До 80 нарасна броят на жертвите на коронавируса в Китай

В САЩ са потвърдени 5 случая на заразяване с новия вирус
27 яну 2020 08:20, Елка Василева
21
До 80 нарасна броят на жертвите на коронавируса в Китай
Снимка: БГНЕС

Броят на жертвите на коронавируса в Китай достигна 80 души, след като 24 души починаха в провинция Хубей, епицентъра на заразата, съобщи Франс прес, като се позовава на местните власти.

По-рано вчера се съобщаваше за 57 починали от пневмонията, предизвикана от новия коронавирус.

Още по темата

В провинция Хубей са регистрирани 371 нови случая на заболяването, с което потвърдените в цялата страна случаи вече надхвърлят 2300, по данни на централното правителство, предаде БТА.

Междувременно в Съединените щати бяха потвърдени пет случая на заразяване с новия коронавирус, появил се в Китай, съобщиха вчера здравните власти, цитирани от Асошиейтед прес и Франс прес.

"Очакваме да има и други случаи", заяви представител на Центровете за контрол и профилактика на заболяванията. Той уточни, че понастоящем близо сто пациенти в 26 щата са изследвани за евентуално заразяване с коронавируса.

Всичките петима болни са пътували до китайския град Ухан, откъдето се разпространи вирусът.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: КитайСАЩкоронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Единствената хубава новина за корона вируса на този етап е, че разпространението му във времето се държи като аритметична прогресия, с плаваща в известни граници, разлика.Разбира се тази позитивност е твърде условна и само на база инфо от различни новинарски агенции, цитиращи "данни на централното правителство".
17
0
 
2
 
! Отговори
Лайкучка преди 4 години
Стана като филм на ужасите, първите жертви се били съживили.
16
0
 
5
 
! Отговори
solaris1918vn преди 4 години
Не искам да умаловажавам смъртта на толкова хора в Китай и по Света,защото си е една човешка трагедия,чумата е убила между 75 и 200 милиона в Евразия,обаче чудно защо е заобиколила Полша - Пийте Ракия и Домашно Вино,не да се напивате (много) ,яжте чесън и люти чушки,лук-кромид и морска риба пийте домашно набран чай от всякакви съставки от Глухарче до Липа, Всичко що е от природата, както казва Нютон - '' Всяко Действие, Има противодействие'', тогава ще питам аз, КВИ ГРИПОВЕ, КВИ 5 ЛЕВА!
15
0
 
1
 
! Отговори
Iordan Ivanov geolog преди 4 години
АнАлиз на публикувани снимки на AIDS <BLACK DEATH и тн ГРИП УХАН Показват връзка с ПОЛИЦЕЙСКА МАФИЯ зад Плутон..АНАЛИЗ на активирани древни масови убиици вкл BLACK DEATH AND GREY DEATH mass murderess and killers /вижте филми снимани в Англия дава връзка с военно терористична мафия анти Марс.Тази мафия е причинила тежки проблеми на Земята особено преди над 13000 години..В България и Великобритания са засечени специфични разломни режещи структури с еднаква възраст.
14
0
 
2
 
! Отговори
Iordan Ivanov преди 4 години
Ползва се дигитално холограмни оръжия за създаване на аномално активна среда за обитаване на ново развъждани обитатели на човешки тела..ПО време на широко рекламираната диверсия ПТИЧИ ГРИП засякох такива оръжия в единствената тогава лаболатория в Англия оторизирана да анализира проби съмнителни за Птичи грип.След публикуване на тази информация в електронните медии тогава 2005 година успяхме да предотвратим убиiствата на милиони птици включително лебеди по река Дунав/вижте три лебеда Видин
13
2
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
ТАКА Е КАТО КИТАЙ Е С НАЙ-СИЛНА ИКОНОМИКА В СВЕТА В МОМЕНТА А ТОВА НА САЩ НЕ ИМ СЕ ХАРЕСВА. ДАЛИ ВИРУСЪТ НЕ Е ОТ ДРУГ КОНТИНЕНТ ПУСНАТ В КИТАЙ?????
12
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Свински грип , птичи грип, луда крава, ... кво ли не още не ни удря през годините. И това ще мине.
11
1
 
2
 
! Отговори
Iordan Ivanov geolog преди 4 години
Данните от широко рекламираната нова диверсия п показват използването на ново анти човешко и анти климатично дигитално холограмно оръжие.Показаната пораза на снимки и филми дава данни за използване на нова нагло престъпна техника . Ползват се оръжия за убиване на приети в болници пациенти.Вместо лечение пациентите се убиват целенасочено чрез нарочно преоблъчване .Преоблъчването е видимо. Ползва с е обемно прецакване на жертвите с дигитално холограмна видео терор.
10
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 11Предава се от човек на човек без никакви проблеми и то безкрайно много пъти.
9
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вирусът е заразен казаха ,ако имш контакт с човек който се е заразил от животно От него може да хванеш и ти да заразиш друг, но другия вече не може да зарази трети, защото се е заеазил от човек не от животно. Веригата се къса. Въпроса е китай да си държи народа който яде де що мърда и да не ги пускат да пътуват и за нас няма опасност
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По-рано вчера се съобщаваше за 57 починали от пневмонията, останалите 112000 са починали от сепсис.
7
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Световните медий ликуват - най-после нещоза което да се хванат и раздърпат локуми. Статий, графики, снимки, нашите също блогъри и подобни вече всичкото експерти. Хахаха
6
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
щом са официално 400 значи са поне 40000 така работи комуниста
5
1
 
8
 
! Отговори
Куку-мян преди 4 години
Отново "дъвка" за обичайните "диванни експерти" по всичко в сутешните блокове.Очаквам "компетентите" мнения на Каролев и Костантинов ...
4
0
 
8
 
! Отговори
And Justice for All преди 4 години
И фармацевтичните гиганти отново ще отчетат рекордни печалби след това.Случайност???
3
1
 
13
 
! Отговори
Тревор преди 4 години
Една се беше изказала ,че шанса да дойде в Българив е 0. Не ми се вярва. Да строиш болница за 2 седмици не е шега работа.
2
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
щом някакви 5 човека, всичките пътували от тоя град Ухан са болни, смятайте там какво става. Истинското число заразени не е известно никому освен на китайците, които съм сигурен че крият информация. отделно - като тоя вирус има 10 дни инкубационен период без симптоми и се предава от човек на човек в това време - може би вече е във всяка една държава.
1
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Роспотребнадзор публикува мерки за предпазване от коронавируса. Прави ли ви впечатление - не Санепидемстанция, а Роспотребнадзор. Говорят за не достатъчно чисти ръце, за храна ... Пътували в един самолет с приносители, не са се разболели.