Скандал: Посрещнаха жената на Нетаняху с хляб, тя го хвърли на земята

Сара Нетаняху била в лошо настроение още при излитането
Обновена: 20 авг 2019 08:07 | 19 авг 2019 19:38, Елка Василева
241

Съпругата на премиера на Израел Бенямин Нетаняху – Сара, хвърли на земята хляба, с който двамата бяха посрещнати при посещението им в Киев.

Във видеото се вижда как веднага след слизането по стълбичката от самолета Сара и Бенямин Нетаняху са посрещнати от три момичета с украински носии, които им предлагат хляб.

Израелският премиер отчупва парченце от хляба и го изяжда. След това отчупва второ залче, което подава на жена си. Сара Нетаняху озадачено поглежда парченцето хляб и го хвърля на земята.

В мрежата реагираха негативно на постъпката на Сара Нетаняху, пише РИА Новости. „Това е неуважение не само към украинците, но и изобщо към славяните“, пише Art Nord. „Постъпката е, разбира се, скотска. Можеше просто да откаже, оправдавайки се с диета“, написа Александър Безенчук. Някои обаче оправдават поведението й. „Просто го изпусна, не я съдете строго“, пише delafeur.

Израелски медии посочват, че съпругата на Нетаняху е била в лошо настроение още на летището преди излитането за Киев. Тя се разсърдила на командира на самолета, че не я бил поздравил по подобаващ начин при качването в самолета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


241
Още по темата: хлябкиевСара Нетаняху
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
171
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ЕХ , ДА МОЖЕШЕ ХИТЛЕР ДА ВИДИ ТОВА !
170
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Фифи не яде сух хляб
169
1
 
21
 
! Отговори
Хммм преди 4 години
Мама и долна бабичка била ядосана защото капитана на самолета не я бил поздравил както трябва Ами сап
168
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 178А, бе, ***! Да не мислиш, че не са ги инструктирали какво да правят при домакините??? Етикет, протокол... Чувал ли си за такива работи?
167
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 178 Самият факт ,че жената не пожела да отпуши от поднесените хляб,е обида към домакините!
166
27
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трудно може да се разбере от видеото какво точно става.Аз като гледам, Бенждамин рони хляба, чупи някакви корички и може да и е дал трохи на жена си.Казал и на ти на тебе толкова, и тя какво - изтръскала си е пръстите.Аз не видях нищо да и дава, и да и е дал нещо то е едно нюню.Хляб се чупи комат, голям. Да глътнеш залък а не трохи.Ама медиите от мухата правят слон.Да има шоу и скандали.
165
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Може просто да не яде храна, която не е кашерна?Евреите са особен народ.
164
2
 
15
 
! Отговори
Истината преди 4 години
Жената в цикъл бате става зла като дявол... да не ти е в къщата
163
11
 
6
 
! Отговори
опетков преди 4 години
До Adolf Eichmann всякаква тема, за да докажа невежеството ти по всеки въпрос. Самият факт, че си кръстил ника си на известен хитлеристки функционер, убиец и главорез, говори за някакви смущения в мозъчната ти ***. Даже аз първи да съм почнал с обидите, не смятам да се извинявам на генетично увредени случайни струпвания на органична материя.
162
7
 
3
 
! Отговори
@ преди 4 години
До АнонименДо 189 - Глупости! Пълни глупости. Ще ядеш ако искаш. Щял да яде и тестиси от овен за да не обидил някой. Я виж примерно Конди Райс как отиде в Саудитска Арабия и какво направи шейховете, че даже тяхната национална ТВ цензурира репортажа как държавния секретар облечена по светски е отворила крачка и върви отпред, а всичките чалмари подтичват след нея, барабар принцове и министри.Иначе въпросната постъпка на Сара е ***. Трябваше просто да откаже за да не си създава ядове.
161
3
 
20
 
! Отговори
опетков преди 4 години
До Adolf Eichmann Арабите и евреите са "братовчеди", защото според библията имат общ прародител-Авраам. Евреите са били номади около 2000 г. преди христа. И са обикаляли пустините при Мойсей. Но след това са се установили за постоянно в Палестина, като са избили доста народ там. След това са разселени от римляните малко след Христос. Това не е номадство, а нещо като геноцид. Управляват света чрез парите и банките, толкова е просто, че дори ти би трябвало да го знаеш. Готов съм да споря с теб на
160
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Един ден ние, славянските народи ще спрем да сме житницата на света и тогава ще ни молят да им дадем коричка хляб. Тези които разпалват братоубийствени войни между славяните хич не ни обичат. И понеже не я е поздравил пилота аз я поздравявам подобаващо тази геронтофилка златотърсачка с находката и Нетаняху.
159
4
 
6
 
! Отговори
еми преди 4 години
Русо гладно нема.
158
1
 
72
 
! Отговори
Антон преди 4 години
Бабичка, която си е повярвала, че е нещо! Трагедия! Много ниско ниво, ама много ниско!Никой не е по-голям от Хляба! Дори евреите.
157
17
 
7
 
! Отговори
Дръндер преди 4 години
До Анонимен 190. Оди да плачкаш на чичко ПУтинко за убавото минало!?
156
1
 
13
 
! Отговори
Дръндер преди 4 години
Кифла!
155
2
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 183 Колега, не ме интересува, че "питката не е кашер". Тука никой не я е канил като еврейка, а политик и дипломат. Това предполага да се държи подобаващо и на ниво. Ако отидеш в Занзираб и ти сервират камилска гърбица или тестиси от козел ще ядеш да не обидиш домакините. Има си определен код на поведение в подобни ситуации.
154
1
 
38
 
! Отговори
Samo minavam преди 4 години
Незнаино защо ,тези *** се имат за богоизбрани. в една нормална държава ,биха я качили на самолета и обратно ................,толкова е просто.
153
12
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Докато Украйна беше цялата в границите на сегашна Русия и докато БГ беше защитавана от тогавашния СССР никой не си и помисляше да ни обижда....Сега се гаврят с нас и Украйна...
152
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Украинци и уважение???!! Стига глупости!