Нито една жертва на COVID-19 в Китай за последните 24 часа

Това е за първи път при публикуването на статистическите данни
7 апр 2020 08:30, Елка Василева
15
Нито една жертва на COVID-19 в Китай за последните 24 часа
Снимка: архив, БГНЕС

Коронавирусът не е причинил нито една жертва в Китай за последните 24 часа, за пръв път от началото на публикуване на статистическите данни, предадоха Асошиейтед прес и Франс прес, като цитират данни на здравните власти.

Новите случаи на заразяване в континентален Китай намаляват от миналия месец.

Още по темата

Страната обаче е изправена пред втора вълна от случаи на заразяване, донесени от чужбина, които според здравните власти достигат около 1000 случая.

За последните 24 часа са регистрирани само 32 случая на заразяване, като всички те са при хора, завърнали се от чужбина. Други 12 подозрителни случаи са под наблюдение, както и 30 асимптоматични случая.

В Китай в момента има 1242 потвърдени случая на заболяване, които се лекуват, както и 1033 асимптоматични пациенти, които са подложени на изолация и наблюдение. Общо жертвите на епидемията в Китай достигнаха 3031, от общо 81 740 случая.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: Китайкоронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
2
 
! Отговори
до 1 преди 4 години
Да, вируса не съществува, също така земята не е кръгла, еврeите са извънземни както и президента на САЩ и Путин са марсианци. Това да кажеш че вируса не съществува и го няма е като да твърдшиш и останалите твърдения, ти извън село излизал ли си. Точно обратното е броя на заразените е силно занижен, много повече са. И спрете с клишетата че сезонния грип убивал повече хора, вие колко познати имате умрели от грип? Защото аз живея в Берлин и познавам много болни които са в болница, това са факти.
11
2
 
6
 
! Отговори
нито един кариес преди 4 години
Тъй, тъй, в Китай всичко цъфти и върже...
10
3
 
8
 
! Отговори
хммм преди 4 години
Много се съмнявам при 1 милиардна държава която гореше до преди 10 дни в момента да няма и един нов случай. Знам че болшинството от хората тук са заклети ***, но всички знаем колко е висока свободата на словото при техните държави. Имах приятел колко ми разказва как няма къде да заравят умрелите преди няколко седмици и всички които снимат с телефони биват затваряни. Сигурно броя на умрелите е намалял, но чак пък да няма нови случаи, нека не прекаляват, не всички сме овце.
9
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ха ама вие вярвате ли им. Хората в тази държава живеят в 18 век. Това, че комунистическия режим снима няколко лъскави града не значи че целия Китай е така. Китай е една от най-мърлявите държави в Азия заедно с Индия! А това че имат свръх производство по никакъв начин не отговаря на начина им на живот!
8
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
САЩ отделят луди средства за военните и почти за нищо друго. Това предразполага към живот, водещ до хронични болести
7
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма заговор. Природата налага свойте закони! "Нехуманни", но справедливи. САЩ и най-вече Европа отделят луди средства за социални разходи. Поддържат живота на индивиди, които отдавна щяха да са си отишли по естествен път. Предразполагат към живот, водещ до хронични болести. Тези с хроничните болести ги поддържат и те създавет следващи поколения още по-обременени. Ордите от Сев.Африка и Афганистан също са обективни движения. За"облагородяване"на европейския генотип. Вирусите също са естествени.
6
11
 
12
 
! Отговори
Шойгу преди 4 години
Китайците лъжат и крият
5
7
 
3
 
! Отговори
Напреднал+ преди 4 години
Не е така. Защо не погледнете под друг ъгъл? Упрекват Китай, че не казва всичко. А може би именно не казват как точно лекуват хората и как предотвратяват заразата по-нататък. За мен е очевидно, че вече имат и двете: лекарство за болните и ваксина против заразяване.
4
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако си имаха *** и Радев, САЩ нямаше да може да им подобри антирекорда. Не помня кой го каза, че китайците и германците са друга бира. Кажеш им хоп и правят хоп. Дисциплина. Виж италианците с всеки "аморееее". А испанците дори и мъжете се мляскат по устата. Шведите били студени и дистанцирани. Ами затова при тях няма нужда от тези мерки. Неее! Има световен заговор! Ние много ги разбираме тези неща. Затова сме първи по професорски титли на глава от населението.
3
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Един господ знае тази нощ колко са умрели по къщите си без дори да имат възможност да бъдат прегледани от лекар.
2
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стига бе хора. Достатъчно е че всяка новина е свързана с този *** вирус. Може поне за Китай да бе пишете. Вече и на децата им стана ясно, че Китайските цифри нямат смисъл. Първи случаи са регистрирани най-късно декември, може дори ноември, нито имаха карантина нито нищо. Числата там февруари трябва да са милиони, не 800. Какъв е смисълът да се пише, като се знае, че са глупости.
1
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Във Китай не е умрял нито един човек от Коронавирус. Китай инсценира всичко и светът се заключи в къщи чакайки тежък финансов и икономически срив.