Грета Тунберг пристигна в Мадрид с влак

Там ще се състои шествие на екоактивисти
Обновена: 28 фев 2020 15:14 | 6 дек 2019 11:33, Елка Василева
168
Грета Тунберг пристигна в Мадрид с влак
Грета Тунберг при пристигането си в Мадрид. Снимка: Reuters

Екоактивистката Грета Тунберг пристигна с влак в Мадрид, където в момента се провежда глобална климатична конференция под егидата на ООН, предаде Асошиейтед прес.

Още по темата

Очаква се по-късно днес шведската тийнейджърка да се присъедини към хиляди други младежи, които ще участват в шествие в испанската столица с искания преговарящите и политиците да предприемат реални действия за справяне с повишаващите се температури на планетата.

Тунберг, която предпочита да използва нисковъглероден превоз при пътуванията си, пристигна в Мадрид от Лисабон след нощно пътуване с влак. В португалската столица тя пристигна по-рано през седмицата от САЩ с яхта, с която прекоси Атлантика, припомня БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още по темата: МадридГрета Тунберг
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
146
14
 
2
 
! Отговори
:) преди 4 години
Давай, Грета! Успех и късмет!
145
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А капитана на яхтата и екипажа които летяха със самолет до нея,това не се ли брои, а антуража и който лети със самолет и то ли не се брои?
144
23
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Баси 150 негативни коментара за едно малко момиче. Колко ви е акъла бе прошляци. На нея и е простено, въпреки че има право в известна степен. Ама тези които *** защо го правят? Да ви имам умрялото разбиране за цивиуизация
143
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
пълна ***
142
3
 
13
 
! Отговори
Язека преди 4 години
Боли ме за Грета...преди беше Кардашиян, сега тая. Като си харесате некое недоразумение, немате спирка.
141
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Грета ,отклонява внимание от нещо,което по правило ни излиза през носа.Когато ,мислех ,че е спряла или имашетакава информация,някой рестартирагръмоотвода.Това дете повтаря медийно едни цицорести кардашянки ,коитовсе се тикат по медиите.Какво искатмедийно тези хора, или медийте правятс нас.
140
4
 
12
 
! Отговори
Мевляна Руми преди 4 години
А е какво го влачат насам натам това болно дете, няма ли психиатри за него.Или разни НПО та го ползват за свои цели.
139
3
 
8
 
! Отговори
Енгелс преди 4 години
местя
138
4
 
12
 
! Отговори
бай Тошо преди 4 години
На училище кога ходи?
137
1
 
9
 
! Отговори
Ехаааа преди 4 години
....и Аз искам да а прекося Атлантика с яхтааааа !!!!!!
136
20
 
5
 
! Отговори
до Кажете ми... преди 4 години
Редно ли е едно дете да е изпълнено столкова агресия, да презира родните си майка и баща????------------------Къде я видяхте тази агресия, погледнете лицето й на снимката, излъчва спокойствие и увереност!! И непрекъснато се усмихва и шегува. Беше нападателна само на срещата на лидерите по проблема за глобалното затопляне, на който е ревностна защитничка, и как не!! КОЙ ВИ КАЗА, ЧЕ ПРЕЗИРА РОДИТЕЛИТЕ СИ????!!! Хааааа хаха!!! Те. я подкрепят напълно и баща й даже пътува с нея до Америка и обратно- Сванте Тунберг!! Чули -недоразбрали и хайде -презира родителите си! LOL
135
1
 
16
 
! Отговори
Джеронимо преди 4 години
Те и янките дойдоха с влак, преди да ни натикат в резерватите и да ни повишат температурата
134
2
 
5
 
! Отговори
Карлуково и Караибск преди 4 години
На това ако не му дадът Нобел Прас или Праз, полягайки в Карлуково ще му се стори че отпускари в караибска лагуна
133
23
 
4
 
! Отговори
Älskar Gret преди 4 години
Много е сладка! Като я видя, чувствам някакъв прилив на сили, енергия и позитивизъм, кара ме да се усмихна.... Също както Пипи ми беше идол като дете - най -силната и най - добрата. И който я нарича ***, няма 2 мозъчни клетки! Грета е толкова интелигентноа и възпитана, че само можете да мечтаете да знаете нещата които тя знае! Вчера като слезе от яхтата и като я наобиколиха журналистите, говореше като завършен политик. Сега ще ги направи пак луди на срещата на ООН ......:)
132
6
 
20
 
! Отговори
Кажете ми.... преди 4 години
Редно ли е едно дете да е изпълнено с толкова агресия, да презира родните си майка и баща???? И на това дете да се дава световна трибуна за изява???
131
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А защо не пеша?Влака замърсява също природата - тец, аец, нафта....
130
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименТова какво е писал маркс и какво се случва в реалност са две различни неща .Маркс е предполагал че комунизъма може да дойде само във високоиндустриална страна и ще стане с революция на пролетриата. Релано това което става в 20 ти век е революция финансирана от ню йоркски банкери и водена от ню йоркски ев реи в аграрна феодална русия.А в днешно време комунизъма го налагат либералние елити. Грета им е параван. ООн-то я промотира нея.
129
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До до Анонимен 122Еми отиде в Парламента. Да ни оправи като тази.
128
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 133Умнико,ако си чел Маркс и Енгелс в оригинал няма да ръсиш преразказани глупости.Едно от основните им заключения е,че средствата за производство определят обществения строй.Да,социализма следва след капитализма,но не докаран от шайка недоучили екстремисти като тая.Ние го преживяхме.А вследствие на развитие на средствата за производство при капитализма в условията на жестока конкуренция на пазра, а не на ояли се бюрократи. Което....май влиза в противоречие с посланията на тази?
127
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Импотентите злоупотребиха екологично с това .ебилче!Ако беше от България щяха да злоупотребят с Грета сексуално(многократно) и тя щеше да е щастлива за отнетото й детство, светът също.Сигурно е гадна работа Глобалното затопляне да ти отнеме детството. Разкажи Грете как и къде те изръби ГЗ.