Керемедчиев: Ако има служебен кабинет, да стои по-стабилно

"Никой не обръща внимание какво става на километър от морската ни граница"
Обновена: 20 апр 2021 22:42 | 20 апр 2021 22:41, Веселина Йорданова
23

Ако има служебно правителство, поне то би трябвало да стои по-стабилно от това безвремие в момента. Това каза за "Денят ON AIR" бившият зам.-министър на външните работи Милен Керемедчиев.

"В момента ври и кипи нашата парламентарна сцена, никой не обръща внимание какво става само на километър от българската морска граница", допълни той.

По думите му ролята на президента, особено през летния период, ще е много значима.

"Русия използва тези месеци, да за е максимално активна. Пресилено е да се говори за реални военни действия, що се отнася до Украйна", обясни събеседникът на Bulgaria ON AIR.

От думите му стана ясно, че със спирането на икономическия поток към Украйна, Русия иска да дестабилизира страната. Ставало дума за сплашване.

"Най-реалният сценарий - примерът, който видяхме в Грузия. Такъв сценарий може да бъде изигран в Украйна", подчерта бившият зам.-министър на външните работи.

Според него политиката на президента на САЩ Джо Байдън има по-рязко и твърдо отношение спрямо Русия за сравнение с републиканците.

"САЩ ще опитват много бързо да превъоръжат украинската армия, но превъоръжаването ще отнеме години. Трудно би могла да се предвиди среща Байдън-Путин", смята Керемедчиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дрън-дрън...
9
2
 
2
 
! Отговори
Правителство! преди 2 години
Редовно, експертно, служебно са все правителства, но много зависи от това какви хора ще участват в едно такова правителство, каква е тяхната подготовка да управляват и какви са техните цели при управлението. Ако това са шоумени, протестъри или отявлени противници на евро-атлантическия път на развитие на България, такова правителство няма бъдеще, дори ако просъществува и една години, защото световните събития вървят в друга посока. Много е важна икономиката...
8
2
 
3
 
! Отговори
ТИ ДА ВИДИШ преди 2 години
Интересно защо руснаците струпват войски на собствените си граници, като толкова натовска войска ги пази тия граници!!!..........."Въоръжените сили на Република България се подготвят за участие в най-мащабните за 2021 г. учения Defender Europe 21 и Steadfast Defender -21, които ще се проведат в периода май-юни 2021 г. под ръководството на Командването на Сухопътните войски на САЩ за Европа и Африка и на Щаба на Върховното главно командване на Обединените въоръжени сили на НАТ
7
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пълен ***. Не знам защо го канят..
6
5
 
3
 
! Отговори
крепостното робство преди 2 години
По-зле от т.н. турско робство!
5
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И Орешарски така мисли, а и историята го показа...
4
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чекмеджето със златото натежало и Бойко като го дръпнал, му паднало на коляното и го контузило. Затова трябва стабилно правителство с по-дълги крака, за да не стават такива сакатлъци с мебелировката.
3
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като има служебно правителство и вече морската ни граница ще е защитена, руските атомни подводнци им е спукана работата.
2
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Важното е следващия премиер като си отвори чекмеджето на нощното шкафче там да не блестят кюлчета злато, а четка за зъби, зарядно за телефон и други нормални вещи. Ясно ли е Керемедчиев, агент от ДС такъв.
1
9
 
7
 
! Отговори
Браво! преди 2 години
Един от най-умните българи,занимаващи се с политика!