Кралица Елизабет II: Заедно ще се справим с болестта

Тя направи историческо обръщение към британците
5 апр 2020 23:00, Анисия Иванова
70
Кралица Елизабет II: Заедно ще се справим с болестта
Снимка: БГНЕС

Кралица Елизабет Втора благодари на хората, лекуващи болни от Ковид-19 и на британците, които си стоят по домовете, за да спрат разпространението на коронавируса, предаде Ройтерс.

"Заедно ще се справим с тази болест и искам да ви уверя, че ако останем единни и решени, ще я преодолеем", каза тя в телевизионно обръщение.

"Надявам се, че през следващите години всички ще могат да се гордеят с начина, по който са отвърнали на това предизвикателство", каза тя.

Това бе едва петият път, когато кралица Елизабет Втора прави специално телевизионно обръщение, откакто е заела престола на Обединеното кралство в средата на миналия век. (БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
32
 
! Отговори
visokrus преди 4 години
И един мармот ............................
51
1
 
34
 
! Отговори
Хан Крум преди 4 години
До сега си клатека краката и се надяваха да изградят стаден имунитет ама като се разболя ония дръгливия принц и рошавия им премиер, разбраха, че някои овце от стадото докато изградят имунитет ще си отидат и се поразмърдаха. Ама кралицата и мъжът и офейкаха набързо от лондон и оставиха ингилизите да се оправят както могат. То и Путин направи същото - офейка от Москва, набута 135 хил армия с танкове и БТР и да му пази трона - големия смелчага дато плаши света с бомби и ракети се оказа бъзльо.
50
1
 
32
 
! Отговори
da преди 4 години
ama xari i megan te napusnacha ,pachto li''
49
0
 
33
 
! Отговори
Компетентен преди 4 години
А тука или Станишев и Доган му е виновен или ту пък друго нещо друго.
48
1
 
34
 
! Отговори
БЦЖ преди 4 години
Само се поинтересувайте ,ако ви стига простия акъл как в Англия подпомагат поданиците на кралицата останали без доходи.Да седиш без работа цял ден на компа и дасипеш злоба,простотии и то безплатно в полза на някой това е върха на глупостта.По цял свят българското племе е известно с злобата ,простотията и страхливостта си.
47
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И какво "историческо" видяха в обръщението й уважаемите журналисти. Ние всяка вечер слушаме десетки исторически обръщения от всякакви известни и безизвестни български випове, завършващи с неизменното: Останете си вкъщи!
46
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да беше взела пример от нашия резидент!?Народа трябва се разединява и обезкуражава Ваше Височество!
45
2
 
38
 
! Отговори
АНТИ Свят преди 4 години
Така е при "СЛУГИТЕ НА НАРОДА" . Ако стане катаклизъм или пандемия като днешната се крият зад дебелите стени на замъци, резиденции, имения с поне 100 души въоръжна охрана , прислуга и огромни складове с храна .А самолети летят за да изпълняват и най-малката им прищевка ...А "ГОСПОДАРИТЕ" им от НАРОДА всяка сутрин си правят сметкИ дали ако станат много рано и бягат през целия път до магазина ще успеят да си купят ролка тоалетна хартия и стара консерва за да могат да хапнат нещо те и децата им.
44
3
 
34
 
! Отговори
SWAN преди 4 години
ЗАЕДНО - защото освен данъци, гоите плащат и нейния бюджет! => ЗАЕДНО, защото Тя има нужда като *** да лаапка наготово, а гоите имат нужда от управление!Нека следващата статия да бъде за децата на паразитчетата = колко са хубави, умни и благотворителни - с гойските парички разбира се!
43
2
 
46
 
! Отговори
ЖороПърви преди 4 години
Мисля, че Н.В. Кралица Елизабет Втора ще чете обръщение към британците и при епидемията през 2098 година:)
42
7
 
37
 
! Отговори
.. преди 4 години
Гущер риптил такъв
41
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Оф,олекна ми,кралицата е с нас!
40
9
 
36
 
! Отговори
Бг. Бабун преди 4 години
Кво е слушате и она е изкуфела кат мене...
39
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
UK са прадедите на САЩ, като последните добре са се поучили за основното - грабеж и пак грабеж. Действа в пълна сила в съвремен вариант.
38
12
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Елизабет II е обединяващата личност на Великобритания десетки години, абсолютен символ на монархията и непреходните държавни ценности за британците . По време на бомбардировките над Лондон през всв тя е могла да избяга в Канада, но е предпочела да остане при сънародниците си. Кой е бълг. обединяващ авторитет? Президент? Премиер?? Генерал?? България ако може да кандидатства пред UK да ни приемат в общността на нациите, пряко подчинени на Британската корона и едва тогава ще ни зачитат. Като Малта напр. която е много по -уважавана от нас.
37
10
 
35
 
! Отговори
Това бабе преди 4 години
къде го скриха, че още не го е набарал вируса. Сина заразен, а бабето не е ли? Не са ли се виждали? *** англичани, робуват на изкукала бабка!?
36
9
 
48
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
Стара и алчна бабушкера... - паразитираща на гърба на народа... - въз основа на някакви средновековни традиции..
35
5
 
39
 
! Отговори
ЧЪРЧИЛ 1874 преди 4 години
Английската ХИТЛЕРИСТКА Кралица Елизабет Втора я има на снимка като дете с РЪКА с ВДИГНАТ НАЦИСТКИ ПОЗДРАВ вероятно скандираща:ХАЙЛ ХИТЛЕРЦелият АНГЛИЙСКИ УЛТРА и СУПЕР ЧЕРВЕН НАЦИОНАЛЕН отбор по ФУТБОЛ на АНГЛИЯ е заснет на СНИМКА на стадион УЕМБЛИ с високо вдигнат нацистки поздрав преди ЧърчилУх че ме заболя че ОРУЕЛОВЦИТЕ 1958 са пречукали футболисти на Червения САТАНААма е очевидно че Джон Ленън е пречукан от ХИТЛЕРИСТИ1966 е годината на АНГЛИЙСКИЯ НАЦИЗЪМ и СССР умря още тази 1966
34
2
 
37
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
"ВРАНА ЛАКОМА И СТАРА пазеше с бой и вик... -падналия на пазара от конете ечемик"...
33
1
 
39
 
! Отговори
Хммм преди 4 години
Ще се справиш ти. Не всички имаме рептилска кръв и 100 сърца за трансплантация в запас.