Задържани са нелегални пасажери на петролен танкер

Военните се намесили, хората станали агресивни
26 окт 2020 17:37, Ния Христова
7
Задържани са нелегални пасажери на петролен танкер
Снимка: БГНЕС
Седем души са били арестувани на петролен танкер близо до британските брегове след инцидент, при който са били замесени нелегално качили се на борда пасажери, предаде БНР.
 
Операцията, в която участие са взели и британски спецчасти, е продължила точно 9 минути. Това съобщи кореспондентът на Би Би Си по въпроси на отбраната Джонатан Бийл. 
 
Намесата на военните била поискана след като нелегално качилите се на борда на плаващия под либерийски флаг танкер "Нейв Андромеда" станали агресивни. Екипажът успял да се заключи в специалното помещение, предвидено за подобни извънредни ситуации. 
 
Танкерът е собственост на гръцката компания "Невиос" и е пътувал от Лагос в Нигерия за рафинерията "Фоули" край Саутхемптън, но не се отбивал никъде по пътя си. 
 
Според информация на компанията, екипажът е бил информиран за нелегалните пасажери. Намесата на десантчиците е станала след подаден сигнал от екипажа, когато танкерът вече е наближавал остров Уайт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз бих ги метнал зад борда, но нали съм човек от ес - де е меркел да и ги предам лично :)
5
0
 
2
 
! Отговори
Нет человек преди 3 години
Що бе идеята е гениална изпълнима и решава всички проблеми.Или май някой ням интерес да бъдат решени проблемите а те да съществуват винаги и да ги изпоозва ьа липна угода.Нека помислим кой ли би могъл да има полза от това.
4
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Нет человекСтига си приказвал глупости.
3
0
 
8
 
! Отговори
Нет человек преди 3 години
Пушки на екипажа ням да оправят нещата.Ако ония ги вземат и се попне престрелка?Аз пррдлагам друго окомчателно решение на проблема.Малките африканчета се кастрират химически в родилното с което се гарантира че няма да се размножават.След няколко десетилетия проблемът ще бъде решен.
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Време е тая глупост да приключи. Разбирам, че не искате оръжие на борда на международните кораби, но лудост, нещата да са толкова изиоставени, че 5 туземеца, да могат да превземат кораби с по 50 човека екипаж, които понякога имат карго за стотици милиони. Дайте им по една .22 пушка на 10 души от екипажа и проблем приключва. С такива оръжия, не са заплаха за ничия национална сигурност, а ако някой "моряк" би стрелял по бреговата, забраната заоръжие, няма да му е проблем.
1
0
 
12
 
! Отговори
шоп преди 3 години
Тия са от гостите на Меркел, ама са били закъснели за голямото плюскане, та затова са били нервни.