Нови 80 хиляди заразени с COVID-19 само за ден

Най-много са болните в Европа – над 580 хиляди
20
Нови 80 хиляди заразени с COVID-19 само за ден
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Броят на регистрираните случаи на заразени с коронавирус в световен мащаб на ден се увеличава с почти 80 хиляди и вече възлиза на 1 051 635, става ясно от обобщения график на уебсайта на Световната здравна организация (СЗО).

Още по темата
Според СЗО, 79 332 души са били заразени с новия тип коронавирус на един ден. От началото на пандемията, са починали 56 985 души, а за последните 24 часа в света броят на жертвите е 6 664 души, допълва БГНЕС.

Според организацията, в момента най-много случаи на зараза все още са регистрирани в европейския регион – 583,141.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
1
 
! Отговори
Mmm преди 4 години
Вчера 05.04 ,новите случаи са 71 900, така че тенденцията е към намаляване. Има сайт който следи всички данни, така че ако сте умни можете да си проверите сами.
15
0
 
1
 
! Отговори
11 преди 4 години
Вече са 1 200 000.
14
2
 
4
 
! Отговори
До who.int преди 4 години
Това за автомобилните катастрофи няма да го коментирам, защото само ***.ло.умен може да пита защо не забранят автомобилите защото има катастрофи. По точката със сезонен грип - първо за грипа има лекарства, както и ваксина. Срещу корана вирус няма. Второ, жертвите са 70 хиляди от 20 януари до сега, само и единствено защото половината население в света е под карантина, ако не беше така, до момента щеше да имаме милион и двеста хиляди починали.
13
1
 
3
 
! Отговори
Спореd who.int преди 4 години
Дори и СЕГА жертвите на автомобилни катастрофи, глад и дори ГРИП са МНОГО ПОВЕЧЕ от истерично раздутите смъртни случаи причинени от Covid-19. Но истерия е нямало. Нямало е затваряне на магазини и плешиви генерали не са приканвали хората да си стоят в къщите . Up to 650 000 deaths annually are associated with respiratory diseases from seasonal influenza, according to new estimates by the United States Centers for Disease Control and Prevention (US-CDC), the World Health Organization . -2017г
12
1
 
5
 
! Отговори
???? преди 4 години
Европейския съюз ,ще се разпадне ,САЩ ,ще излезнат най-голямата жертва и може би ще настройват света срещу Китай ,ФЕД ще трябва да печатат банкноти от друга страна акционерите във ФЕД ,ще станат безумно богати ,Русия .....Русия затвори граници ,започва да набляга и развива селското стопанство и после как да повярвам ,че някой случайно се е заразил след като вируса е мутирал .....Дали е така ???
11
1
 
7
 
! Отговори
Велес до 4 преди 4 години
цитирам те:.."Радев пръв и феновете му да дадат личен пример и да се заразят доброволно.... "-а сега ще Ви дам инфо за една публикация" от 13.02.2020 ..."Здравните министри в Брюксел: Няма място за паника в Европа относно коронавируса... на срещата присъствува и чучелото министър Ананиев....Нали, съвсем отскоро е... И как да го таксуваме това? Безотговорност? Гаф? А? Неее...Това е престъпно нехайство! Да! Престъпление, граничещо със доживотен затвор, а в едни други времена и със смърт!
10
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Къде е тоя вирус, дайте го насам. Доброволно го приемам.
9
1
 
6
 
! Отговори
Курти преди 4 години
Тез китайци ****на целия свят.
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А така. Верваам. Може да има и извънземни в центъра на Земята ама никой не ги е виждал.
7
1
 
12
 
! Отговори
а преди 4 години
не болни 580 000, а заразени, такива,манипулатори долни
6
0
 
7
 
! Отговори
ГлупакГлупаков преди 4 години
Имаш ли друг избор освен да опиташ да изградиш имунитет?
5
1
 
1
 
! Отговори
Ccc преди 4 години
ГолЕм праз!
4
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има много хубаво предложение за тези които искат мерките да отпаднат. Радев пръв и феновете му да дадат личен пример и да се заразят доброволно, после да се излекуват и да тръгнат на работа за да ни покажат на нас глупaвите че няма страшно и мерките не са нужни.
3
1
 
9
 
! Отговори
Нормален преди 4 години
То е ясно че абсолютно точна статистика е невъзможно да се направи .Става дума за тествани и доказано заболели.Абсурдно и невъзможно е всички хора да бъдат тествани .А в страни като Индия,Китай,Русия , Щатите ,Канада съвсем!
2
5
 
11
 
! Отговори
Ъпсурт преди 4 години
Театъра продължава, но след като се вижда кои са големите губещи може да се констатира и кои са печелившите играчи да го кажем така макар че продължаваме да им поръчваме това и онова..
1
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вече е КОВИД-20