Ким Чен Ун наблюдава изпитания на нова ракетна система

Лидерът на КНДР обяви учените за "ценно съкровище"
25 авг 2019 08:52, Красимир Ангелов
54
Ким Чен Ун наблюдава изпитания на нова ракетна система
Снимка: БТА

Севернокорейският лидер Ким Чен Ун наблюдава изпитанията на разработена неотдавна голяма ракетна пускова установка, предадоха световните агенции.

След изпитанието Ким е заявил, че новоразработената голяма система за залпов огън е "голямо оръжие" и е изразил признателността си на младите учени, които са я замислили и построили.

Той ги обяви за "ценно съкровище и богатство на страната", съобщава Корейската централна телеграфна агенция, цитирана от ДПА.

Тестовете са показали, че всички технически характеристики на системата са достигнали предвидените параметри, съобщава БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
2
 
! Отговори
до 39 преди 4 години
Е то клоаката я оформиха такива като тебе.
39
2
 
10
 
! Отговори
socialen преди 4 години
Хората правят високи технологии. Ние една барака не сме направили след 1989.
38
3
 
8
 
! Отговори
socialen преди 4 години
България сме клоака в сравнение със Северна Корея.
37
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За този африканска 4ума нема ли ?
36
0
 
2
 
! Отговори
До 35 преди 4 години
"***"друга работа нямаш ли,освен ежедневното тРоЛеНе?
35
0
 
4
 
! Отговори
Само питам преди 4 години
Кога ще купи Ф-16?
34
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 24Хайде стига е тръшкал :)) големи специалисти станахте всичките ама изтребител сте виждали само на картинка.
33
0
 
4
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Ще стане добър наблюдател от Ким Чен Ун.
32
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ей пич ,първо тва дето го свалиха турците беше су 24 бомбардировач, а не су 27 . После направи разлика между тежък и лек изтребител су 27-35 са тежки. Миг 29 е лек специално създаден за въздушен бой в отговор на ф16 от 74година . Миг 29 смт е с двигатели с променлив вектор. Тъй че първо прочети после пиши за различните класове машини и сравнения. Между другото видяхме го прехвсления стелт в Сърбия как го отупаха с пво от 60те
31
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На американците и една ракета им е много ако унищожи например Лос Анжелос . Това е абсолютно неприемливо за тях защото никога не са имали война на тяхна територия. Достатъчно е Корея да има възможност да достигне голям град в САЩ даже с 1 ядрена ракета и САЩ никога няма да започнат война срещу тях. Цветните революции са много по-евтини и по-безопасни. Ама с Ким и това не върви.
30
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 24 Ти как разбра, че СУ 35 ще победи Ф 16 след като няма нито една война в историята си? :) Или си живееш в детските години. Су35 е модернизиран су27.. Т. Е. Нищо. Ф16 блок 70 ще го направи на мармалад. Видяхме в Турция, какво се случи с наглия пилот на су27... И той живее във фантазиите и цопна на земята.
29
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 26Сега кой гледа филми повече :) Като изтреляш 1 ракета какво? Към тебе ще литнат.. Десетки такива и фантазията ти свършва до тук. До колкото видяхме.. Нищо нелитна към САЩ. Няма и да литне.. :) Много приказват ама насранковциии само с пагони.
28
1
 
9
 
! Отговори
Дьдо Дьорд преди 4 години
"НА СНИМКАТА, том отзад под ракетите има един, който не ръкопляска достатъчно енергично!Утре този ще липсва на снимката!"Днес си написал едва шест коментара при норма 100. Утре ще ти липсват 30 шекела или половината от дневния грант.
27
6
 
3
 
! Отговори
Жо преди 4 години
НА СНИМКАТА, том отзад под ракетите има един, който не ръкопляска достатъчно енергично!Утре този ще липсва на снимката!
26
1
 
16
 
! Отговори
Архангел Псувнаил преди 4 години
В резултат на тази новина в Пентагона бяха регистрирани 43 стомашно-чревни разстройства, 29 хипертонични атаки, 12 нервни кризи, 5 уртикарии, 2 микроинфаркта и 1 опит за самоубийство на работно място. Бяха подадени и 94 молби за напускане.
25
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-бедната страна в Европа взима заеми за да купува 50 годишни американски самолети за милиарди!
24
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И като купиш осем остарели 50 годишни американски самолета за 4 милиарда... после какво следва?Само един Су-35 ще ги натръшка всичките за няколко минути.
23
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 13И като изтреляш 2те ракети за които едвам си събрал Уран и желязо... После какво следва?САЩ имат хиляди ядрени глави.. Как точно ги спираш? С фантазиите си за светлото бъдеще или с реални действия?:) Ким имал армия.. И какво? Ще пуснеш гладните по поляните? Нали самолетите ще ги направят на кайма? Как точно, ще преодолееш армия, като на САЩ. Защити се по някакъв начин с факти, не с празни слова.
22
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 13Аз не гледам филми, ами ти са ти промили главата едно време шапкарите. Ако искаш може да поспорим, коя войска превъзхожда другата? САЩ имат около 20 000 самолета, подводници и кораби всички ядрени. Има стелт и лазерни оръжия. Имат 10 самолетоносача, за да занесат всичко необходимо. Та как мислиш да спреш реално такавата "филмова" армия.? Ким защо неизтреля една ракета към САЩ зимата, като отидоха там половината армия на САЩ? Що седна на масата да се мазни? Или си мъж или не..
21
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Рижавият клоун е преходен,след пет години едва ли някой ще си спомня за него.Фамилията Ким която направи Корея от една разрушена страна фактор с който се съобразяват всички,ще остане на власт!