Путин: Кризата в Сирия изисква отстъпки и от Асад!

На срещата на върха участват и президентите на Турция и Иран
22 ное 2017 19:20,
34
Путин: Кризата в Сирия изисква отстъпки и от Асад!
Снимка: Архив, БТА

Уреждането на кризата в Сирия изисква отстъпки от всички, в това число и от нейното правителство. Това заяви руският президент Владимир Путин в началото на тристранната среща на върха за Сирия в Сочи, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

Освен Путин, в срещата участват президентите на Иран и на Турция, Хасан Рохани и Реджеп Тайип Ердоган.

"Сирийският народ е този, който ще определи сам своето бъдеще. Очевидно е, че процесът няма да бъде прост и ще изисква компромиси и отстъпки от всички участници, в това число и от сирийското правителство", каза Путин и увери, че Русия, Иран и Турция ще положат активни усилия, за да направят тази работа възможно най-продуктивна, предаде Франс прес.

Русия, Иран и Турция успяха да избегнат разпадането на Сирия, допълни Путин.

Той каза, че е бил достигнат нов етап в сирийската криза и че мащабните бойни действия срещу терористите в Сирия приключват, съобщиха Ройтерс и ТАСС.

"Благодарение на усилията на Русия, на Иран и на Турция бе избегнато разпадането на Сирия, не беше допуснато тя да бъде превзета от международни терористи, бе избегната хуманитарната катастрофа", каза руският президент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КАКВО ЩЕ МИ РЕШАВА САЩ ??????? АБСОЛЮТНИ ЛУЗЪРИ :))))))-----Още малко остана и като зачаластри иранските хизболаци, та един читав няма да остане. Ше видиш какво жестоко избиване на иранци от въздуха ще има.
24
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кви отстъпки ве, просстак!Никви отстъпки!Асад е легитимен президент, няма да отстъпва пред терористите!
23
6
 
3
 
! Отговори
Тръмп преди 6 години
Слава на Русия!
22
2
 
1
 
! Отговори
Верно е! преди 6 години
До ало пенчоИ затова ще ходят да му правят Духалите.
21
5
 
5
 
! Отговори
ХА,ХА,ХААААААААА.... преди 6 години
И КВО СЕГА 27....??!НАЛИ СЛЕД ВОЙНАТА ---ПАК ШЕ ИСКАТЕ ПАРИ ОТ "ХУЛИГАНА САЩ". И ЕС..??!АЗ , ПЪК--- ИЗОБЩО НЕ ВЕРВАМ ДА СИ ПОКРИЕТЕ ГОЛИТЕ.......С РУСКИТЕ ФИНАСОВИ -ТАПЕТИ...ХА,ХА,ХААААААААААА....АЙДЕ НА БАС!!!!
20
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ***-ЛИЗАТОРНяма такава опасност. Като цяло, печеливш е цял свят и то в две направления. Първо, намаляване бежанския натиск. Второ, ролята на САЩ като световен хулиган свърши.Светът се променя и ще е много жалко ако нашите политици, подобно на предшествениците си от 100 години насам, не го разберат навреме.
19
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега гледам коментар на Яков Кедми (израелски военен и политически анализатор). - Липсата на Европа като цяло, както и на отделни европейски държави в преговорите за Сирия, ясно показват мястото което ЕС заема в света. Като икономика - да, като пазар - , но политически ЕС няма никакво влияние в света. Единственият представител на Европа в тези преговори е султан Ердоган - това каза днес бившия шеф на секретната израелска служба Натив, Яков Кедми.
18
6
 
7
 
! Отговори
ДА ВИ СВЕТНА: преди 6 години
МИРЪТ В СИРИЯ , ЗА ПУТИН---ЩЕ БЪДЕ ПО-СТРАШЕН ОТ ВОЙНАТА ...ЗАЩОТО ЩЕ ТРЕБВА ДА СЕ ЯДЕ , ОБЛИЧА И ЖИВЕЕ В ЕДНА СРУТЕНА ИЗЦЯЛО ДЪРЖАВА!!!А ,ТОВА....ЩЕ СТАВА САМО С ПАРИ --НО , НЕ И С РУСКИТЕ ТАПЕТИ НА ПУТИН!ОТ ТОВА --ЩЕ НАМАЖЕ ЕРДОГАН ...И ТОВА Е И ЦЕЛТА МУ , ВСЪЩНОСТ!!!!!!!!АМЕРИКА И ЕВРОПА --НЯМАТ НИЩО ПРОТИВ ТУРЦИЯ ДА ПЕЧЕЛИ ОТ ТОВА!!! /..а иначе---руски комунизъм ИЛИ СОЦИАЛЕН ОНАНИЗЪМ в Турция---Е АБСОЛЮТНО НЕВЪЗМОЖЕН../ ПРОСТО --ЗАБРАВЕТЕ!!
17
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До президентските избори Путин ще обяви още няколко пъти края на войната в Сирия !
16
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е видимо другаря Путин е по-загрижен за диктатора Асада, отколкото за съдбата на стотиците хиляди руснаци облъчени от мирния атом около Урал
15
16
 
5
 
! Отговори
ало пенчо преди 6 години
Какво унижение.Путин преговаря с фесовете Ердо и Аятолаха.Големите даже не го уважиха да преговарят с него,а пратиха Ердо.
14
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААА, аз не съм казал никъде, че САЩ, ще решават нещо. Казах, че вчера Путин, уведоми Тръмп, какво ще решават на срещата с Рохани и Ердоган.
13
2
 
0
 
! Отговори
ни са знай преди 6 години
А нашият премиер в час ли е?Или пък е задрямал.....................
12
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
САЩ, не гледат какво ще се реши по телевизията. Путин вчера цял час говори с Тръмп, така, че САЩ са на уведомителен режим, не участват, но им бе съобщено какво ще се решава. Виж ЕС, ще се информира от телевизията. Нито ЕС като цяло, нито която и да е "велика" сила от Европа, нито са уведомявани, камоли да са поканени на срещата която ще решава следвоенното устройство на Сирия.Това е Европа, на която ние разчитаме да ни защитава интереса - незабележима.
11
14
 
12
 
! Отговори
айде преди 6 години
Този милиционер-миника Путин , руснаците до кога ще го чакат и не го приберат в кауша на топло .Съсипа Русия бе , ей.........
10
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Целия Урал и приволжие са заляти от радиация, милини руснаци са подложени от 2 месеца на радиоактивно лъчение, а тоя за Сирия се загрижил, ***
9
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Путин нанеся дълбоки щети на толераският мозък.
8
19
 
14
 
! Отговори
а преди 6 години
Няма нужда от хумористични предавания и клоуни .Джуджето направо ни разплака до сълзи , Голем смях .. ХА.ХА.ХА.ХА
7
16
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Господарят на Света.Всички му се кланят.Владетел на могъща държава.Със силна и боеспособна армия и с несметни богатства.
6
16
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На сметката на краварите се трупат над 300 000 избити и милиони прокудени от домовете си! Кога ще се потърси сметка на *** от ФАЩ за всички варварски престъпления срещу човечеството?