Хуан Карлос е в Доминиканската република

След няколко седмици обаче той щял да отиде в друга страна
4 авг 2020 12:12, Елка Василева
8
Хуан Карлос е в Доминиканската република
Снимка: архив, БГНЕС

Бившият испански крал Хуан Карлос е отишъл в Доминиканската република, след като напусна родината си заради няколко скандала, съобщиха днес испанските вестници "Вангуардия" и "АБС", без да цитират източници, предаде Ройтерс.

Натискът върху бившия крал нарасна след започнало разследване на испански и швейцарски прокурори на договор за високоскоростна железопътна линия в Саудитска Арабия.

Още по темата

Хуан Карлос реши да напусне Испания, за да позволи на сина си, крал Фелипе Шести, да управлява без допълнителни проблеми, съобщи вчера испанският кралски двор, без да каже къде ще отиде бившият крал.

Според "Вангуардия" 82-годишният Хуан Карлос е заминал за Португалия с кола вчера сутринта, а оттам е взел самолет за Доминиканската република, където смята да остане няколко седмици, преди да отиде в друга страна.

Вчера португалската телевизия ТВИ24 и таблоидът "Корейо да Маня" заявиха, че Хуан Карлос се намира в португалския курорт Кашкайш близо до Лисабон, където е прекарал част от детството си.

Вчера адвокатът на Хуан Карлос заяви, че клиентът му остава на разположение на прокуратурата, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойче - гледай и взимай пример!!! Да не съжаляваш после...
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
s 1 kufar zlato.
5
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименМдааа, навсякъде по света, някой престъпник като сгази лука и започва да "пътешества" по света.така е, навремето и Румен Гечев избяга за няколко години в Белиз и като поутихна се прибра. Сега пак се перчи по медиите, че бая е огладнял.
4
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Личният приятел на Симо Горския - да ходят заедно да блъскат на ротативки, това им е в кръвта!
3
3
 
7
 
! Отговори
дедо преди 3 години
дубай да иде при черепахата , там ще си броят версиите двамата пък може и партия да направят с дедо сакса пак да опраат нещата за 800 млн и дни , само Бареков и шамара малко за придворни клоуни да вземат и двете стари шантонерки корнелия и мая за еротичен импулс да палят пенсионерите на бузлуджа
2
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще му простят, защото е направил много за Испания, както ние ще простим на Бойко всички кражби, убийства и далавери, щото е направил много за България.
1
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мдааа, навсякъде по света, някой престъпник като сгази лука и започва да "пътешества" по света.