Русия на война с украинските телефонни терористи

Нанесените щети на руската икономика са за над 300 млн. рубли
6 окт 2017 10:23,
24
Русия на война с украинските телефонни терористи
Снимка: flickr

Руските служби успяха да идентифицират телефонните терористи за серия фалшиви предупреждения за бомби. И четиримата заподозрени са извън пределите на страната.

Над 50 обаждания за заложени взривни устройства държаха цяла Русия в напрежение повече от седмица в средата на септември.

Заплахи бяха отправени за 50 държавни учреждения и училища, съобщава BTV.

Според разследващите, нанесените щети на икономиката са за над 300 милиона рубли, или около 4 и половина милиона евро. 90 процента от обажданията са били извършени от територията на Украйна, но телефонните терористи са руски граждани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
ТЪПЧО преди 6 години
До АнонименМНОГО СИ УМЕН..
18
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези четеремата нищо няма да ги спаси, нищо, че не са на руска територия.
17
1
 
2
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Анонимен 17Ето защо не вярвайте като ви кажат БВП и курс на валута Ето Ано Умни аз ще те попитам няколко нещицаКолко са страните които произвеждат от "А" до "Я" като почнеш от най-обикновено жито, през селскостопанска техника, лека промишленост, електроника , тежка промишленост, Влакове, Автомобили Самолети Космически ракети и спътници и стигнеш до подобни екстремални машини като ядрени ледоразбивачи?Бангладеш а и останалите 150 държави в ООН могат ли или не?
16
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като прочетеш 300млн рубли ,ше си кажеш ,че е невиждана сума ,а то 4млн евро :D Интересното е ,че руснаците имат икономика равна на Бангладеш и тея телефонни терористи най-вероятно са им бунтали цялата икономика с две обаждания :D
15
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ех толкова да няма стойност тая рубла и толкова голямо икономическо джудже да е тая *** ,бива ли..Още живеят с одеала закачени по стените.
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Туй са само вербованите,а вербовчиците от къде са се обаждали инак на кого му е потрябвало да звъни с такси и то междудържавни,надчислявани по договори за пари,това да не е от уста на уста,от ухо на ухо,на четири очи,пък кой казал кой чул кой видял и предал нататък новината на следващите по ред за местото на място като по карта.
13
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
При нас тези се наричат "русофили" - занимават се с бойкот, саботьорство, нон стоп са в нета, ЕС, НАТО и всички политици са им виновни, /с изключение на Путин/, вечно спрягат глагола "чакам", но непрекъснато имат искания !
12
3
 
10
 
! Отговори
редник преди 6 години
" 90 процента от обажданията са били извършени от територията на Украйна, но телефонните терористи са руски граждани " ---- За да се знае това , значи са ги хванали тези 90%...здраво пипат братушките !
11
3
 
3
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Анонимен 12Хайде извади си ги от джоба тези нищо и никакви 300 000 000 рубли и ги дари примерно на Юнеско за Детски Селища SOS
10
1
 
7
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До sfЕхх ЕКСПЕРТИИВсяка национална система 112/911 е длъжна да приема обаждания от национални телефони независимо къде се намират тези телефони(примерно са в Роуминг)За това се казва че са руски граждани намиращи се в Украйна. Ако Украински номер се обади на Руското 112 и то от Украйна няма просто да се свърже.А замислили сте се за кражба на номера? Отиваш в метрото на Москва и клонираш произволен телефон. След това се обаждаш от клона на този телефон но от Украйна?
9
4
 
17
 
! Отговори
111111 преди 6 години
До Анонимен 2Ами и за "цивилизованите държави" пишат - нали цяла седмица ни занимават какво стана в Далас - клане... Милионер, образован, пенсионер - не могат да го изкарат объркан и тъжен непълнолетен мигрант, нали!?
8
4
 
9
 
! Отговори
sf преди 6 години
Е какво е това заглавие на статията ви, ска.пани драскачи от Гнъс.бг?!?! "Русия на война с украинските телефонни терористи"-- а всъщност пишете на последно място в дописката:"90 процента от обажданията са били извършени от територията на Украйна, но телефонните терористи са РУСКИ граждани." ?!?! Няма нищо вярно или в заглавието ви или в новината!!! Ако е вярна информацията в дописката, заглавието трябваше да бъде: Руски граждани тероризират РУсия от територията на Украйна!
7
27
 
6
 
! Отговори
От чужбина преди 6 години
Такава шивана страна като русия няма..и тука има руснаци и по точно рускини ама са мирни и не крякат като в бългатия защото се говори на Английски и никой не се впечетлява от алкаши
6
31
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво ни занимавате с държавата от третия свят Русия, където по места все още живеят в полуземлянки?
5
25
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
П*тя вече 4-та година не може да се справи с украинците. Май не са баш "***".
4
31
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Великата Рашка раздясала на колене пред ало-измамници. Слава!
3
7
 
15
 
! Отговори
НКВД преди 6 години
Само да не ги налазван нашите телефонни тероряги от маалата, че като виж Вова хвърлил куфарчето с ядрените кодове през терасата на Кремъл.
2
27
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нас това какво ни засяга? Стига сте ни занимавали с Русия. Пишете какво става в цивилизованите държави.
1
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
не пишете глупости , руската телевизия изрично тази сутрин каза че това са руснаци емигрирали в украйна.