
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От 1944 до 1989 г. слугувахме на Тодор Живков и не можехме да бегаме на Запад, а сега при свободата и демокрацията в ЕС можем да бегаме и да слугуваме на Запад.
238
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В ЕС един българин който работи на запад в кланица или оператор в сферата на чистотата живее 100 пъти по-добре отколкото в България или Северна Корея. Правото да работим на запад в кланиците и оператори в чистотата на Запад ни го даде членството ни в ЕС. ЕС е най-прекрасното място за живот, членството на България в ЕС е най-прекрасното нещо което се е случвало някога на България.