МВнР: България е дълбоко загрижена от сблъсъците в Нагорни Карабах

Страната ни призовава за спиране на военните действия
27 сеп 2020 18:28, Нели Христова
55
МВнР: България е дълбоко загрижена от сблъсъците в Нагорни Карабах
Снимка: БГНЕС

България изразява дълбока загриженост от избухналите военни сблъсъци в Нагорни Карабах, довели до военни и цивилни жертви. Това съобщиха от пресцентъра на МВнР. 

Призоваваме двете страни за незабавно прекратяване на огъня и възобновяване на диалога под егидата на Минската група на ОССЕ и нейните съпредседатели, се казва в съобщението на МВнР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ооо! Нон стоп мислим за тези сблъсъци. Смятаме даже да ви пратим бойко и гешето да ви оправят.
37
0
 
2
 
! Отговори
Газов хъб преди 3 години
До до 39 "който не можем да получим заради арменските сепаристи."Може би искаш газ от Боб?
36
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има една тройка Турция ,Пакистан и Азербайджан. Не си питат кой крив кой прав веднага помагат. Така е било.За Израел, Азербайджан е стратегически партньор срещу Иран помагал е много.Дори по време на кризата с кораба с Израел и Турция взеха неутрална позиция.Иначе имат дрони израелски сьщо.
35
2
 
4
 
! Отговори
Emin преди 3 години
6 азерски села са освободени от арменска окупация. Дадоха как азерската се разплака в ефир докато го съобщава. Целият Карабаа скоро ще е пак турско.
34
2
 
3
 
! Отговори
до 39 преди 3 години
Арменците се поискали помощ по линия на военен сьюз. Руснаците са им отказали с думите че битките се водят не в Армения но са склонили на самолет техника да пратят.Грузия не дал въздушното пространство и се наложило да обикалят през Иран.Иран тайно обмислял свои хора да прехвърли в Карабаа.Израел има военен сьюз сьс Азербейджан ,днес благодариха за самолета.Ние имаме договор за газ с Азербейджан ,който не можем да получим заради арменските сепаристи.
33
1
 
1
 
! Отговори
Голямото ви акане. преди 3 години
В Европа много се радват на твоето боядисана глава и с радост биха я подарили на ердо. Но той не е глупав да ви вземе.
32
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Днес питах съседите, никой не е чувал и за едните и за другите. Не ги интересува нещо случващо се на хиляди километри.Просто поредата глупост да има какво да пише
31
4
 
2
 
! Отговори
Pashazade преди 3 години
90-те като се биха, турците ги подкрепиха като имаше много доброволци, както и чеченци и дагестанци. Но арменците се оказа костелив орех, все пак кавказци. Турците малко разочаровани останаха, че братята азери се оказаха не много добри войници. Може би, защото са и шиити. Дано са си взели поука и този път се възползват от турската помощ. Скоро Аллах да отреди над Карабаа да се развее азерско-мюсюлманския байрак, ИншаАллах.
30
3
 
4
 
! Отговори
ГОЛЯМАТА екскурзия!! преди 3 години
М'да! Крайно време е ЕС да съставят собствна национална европейска армия и да няма НАТО-МАТО!Да стане ЕС най-голямата мощ в света и никой да не се облагодетелства повече на гърба на европееца а който не се чувства европеец свободен е да хване пътя надолу,надолу където му видят очите та чак до Анадола! И по доле!!
29
5
 
4
 
! Отговори
Мда преди 3 години
Ряз*аните карабини са във възторг,но скоро ще овесят носове.Досега азерите винаги предизвикват конфликти и накрая се оттеглят позорно,отново ще стане същото,като тоя път ще си изпатят и турските им ментори.Нормално.
28
5
 
8
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА преди 3 години
Турците почнаха да пускат клип след клип,От днес от Армения - клиповете са без коментар - излишен е.Турските дрони - Буквално размазват арменците,бункери, оръжейни складове, пуснаха клип и с ПВОто - турския дрон смаза ПВО то като консервна кутийка, радара се въртеше беше включен и хоп - бум - куп ламаринаХА-ХА-ХА-ХАААААААААА
27
0
 
5
 
! Отговори
Ясен Желязков преди 3 години
Последно с коя държава ще се бием? Питам, защото като бях преди 30 години в казармата стратегически враг ни бяха гърците. Учехме и за въоръжението им -полуавтоматични пушки, не мога да се сетя какви точно, вероятно американски. Казваха ни и за хеликоптерите им, артилерия и други подобни. Ние пък имахме 9-10 бойни машини в ротата и 18 картечници, автоматчици около 60, РПГ(базука, противотанкови оръдия), 9-10. Щяхме да ги правим на пух и прах. Затова пак питам - с кого ще се бием. Има ли нов враг
26
5
 
6
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА преди 3 години
Според английски вестник,Турските дрони днес са ликвидирали ПВО С300 в Армения,И са пуснали клип от днес как Дроните взривяват арменски оръжеен Склад,Има взрив до небесатаХА-ХА-ХА-ХАААААААААА
25
0
 
1
 
! Отговори
до 31 преди 3 години
Назови ми един военен обект ? В полигоните няма военни след 7 . Само АЕЦ могат да бумнат ама горят и те тогава
24
2
 
8
 
! Отговори
Fenasi Kerim преди 3 години
До 25Никога няма да има война между България и Турция. За Турция не знам но България няма да води война с никого.
23
4
 
9
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА преди 3 години
Един боксьор - не може да се боксира с Муха,мухата е прекалено малкаХА-ХА-ХА-ХААААААААААТакива са нещата между Турция и България,Боксьор и Муха - Войната е Невъзможна.В Момента Турция Изгражда една от Най-модерните Военни Системи в Света,Всичко е Роботи, Ракети и Копчета,Едни Умни Глави Седят в Едни Луксозни Комплекси в Анкара, Ескишехир, Коня - Турция,И Играят на - Реални Електронни Игри - чрез сателитна и оптична ВръзкаСеди Пред Дисплея - Пускат Дрони, Ракети с Едно Копче.
22
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
герб е дпс .Иска България за турци и душмани. Ако не си душман или от малцинствата ти режат ръцете за да се изражда нацията в душманлък и маг.алък. Моита грешка беше че нито съм мал.го нито душман не зачиташ закони . Еи за тва ми одрязаха ръцете а на *** дават да гледа ромове за пари за да не бачка .Който иска да бачка ще му счупят ръцете а който не иска ромче за да не бачка .Мафията герб и ЕС
21
11
 
7
 
! Отговори
историчар преди 3 години
До Kerim FenasiРазбира се за Турция! Що за въпрос е това?! България е една измислена държава, подарена на българите от руснаците. Отдека се пръкнаха такива държавички като Гърчолякистан, БуллГЕЙристан, Црна Гора, Сирия и пр. ингилизско-френко-мужишки измислици ...????
20
4
 
4
 
! Отговори
Kerim Fenasi преди 3 години
При една война между България и Турция, българските турци за кого ще се бият?
19
0
 
5
 
! Отговори
Владо преди 3 години
Русия и Турция смениха фронта от Либия и Сирия.