Полицай удари шамар на дете в Гърция

Той е временно отстранен от работа
26 яну 2020 19:20, Нели Христова
35
Полицай удари шамар на дете в Гърция
Снимка: БГНЕС

Камери заснеха как полицай удря шамар на дете в Гърция, съобщиха от телевизия "Скай".

Клипът, който първо се появи в социалните мрежи, покава как двама полицаи с мотори разговарят с две момчета. След това един от представителите на органите на реда удря плесница на едно от тях.

Гръцката полиция съобщи, че службата за вътрешни разследвания се е заела със случая, а полицаите, участвали в инцидента, са временно отстранени от работа.

Взети са мерки директорът на полицията в област Атика да влезе в контакт със семейството на удареното дете и да предложи помощта на служебен психолог, ако семейството пожелае.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това стана в едно цига...ко гето кадето тези "деца"продават наркотици,крадът възразниците и стрелят с автомати.сте изгуби работата си полицаят ,но за тия от махалата малко е направил
28
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Голяма новина! Много интересно!
27
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Типична ромейска подлост - бият само деца, беззащитни, невъоръжени. Я да беше срещу него некой пиян руснак с калашник в багажника, дали щеше да му удари шамар малляката?
26
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То това дете да се радва, че не му е ритнал някой шамар, вместо да му удря шамар...Да целува ръка и да бяга.Бързо.
25
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Правосъдие ли е да се осъжда човек за нещо извършено без да знаем контекста? Шансът полицаят да е ударил шамар на детето без причина е практически нула. Възрастта на детето също не се съобщава. То в днешно време на 13 годишна възраст извършват изнасилвания, обаче да ги наричаме деца, а?Живеем в една безумно сбъркана епоха. Черното е бяло, бялото е черно.
24
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами ако детето е казало на полицаят че баща му е бизнесмен и да не го закача,е трябвало да му удари два шамара.Това гръцките полицаи,не са като селските *** по БГ-магистралите,които като спукаш гума вседнага идват и ти предлагат да се обадят на Пътна Помощ ,,един дето работи в този район,и взима евтино''.Хората там имат достойнство,и най важното не ги е страх от мутрите защото законът е по важен от гръцките мутри.
23
0
 
1
 
! Отговори
До автобус 304 преди 4 години
До Ъъъ: Веднага заставаш до ругаещата "мама" и питаш дали може да сподели на всеослушание още от възпитателните си методи включае липса на уважение към по -възрастните и др. подобни. А ти е посегнал а си я ритнал/а в капачката (може и настъпване по палеца =боли ги защо са обикновено с подути пръсти в тесни обувки :) )
22
2
 
14
 
! Отговори
Т.Шак преди 4 години
E, един възпитателен шамар, какво толкова! Все е имало защо.
21
12
 
6
 
! Отговори
Малакас преди 4 години
Най пропадналата страна във светът!плюскане пиене и разврат+грозна музика!не бих я посетил дори и безплатно!! А и ни ненавиждат българите там!
20
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ученика е напсувал полицая на майка, полицая е останал спокоен.после ученика го е наблюл с мазна храчка по дясната буза и вече полицая не е издържал.
19
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Навсякъде по света има хулиганство сред учениците, както и сред учителите. Сред родителите също. И по високи места, разбира се.Проблемът обаче е особено голям там, където законът е" врАта у пОлье".Та нищо. Приказката за рибата и главата й е древна.
18
1
 
5
 
! Отговори
Хопааа! преди 4 години
До Анонимен 16Кой знае само преиначената, напудрена и разкрасена история, с която южните ни съседи са привлекли вниманието на Европа преди 200 години?Кой се опитва да фалшифицира българската история?Вероятно някой, на когото никой никъде не обръща внимание. Затова пише тук каквото му скимне, та ха дано да го забележат.
17
2
 
22
 
! Отговори
За съжаление, преди 4 години
Някои заслужават по 2-3 шамара, но законът не разрешава!
16
17
 
6
 
! Отговори
сравнение преди 4 години
Полицай да удари шамар в Гърция е новина. Това ще доведе до разследване, арести на полицаи, обезщетения, вкарване на полицая в затвора-където албаниците много ще у се радзват-още първата вечер, уволнения на началници. В България не е новина-тук полицейското насилие е масова практика. Забравихте ли за милиционера, който заплашваше граждани с "порно в РПУ-то". Да не би да е уволнен милицоенрът.
15
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо, след като стана ясно,че бивш милиционер взриви жилищен блок във Варна не сте на протест против престъпносткта сред настоящи и бивши милиционери. защото сте роби.
14
15
 
6
 
! Отговори
факт преди 4 години
Ако искаш да вършиш безнаказано престъпления-стани милиционер. Рекет, изнудване, търговия с дрога, кражли, побоища, убииства(забравихте ли за Елеонора на 16 -убита от милиционер, за Мария от Слънчев бряг-убита от милиционер,за бандидът-бивш милицоне ,който взриви блока във варна)
13
8
 
15
 
! Отговори
паспортът на Куювич преди 4 години
На зап ад-като видиш полицай имаш усещане за сигурност, в България- все едно разговяряш с мафиоти. Или забравихте за фалшиния паспорт на Куювич-доказдателство,че милицията е част от мафията. Да се издаде фалшив паспорт на наркотрафикант, и амесени да са полицаи от 5 регионални дирекции говори само едно-милицията е част от престъпността!
12
0
 
13
 
! Отговори
от братска америка преди 4 години
малее като гледах филма за робството колко камшици са ялитрябва много да са ги уволнявалиа с робите много всихолози са работили
11
18
 
5
 
! Отговори
до 10 преди 4 години
новина е. В развитите държави се зачита човешкото достойноство. сега, след този шамар с-г-а-нта ще се озеве в затворяа, а началниците му ще си търсят друга работа-например в строителството. шамар е огромен пр облем. не е проблем само за лица с робска психика. този шамар ще наложи и да плати и 20-30 000 евро обезщетение, каквато е практикат в гърция.- друг път да му е за урок.
10
1
 
30
 
! Отговори
Голема новина! преди 4 години
В Китай пък се скъсал чувал с ориз.