Цяло семейство са загиналите в Ламанша мигранти

Вероятно има и пета жертва – бебе на 15 месеца
29 окт 2020 09:12, Елка Василева
26
Цяло семейство са загиналите в Ламанша мигранти
Снимка: архив, БГНЕС

Всичките четирима имигранти, загинали в Ламанша във вторник при преобръщането на малка лодка при опит да прекосят бурното море и да достигнат британските брегове, са членове на едно семейство.

Расул Иран-Неджад и съпругата му Шива Мохамед Панахи  - и двамата на по 35 години, както и децата им  - 6-годишният Армин и деветгодишната Анита, се удавиха близо до Дюнкерк, след като са платили на трафиканти на хора хиляди евро, за да ги качат на лодката, предаде БНР.

Още по темата

Предполага се, че и третото им дете, което е само на 15 месеца, също се е удавило при инцидента.

Всички те са ирански кюрди. Преди това те са направили два неуспешни опита да прекосят Ламанша.

Един от обитателите на лагера на френска земя, където те са били преди да тръгнат на опасното пътуване, заяви, че ги е предупредил да не рискуват, защото времето е много лошо.

Другите 15 души от преобърналата се лодка са спасени и са в болница.

Над 7 400 души са преминали във Великобритания през Ламанша на малки лодки тази година, което е четири пъти повече от 2019 година.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
1
 
! Отговори
Ляв+ преди 3 години
Преди атлантическите "свинщини" в Близкия Изток нямаше такава масова миграция от арабския свят. Така че, онези които предизвикаха всичко това, дават ли си сметка какво направиха?
19
0
 
1
 
! Отговори
zoro преди 3 години
Тяхната цел е ислямизация на целия свят! От малките ще пораснат големи-примери във Франция.Но и държави,които са ги лишили от техните домове и начина им на живот са виновни. Богатите са добре.Навсякъде.Кормилото е в техните ръце.А беден човек...
18
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички бягат към християнска Европа.Нали има братски мюсюлмански държави,при това много богати.Там да ходят.
17
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да бяха отишли в Азербайджан, Туркменистан, Афганистан, Пакистан, сега щяха да са живи. Толкова много братски ислямски страни близо до тях, а те чак за тази лоша Англия тръгнаха...
16
0
 
16
 
! Отговори
Даааааам... преди 3 години
Е, бе трагедия, трагедия, ама комфортът за едни е дискомфорт за други.Да бяха отишли в Катар, ОАЕ, СА, близко са, културата им е същата, богати държави и търсят постоянно работници.
15
1
 
10
 
! Отговори
dddsa преди 3 години
Чий го дирят там? А иначе, готина снимка, пичове
14
2
 
6
 
! Отговори
аха преди 3 години
предполагам има и читави емигранти - бягат за да си спасят животите от режима едва ли са завоеватели атентатори и резачи на зелки ама как да ги различиш на 1ви поглед всичките са хора в нужда бягащи от нещо но примерно уреждат се в Англия детето пораства влиза в некви контакти аллах е велик квартални секти и става идеален атентатор боец на исляма
13
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
рЕторичен??????Я пак...
12
0
 
9
 
! Отговори
Служебен ревач преди 3 години
Требва ли да ревна сега ?
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
абе Иран вероятно е хубава страна хора и природа ако не са ексцесиите на режима над обикновенните хора които са жадни за 'човешки права и демокрация' но най нелепото е че тоя режим и да падне ще е с война и много невинни жертви , а кой знае к'ви права хората няма да получат ами ше стане хаос и дивотия и привнесена демокрация запада да източи петрола и богатствата на Иран а обикновенните хора кучета ги яли за кой ли път
10
0
 
5
 
! Отговори
Metal преди 3 години
до номер 4:За да ги завладеят. За това идват.Знам, че въпроса ти е реторичен разбира се.
9
8
 
3
 
! Отговори
тцтц преди 3 години
дават хиляди евра да стъпят във Великобритания ...абе хора кацнах в Лондон за 70лв с лоукост полетите и като се почна : наем скъп за малка стая ,ток газ отопление жиесем те отидоха 500-600 паунда разходи само да има къде да живееш на топло под покрив ,намерих работа 1400паунда ама транспорта до нея с метро около 120 паунда месечно отделно ядене ...абе всички ги знаете тея работи кво да обяснявам ама да изсипеш хиляди евра да влезеш в Англия ми е тъпо по-хубоо арабела със семейство да остане в Бг
8
1
 
4
 
! Отговори
мюмюн сениха преди 3 години
Много е хубаво в ислямските страни. Колкото по-отдалеч гледаш, толкова е по-хубаво за тебе.
7
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Франция завладява Англия през 1066г. и я променят завинаги, а сега мюсюлманите са новите завоеватели, но резултата ще е далеч по-лош.
6
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Banksy?
5
4
 
11
 
! Отговори
Евроатлантик преди 3 години
Ядрени инженери.
4
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Иран е чудесна страна, защо бягат от там и идват да живеят в земите на неверниците ?!За да колят неверници посред бял ден по улиците, както се случва все по-често ?!
3
2
 
14
 
! Отговори
Лили Иванов преди 3 години
Че наплива на тия си е направо, както едно време англо-сакското или норманско нашествие на острова през ранното средновековие.
2
1
 
17
 
! Отговори
Саки преди 3 години
Ми не ми е жал за тия.
1
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо след като имат хиляди евра не си стоят във Франция. Да се опитат да започнат живот там. Имат си евраци, ще се хванат на работа някъде и това е.Аз лично предпочитам Франция пред UK