Хилари Клинтън: Асандж е маша на руското разузнаване

"Защо "Уикилийкс" никога не публикува нищо, идващо от Русия?"
17 окт 2017 10:25, Елка Василева
83
Хилари Клинтън: Асандж е маша на руското разузнаване
Хилари Клинтън. Снимка: Reuters

Хилари Клинтън заяви в интервю за австралийската телевизия, че основателят на "Уикилийкс" Джулиан Асандж е действал като маша на руското разузнаване при публикуването на нейни хакнати имейли, помрачило предизборната й кампания като кандидат на Демократическата партия за президент на САЩ, предаде Асошиейтед прес.

Пред телевизията Клинтън заяви, че Асандж "се е превърнал в нещо като нихилистичен опортюнист, следващ заповедите на един диктатор", имайки предвид руския президент Владимир Путин.

"Той е маша на руското разузнаване и ако е такъв мъченик за свободата на словото, защо "Уикилийкс" никога не публикува нищо, идващо от Русия?", добави тя.

Клинтън имаше предвид в интервюто публикуването от "Уикилийкс" в миналогодишната предизборна кампания на имейли на Националния комитет на Демократическата партия с политически компрометиращо съдържание.

В Тwitter Асандж написа, че Хилари Клинтън "не е човек, на когото може да се вярва".
 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
0
 
0
 
! Отговори
Алфа кентавър преди 6 години
До Иванов Тера е наша !Създадохме ви за да добивате ресурси Размножавате се бързо и изразходвате ресурситеЩе ви намалим на 10 %Китай са одобрените ,показаха дисциплина.Останалите ще остареят за 60 земни ротацииСамо ти виждаш това съобщение
68
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Вещицата Хилъри Клинтън трябва да бъде съдена за военни престъпления и посстрекателства за сваляне на законната власт в Сирия, Либия и Украйна(последното подобие на държава се командва от една неофашистка хунта).
67
1
 
1
 
! Отговори
ВНимателно преди 6 години
ХИлъри не съзнава колко страшна е окупацията на УКрайна.Отровени са над 40 000 000 съветски граждани милиони са поразени със СПИН активатори ..Блокирана е границата между Украйна и останалата част на Русия.Избити са зверски десетки хиляди след показни манипулирани въоръжени нападения с тежки оръжия срещу руснаци и чакана тежка ядрена война между нагло наркоманираните бюрократи от Брюксел и тежко въоръжената руска мечка чиито деца бяха убивани жестоко..вкл знаещи руски и украински/
66
0
 
0
 
! Отговори
пазете Земята преди 6 години
ТЕРРОРистите с тези сайтове заразиха стотици милиони компютри вкл тези на най секретните служби ..облъчванията бяха видимо проникващи с цел пси препрограмиране на наркотизирани ..След срещата Лисабон където лидерите въпреки предупреждения на ЧИСТ БЪЛГАРСКИ бяха поразени с спец наркотици поименно и включени за поименно следене с нарочно подадени с храни и напитки чипове и дълги космовидни импланти последваха масови манипулации и безрезервна подкрепа за всеки кървав метеж с пси генератори
65
0
 
0
 
! Отговори
JJIvanov invasion преди 6 години
От археологията ги свързвам с нашественици проникващи преди тежко терористични операции приключващи обикновенно с black dead pandemic .Ползваните холограми за масово декодиране вкл винетки,стикери за застраховки и други подават инфо з а исключително нагли престъпници свързани с масова ликвидация на живота в края на ***/граница палеозой - мезозой/ вижте от интернет колко вида са ликвидирани вкл в океани и морета невероятно жестока инвазия...пoдобна информация дават и car scanners /led,xenon...
64
0
 
0
 
! Отговори
Иванов преди 6 години
Да предупредя и САЩ и Москва че на картите на нашествениците земите на север от киев и тези на запад от паметника с факела не са картирани ..сега ги картират с холограми включени фарове и скенери денем и нощем и с ...Проникналите кохорти и дивизии инвънземни нашественици проверяват древни техни съоръжения затрупани от природата вкл с пясък кал глина..ПОлзват електронни цигари з а обсебване на масови убиици.Виждат се като големи обеми около обсебените вкл групи ..
63
0
 
0
 
! Отговори
има нашествие преди 6 години
Както писмено предупредихме обсебени от извънземни нашественици вкл АССАННЖ бяха ползвани за декодиранена всички вкл най секретни служби на стотици държави вкл САЩ>Последва позициониране на лидери и други с точност до 3 мм обемно проникващо.Въведените нагло престъпни съоръжения в лични и други документи обезпечиха жестока диверсия срещу много страни.Русия пострада тежко бе окупирана КИевска Русия десетки .Милиони са отровени поразени със СПИН подсладители и пси увреждания/Ползвано е зомби пиво
62
0
 
7
 
! Отговори
Гост+ преди 6 години
Асанж, редник Брадли Маннинг, Сноудън са герои - благодарение на тях знаем повече за "Псевдодемокрацията". Какъв парадокс, преследвани от "демократичния" Запад те получиха убежище и живеят в страни критикувани за неспазване на човешките права (Русия, Еквадор).
61
2
 
11
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
Да приемем, че Русия се е намесила в изборите на САЩ, вероятно са публикували манипулиращи реклами, вероятно са публикували изобличаващи ИСТИНИ, вероятно уикилийкс са били тяхна маша. НО все пак са действали на чужд терен.Питам чия маша са Ройтерс, CNN, NYT и т.н. медии в САЩ, работещи на собствен терен ? Кой друг манипулира изборите в САЩ? Защо изборите са манипулируеми ?Демокрацията в този вид е лъжа! Властта е в олигарси от кръга банки->медии->банки!
60
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Военнопрстъпничката Хилъри Клинтън е:1.рептилка-хуманоид2.маша на израелското разузнаване и военно - промишления комплекс на САЩ3.маша на финансовите крадци от Улострийт
59
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако Асандж е "руска маша", значи руското разузнаване е на много високо равнище.Бърка до дъно в най - секретните сървъри на САЩ
58
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щото те не си играят на защитник на "демокрацията" и "свободата" и "свободата на словото" и други глупости зад които реално се крие една олигархична машина опитваща се да наложи монопол на своите интереси в света.Диктатурата си е диктатура, военните престъпления също, независимо зад каква идеологическа маска се прикриват
57
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Американците така завъртяха нещата, че се стигна до там, че руснаците да оправдават и замитат под килима действията на американския президент водещ най-реакционната американска политика която светът познава до сега. Това си е чиста гавра с русофилите които цъкат масово минуси на всеки който каже нещо лошо срещу Тръмп, въпреки че не е нужно много акъл за да се разбере какъв плондер е той.
56
6
 
12
 
! Отговори
Крали Марко преди 6 години
Просто сащ трябва да спрат да съществуват. И всичко ще си дойде на мястото. Сатанинска държава са. По зла от хитлеристка Германия.
55
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хилари беше идеалния кандидат за президент. Американците съжаляват, че тя не спечели. Даже и руснаците почнаха да съжаляват за гафа който направиха. Само нашите бавно загряващи русофили не виждат към какъв разгром води света Тръмп и продължават да говорят небивалици срещу Хилари.
54
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименЯвно не са в състояние.
53
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Потърсете в нета - Джон Пилджър в интервю с Джулиан Асанж - Ужасяващата истина за Хилъри Клинтън.Да видим какво казва и другата страна, а не само ХилАри.
52
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Американското разузнаване е добро, а руското разузнаване е лошо.
51
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Четвърти факт - само споменаването на соросчето Сидни кара *** да трие поста. Защо ли?
50
2
 
11
 
! Отговори
Активист на БКП преди 6 години
Тая ако беше много свестна ,Люински нямаше да папа на Клинтън корнишона !