Блинкен: САЩ подкрепят суверенитета на Украйна

Заставаме зад независимостта на страната, заяви той
74
Блинкен: САЩ подкрепят суверенитета на Украйна
Антъни Блинкен. Снимка: БГНЕС

Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен потвърди в четвъртък ангажимента на Вашингтон за суверенитета, териториалната цялост и независимост на Украйна по време на посещението си в Киев в знак на подкрепа след масивното натрупване на войски от Русия.

„Тук съм наистина по много проста причина, която е, за да потвърдя - от името на президента Байдън - силно - нашата ангажираност към партньорството между нашите страни, нашата ангажираност към суверенитета, териториалната цялост и независимостта на Украйна“, каза той по време на първата визита в Киев от високопоставен американски служител при Байдън.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ХАХА КРАВАРЕТЕ У ПЪТЯ НЕ МОГАТ ДА ВЪРВЯТ ПОДКРЕПИТЕЛИ ААХАХАХ САМО ДЕТ У ПЪТЯ НЕ МОГАТ ДА ВЪРВЯТ
42
1
 
13
 
! Отговори
Отвратен преди 2 години
До АнонименСамо в мокрите сънища на ***---които като гръмне пиратка и се свиват на кравай под масата хахаххаха Абе ти в кой свят се намираш бе кой ещ пострада повече от газово ембарго икономиката на Европа или на Русия..Русия изнася за Китай НАЙ-СИЛНАТА ИКОТОМИКА В СВЕТА без ресурси джендърите в европа ще окапят! Първата зима без газ и Меркел ще я изгонят с камъни хахах само да не се ядоса Путин, че следващият 9 май да не е в Берлин хахах
41
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ананимен 62, Петролно-газово ембарго казваш, добре, само дето аз не съм чул руснаците да са молили някой да му прадават нефт и газ. По скоро май други държави се надяват Русия да не им спре доставките. Ти знаеш ли изобщо колко са 1 трилион $?
40
0
 
4
 
! Отговори
11 преди 2 години
До НаблюдателТи не си наблюдател, а слепок, умствен слепок.
39
1
 
13
 
! Отговори
не може да бъде! преди 2 години
Г-н Блинкен би могъл и по-подробно да разясни зад какво стоят САЩ в Украйна.Напр.--на първо място дали подкрепят идеологичиските постановки на радикалните националисти,последователи на Бандера/Шухевич/които сега управляват Украйна/!?На второ-подкрепят ли издевателствата над рускоезичното население и други етнически групии в опитите те да бъдат принудени да се "украинизират"!?И трето подкрепят ли тези"украинци",които заявяват,че ще взривят атомни централи в случай на поражение при война с Русия!?
38
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Работата отива към връщане на Крим на Украйна заедно с 1 трилион долара компенсации заради золумите направени там от Русия. Миналата седмица беше гласувано "Ще ви наложим петролно-газово ембарго ако нападнете Украйна", а след 5-6 месеца ще бъде "Ще ви наложим петролно-газово ембарго, ако не върнете Крим и не си платите нанесените щети на Украйна".
37
2
 
18
 
! Отговори
хахахаха преди 2 години
До БългаринАмериканската демокрация я знаем (вече подкрепяни и от ЛГБТ управлението на меките брюкселски китки) - където са бомбардирали демократично след това живот няма! Нито в Авганистан е по-добре, нито в Ирак, нито в Сирия или Ливан. Отиват заграбват каквото има за заграбване а *** се бият в техен интерес. Плевналиев заради американският Обонго интерес искаше да се бием и ние в Украйна (Боже, опази!!!). 30 години демокрация - 3 млн българи по-малко, но купуваме американски хвърчила!
36
1
 
12
 
! Отговори
Мишо преди 2 години
Днес подкрепя утре не! Така е прието в САЩ.Докато си им изгоден ..... .
35
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Та където и да се намесят с подкрепата си, САЩ не решават проблеми. Разделят народи, налагат възгледи, ограбват суровини и поставят под икономическа зависимост. Да се хвалят робите, кой е по нахранен не променя положението им.Толкоз за помощта от САЩ. Ако не си полезен не си нужен.
34
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Украйна подкрепя САЩ да окупират Русия.
33
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо не влизат в Донбас и Луганск?Защо не пращат войски на Източния фронт?Украйна трябва да ги покани да направят учения на границата с Русия.
32
5
 
2
 
! Отговори
Путиноидчи преди 2 години
Време беше да пуснете нормална статия за да изкараме малко пари. Под новини конкретно за Русия и ФАЩ плащат повече рубли. Благодарим на редакционния съвет спасибо друзя.
31
3
 
6
 
! Отговори
Мен преди 2 години
До истинатаПричината по която не е вземал руската част на Украйна е че няма финансови възможности да издържа населението но като гледам и колонизаторите им не харчат пари за тях а само точат.
30
7
 
2
 
! Отговори
Наблюдател преди 2 години
........ руските роби изпитват омраза към своите освободители, защото господарите им са наредили да ги мразят.
29
1
 
13
 
! Отговори
SS преди 2 години
Дневен режим на спецназ Россия.06 часа.Ставане.07 Сутрешен тоалет.08 Закуска(завтрак) 09 Нахлуване в Украйна.11. Превземане на Киев. 12,30 обед. 14,00Тържествен концерт по случай победата.16,00 Тържествен оръдеен салют на границата с Полша.18,00 Прибиране по поделенията.20,00 Вечеря (ужин) 21 Вечерна проверка.
28
2
 
2
 
! Отговори
51 state преди 2 години
Не само на Украйна, а също и на Тайван, Афганистан, Северна Корея и ислямска държава.
27
8
 
2
 
! Отговори
Наблюдател преди 2 години
Животинската омраза към украинците демонстрирана от руските роби изобщо не се връзва с техният култ към освободителите на България. Над 50% от състава на армията на руския император е била съставена от етнически украинци. Украинци, а не руснаци са първите стъпили на българския бряг край Свищов. Украинци а не руснаци са войниците от 36-ти Орловски и 35-ти Брянски пехотни полкове били се геройски с българските опълченци на Шипка. Всичко това го има документирано, украинските фамилии на загиналите са изписани на стените на храм паметника в село Шипка. Само, че днес руските роби изпитват омраза к
26
1
 
13
 
! Отговори
ххх-ххх преди 2 години
За евроджендърските ***....САЩ могат да влезнат в Украйна тя е разграден двор и украинците слугуват в момента на Американските интереси - бели роби дали ресурсите си на кравария, НО (подчертавам) в Крим или там където има руски войник Никога няма да влезнат и излезнат живи!!! Вероятният сценарий е американците да принудят украинците да стават пушечно месо, за да си пазят "приватизираните" интереси. Украинците ще се бият за новите господари, откраднали икономиката им!
25
1
 
3
 
! Отговори
Мен преди 2 години
Украйна я обрекоха още след първия преврат а 2014 я довършиха .Дори и през комунизма е била разделена .От всички най голям успех са имали австроунгария най дълго са владели западна Украйна.И други са правили опити Наполеон и Хитлер дори и англичани . А сега при наличие на ядрен арсенал още по трудно.
24
1
 
15
 
! Отговори
Отвратен преди 2 години
До АнонименИ къде видя че Русия не подкрепя суверинитета на Украйна?! А Краварите подкрепят само и единствено икономическите си интереси в Украйна - Порошенко им "продаде" за жълти стотинки цялата икономика - житницита на Европа и се опита да им дари и подземните богатства. Е не им се получи като в България - можда Винету да продаде земята на България за един долап пълен с евро. Сега заради Американската демокрация украинците бяга от Украйна...познато, нали?