СЗО: Рано е да се говори за пандемия от коронавирус

Вирусът трябва да се контролира
Обновена: 27 фев 2020 11:22 | 25 фев 2020 07:30,
7
СЗО: Рано е да се говори за пандемия от коронавирус
Снимка: БГНЕС

Ръководителят на Световната здравна организация (СЗО) Тедрос Гебрейесъс заяви, че епидемията от новия коронавирус все още не се разпространява безконтролно по света и не причинява жертви в огромен мащаб, заради което още е много рано да се говори за пандемия, предава Reuters.

Още по темата


„Използването на думата пандемия не съответства на фактите“, каза той.

„Трябва да се съсредоточим върху задържането на болестта, докато се приготвяме за евентуална пандемия“, каза още Гебрейесъс, допълва "Фокус".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
2
 
! Отговори
ман-ал и сие преди 4 години
Веднага трябва да се затворят границите на България и никой да не влиза.Представете си какво ще стане с цигените .мангалоиди които ще дойдат тука и донесат вируса от Италия.Те ще обикалят навсякъде и никой няма да си стои в махалите.Да си стоят там и италианците да си ги гледат и спасяват.Ако не се затворят границите България загива
6
1
 
2
 
! Отговори
Валентин Тодоров преди 4 години
Думите на когото и да било не променят фактите.Дали ще го нарекат епидемия или пандемия,болестния щам на короновируса вече е изтърван и ще обиколи целия свят. Единствения въпрос е дали мутирайки ще засили смъртността си или напротив ще отслабне. При първия вариант случващото се в Далечния изток ще бъде бледа сянка на това което предстои в Африка и Предна Азия.
5
2
 
5
 
! Отговори
Гневен преди 4 години
Пъкленият план на сатанистите е в действие.Засега контролирали вируса,рано било още да се говори за пандемия.Това е косвено признание,че е пуснат съвсем умишлено от господарите на света!!! За огромно съжаление милиардите хора на планетата с безмълвие приемат лъжите им и се оставят да бъдат унищожавани!!!
4
2
 
3
 
! Отговори
Biohazard преди 4 години
Еми рано е, 7:30 сутринта е рано.Хората още не са си изпили кафето.
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не е рано, а късно!
2
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Никой не смее да поеме отговорност за тоталния срив на световната икономика ако обяват пандемия. В Италия затвориха 2-3 села и борсата се разклати, златото на върха от 7г...пък какво ще стане ако блокират Мюнхен или Париж???Умрели няколко стари хора, е и?
1
1
 
12
 
! Отговори
.. преди 4 години
Малко по млако нещата се развиват, засега е рано, но след някой и друг месец....Ще видим...