Десетки жени и деца - възможна ислямистка заплаха

Германия смятат, че са склонни да извършват тероризъм
16 дек 2017 16:10, Петя Славова
36
Десетки жени и деца - възможна ислямистка заплаха
Снимка: Reuters

Германските власти разглеждат десетки жени и непълнолетни младежи като възможна ислямистка заплаха и смятат, че те са склонни да извършат терористични нападения в Германия, предаде ДПА.

Източници от силите за сигурност казаха, че сред 720-те души в Германия, определени като ислямистка заплаха, има малък процент жени и деца, пише БТА.

Шефът на германското разузнаване Ханс-Георг Маасен наскоро изтъкна нарастващата опасност от нападения, дело на радикализирани жени и деца. Той имаше предвид конкретно жени и деца, завръщащи се в Германия от райони, контролирани по-рано от групировката "Ислямска държава".

Екстремистката организация загуби големи територии в Ирак и Сирия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само отделни лица извършват терористични атаки.Но АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ подрастващи пришълци, както и всички жени пришълки, които са под 50 г., са ОСОБЕН ВИД БОМБА СЪС ЗАКЪСНИТЕЛ,те са ДЕМОГРАФСКА БОМБА-ГЕНЕН ЗАМЪРСИТЕЛ !!!Връщай ги обратно откъдето са дошли, за да ти е мирна главата!
22
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма такива работи. Сега да не установите, че в Пакистан и Афганистан няма война. Това са просто мигранти в зараждащото се колониално блато Европеистан. Нали са изпълнили критерия да приличат на използвана тоалетна хартия абсолютно натурално? Меркел и трябват ***, които да доведат най-после до "1984".
21
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-голямата ислямска заплаха за цяла Европа са Брюкселските зелки и Меркел.Те поканиха терора в европейските страни.Шефът на германското разузнаване Ханс-Георг Маасен да разследва Меркел.
20
2
 
3
 
! Отговори
Oilala преди 6 години
Nov *** serial - lili und...
19
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия все по трудния начин понаучават някои нещица, но както я карат бая има още да реват преди да разберат какво ги чака дано да не е много късно.
18
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Europes Growing Muslim Population // The Pew Research Center, NOVEMBER 29, 2017. URL: pewforum.org/2017/11/29/europes-growing-muslim-population Прочетете този доклад за трите варианта на увеличаване мюсюлманите в Европа/включително и у нас/. Във всички варианти Европа не я очаква нищо добро, а големи социални сътресения.
17
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как така тези хора са само 720, когато още през 2016г. бе обявено официално от полицията,че на-войнстващите и подкрепяни от Сауд.Арабия мюсюлмани-салафити в Германия са над 1 200? Реалното число на опасните е над 3 000 човека. А има и още да се завръщат от Сирия и Йордания.
16
5
 
8
 
! Отговори
Циник до lili преди 6 години
Pachavro живея вече почти 20 години в Германия!Разбра ли schavrantijo?Ela mi go bliji parzal!
15
0
 
17
 
! Отговори
Келеш преди 6 години
Май на всички ни е ясно, че това е един добър предварително подготвен план.... Лека по лека ще се надига недоволството на немците.... При последното им недоволство нещата ескалираха до 2-ра световна война, сами си правете изводите.
14
0
 
21
 
! Отговори
Келеш преди 6 години
"Германия смятат, че са склонни да извършват тероризъм" - по правилно е "Германия смята" или "В Германия смятат"
13
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
защо си затриха щази,сега проблеми нямаше да има,щеше да има много по - малко бежанци и много повече угоени прасета като в белене и колкото искаш нови павета за улиците,и бежанците щяха от там насам да бягат не обратно, хаха
12
0
 
24
 
! Отговори
40737 преди 6 години
Постепенно идва събуждането - много е късно вече!
11
3
 
11
 
! Отговори
Берлин преди 6 години
Смях в залата.
10
0
 
23
 
! Отговори
Некъф преди 6 години
Ще ревете един ден като ви потгонят брадатите майки без деца със ятаганите.
9
2
 
35
 
! Отговори
Циник до lili преди 6 години
Глупости! И до ден днешен се чудят , какво да правят, когато турци и кюрди се млатят по улиците...цели квартали са вече "но гоу ереа" защото в тях живеят турци.Да не говоря за "убийствата на честта" , с които братя колят сестрите си - заради "избора им на партньор"Прочети какво значи Randgesellschaft, и тогава ела пак да ни лъжеш!В момента съдят мюсюлмански активисти притеснявали гражданите с оранжеви елеци с надпис - ШАРИЯ ПОЛИС! Никой не се е интегрирал! Търпят ги - защото изход нямат!
8
1
 
26
 
! Отговори
ханс преди 6 години
ай ай Германистан, скоро те ще са повече от вас, честити да са и българските *** които масово се заселват в Германистан
7
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Германия смятат, че са склонни да извършват тероризъм"===А, вие се усетихте! Но сте се усетили за ония, които от Германия са отишли в Сирия (и околните държави) и са се върнали. Но не се усетихте, че с тия "бежанци", които си поканихте, са влезли и една камара ислямистки камикадзета. Кървави сълзи ще леете, при това съвсем скоро. Но Меркел и до ден днешен смята, че е взела правилното решение. Но когато големите бели станат, тя няма да поеме отговорност.
6
0
 
15
 
! Отговори
НОСТРАДАМУС преди 6 години
Страх... Страх...
5
0
 
37
 
! Отговори
@ преди 6 години
Какво си направиш сам, никой не може да ти го направи.Германия има турски гастербайтери от 50те години, колко успяха да ги интегрират? Трето/четвърто поколение турски германци, но си ходят по джамиите, със забрадки, шалвари и женят с братовчеди.Болката която тези "бежанци" ще им причинят не е дошла още.Дано не съм прав.
4
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слугите-журналисти ги изкарват "десетки", немците казват, че са "720", значи в действителност са хиляди.