Ердоган: Сътрудничеството с Украйна не е срещу трети страни

"Ние започнахме работа във формат "2+2"
10 апр 2021 21:42, Ния Христова
68
Ердоган: Сътрудничеството с Украйна не е срещу трети страни
Снимка: БГНЕС
Сътрудничеството между Турция и Украйна в областта на отбранителната индустрия не е насочено срещу трети държави. Това заяви турският президент РеджепТаип Ердоган, предаде БГНЕС.
 
"Важен елемент от нашето сътрудничество се явява сътрудничеството в отбранителната индустрия. Като взехме предвид въпросите на отбраната и сигурността, ние започнахме работа във формат "2 + 2" (министри на външните работи и на отбраната на двете страни). 
 
По този начин ние ще усилим координацията между нашите страни. Сътрудничеството между нашите страни не е инициатива, насочена към трети страни", заяви Ердоган на съвместна пресконференция с украинския си колега Владимир Зеленски, който е на посещение в Истанбул, предаде РИА Новости.
 
 
 
 
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
11
 
3
 
! Отговори
СЛАВА НА ЕРДОГАН преди 3 години
Ердоган-Султан има един сигурен начин за да:-да намали от издръжката на 3-млн.мигранти в странта си.-да намали конфронтацията и разнобоя на Балканите..-да накара ЕС , да поеме част от издръжката на миграните..-да намали силно руското влияние в балканския регион...Через пускане на мигрантите към балканския регион на Сърбия България и Македония за да се промени силно етническия състав да се поемат разходите от ЕС за тях и силно намаляване на руското влияние в района!Това е мирна ПРОМЯНА!
38
2
 
5
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
До KirimКуче е твоят кумир Ердокой,Башар Асад защитава страната си със зъби нокти
37
10
 
5
 
! Отговори
Слава на Ердоган преди 3 години
СЛАВА , СЛАВА СЛАВА..ТУРЦИЯ Е ГАРАНТ ЗА НЕЗАВИСИМОСТТА НА БЪЛГАРИЯ!ПЪТЯТ МИНАВА ЗА ВСИЧКИ ПРЕЗ БОСФОРА!НЯМА ДРУГИ ПЪТИЩА!
36
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само да припомня, че ако не бяха руснаците сега Ердоган щеше за е в Гуантанамо, така поне е бил плана! Забравиш ли кой ти е приятел за пари и далавера, губиш! А турчина загуби доверието на ЕС, при това по много срамен начин. Ако загуби и Русия, ще остане с едната Америка, която отдавна му точиножа!
35
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ердоган се пробва да тича срещу вятъра но накрая му дръпват стола и той пада. Следващото дърпане на стола ще е фатално за него
34
7
 
10
 
! Отговори
Kirim преди 3 години
Тръмп беше прав за НАТО. Умряла организация. САЩ и Турция имат армии, останалите искат да ги пазят на аванта. Коя армия освен двете участва някъде в последните десетилетия? Имат ли въобще армии останалите? Турция отвори фронт в Сирия, пази си интереса, дава жертви срещу кучето Бешар. Помогна на азерите да си върнат Карабах, сега ще защити татарите. После излизат някакви очилатковци с доклади и заклеймяват Турция, че не участва по правила? Ами вие, *** ***. Не участват никъде, за нищо
33
2
 
4
 
! Отговори
пецата преди 3 години
Война ще има в близкото десетилетие това е ясно, всичко се завърта като спирала 1918г инфлуенца , 1920 голямата депресия, 1939 2СВ , същото е сега ковид 2020, голяма депресия ще е от следващата и по следващата година и към 2030 ще се зачаткат
32
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Евала на Ердоган в случая
31
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Знаем му коварните мисли на Ердоган,неведнъж са ги казвали и затова се изпокараха със всички, искал да краде земи от Европа през Гърция чак до Виена,искал да краде земи и от Украйна, но слава богу там са евреите и няма да му се получат на тоя дикатор тъмните цели, обаче сложи ръка върху бившите руски републики и ги ислямизира и използва+превърна в пушечно месо,обиди световните и европейски лидери, жив дявол е Ердоган!
30
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тъпчат Украйна с всякакви оръжия от различни държави,ноооо... срещу заплащане и затъване в дългове, принуждават ги да воюват украинци срещу украинци самоубивайки собствената си нация, украинците гладуват,бягат от безработица и от страх в съседните държави,това е една безконечна спирала на трагедията на Украйна,спрете този конфликт и дрънкане на оръжия,хората там жадуват за мир и се молят за мир,а не за война.И Русия няма никаква вина за това,тя е само страничен наблюдател на действията на запада
29
7
 
7
 
! Отговори
Баровеца преди 3 години
Ами разбира се ,че това сътрудничество не е насочено срещу трети държави,то си е просто бизнес,обаче..........
28
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В стремежа си на всяка цена да заобиколи Украйна с газовите потоци, Путин извърши изключителна простотия . Насади се на капана на Султана и този капан вече щракна. Русия построи 2 газопровода под Черно море за десетки млд, плати ги като поп, а те стигат брега на Турция.И сега Султана ,ако нещо се поразсърди-може да врътне кранчето или съвсем да го спре. Отделно ги изнасилва систем. за цената и турците се къпят в евтина газ. От Ердоган зависи и тн- Балк./Руски поток през България. за Сърбия-УАУ
27
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До: МишоКое му е супер?Руснаците са уморени от императора Путин.Всички вече искат да си почиват.Но не могат. На Крим не различават украинци от руснаци.Фашистът Путин обаче ги различава.И създава огромно напрежение!!!
26
14
 
13
 
! Отговори
Qwerty преди 3 години
Ердоган не е разбрал, че Турция трябва да прави домати и парцали за Западна Европа. Нещо си е повярвал, но като нищо ще му спретнат един нов Източен Въпрос и ще начертаят един независим Кюрдистан и една светска република.
25
7
 
8
 
! Отговори
Мишо преди 3 години
Ми супер! То и руски туристи май месец в Турция няма да има. За сега така, пробно само за един месец. После ще видим, може и за цяло лято.
24
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До: 25Путин изпълнява плана на Хитлеристка Германия: Аншлус на Крим, после аншлус на цяла Украйна!!!
23
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хммм....Султана го отпра на Хипофизното джудже/най-голямото в света,руско/ с 300.....Запали му се трътката.....
22
6
 
10
 
! Отговори
Мнение преди 3 години
На Турция й трябват ракетните технологии на Украйна доколкото ги има. А тя има все пак, колкото и да са остарели, защото в Турция въобще няма. Турция има стремеж към производство на стратегически лакети и Украйна ще й предостави каквото има - двигатели, управление, бойна глава. И тогава ще лъсне веприятна за всички истина как Турция ще се превърне наистина в сериозен регионален играч. А Украйна ще духа супата....
21
8
 
3
 
! Отговори
тиква преди 3 години
До ТОЧНО ОБРАТНОкакво общо имат кримските татари със турция или със случая?
20
4
 
8
 
! Отговори
бай ганю преди 3 години
До Анонимен28кога мексико е била голяма и силна държава и какво конкретно сащ са им унищожили?