Мъж фучи с е-тротинетка, изпреварва коли с 80 км/ч

Водачът карал по натоварено шосе в Москва
28 юли 2021 19:11, Анисия Иванова
67
Мъж фучи с  е-тротинетка, изпреварва коли с 80 км/ч

Любопитно видео се появи в интернет, като на него се вижда как мъж с електрическа тротинетка се движи по оживено скоростно шосе, при това в тъмната част на денонощието. Той развива скорост от над 80 км/ч, като дори изпреварва някои от автомобилите на пътя.

Предполага се, че видеото е заснето в покрайнините на Москва, като то поражда доста въпроси. Основният е – как електрическото превозно средство успява да развие скорост от 80 км/ч?

Освен това, мъжът се движи в крайна лява лента, което е доста опасно както за него, така и за останалите участници в движението.

Полицията в руската столица е започнала да разследва случилото се и издирва мъжа. Според статистиката за първите 6 месеца в Русия са отчетени 180 инцидента с електрически тротинетки и други подобни превозни средства, като при тях има петима загинали и 188 ранени.

Основният проблем е, че статутът на тези тротинетки не е определен, като все повече експерти настояват за намаляване на тяхната скорост и дори за пълната им забрана. Те са много опасни не само за хората, които ги карат, но и за пешеходците.

Още за коли четете в Automedia.bg.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още по темата: москваРусиятротинетка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
8
 
9
 
! Отговори
ЗАБРАНА преди 2 години
ЗА ВСЯКВИ: Скутерасти, колеласти, педестрияни и содомитяни, ТРОТИНЕТКАДЖИИ,ВЕЛОСПЕДИИРАСТИ, ВЕЛОАЛЕИ, КАРУЦИ...НЕМА ДА ГИ ТОЛЕРИРАМ
58
3
 
2
 
! Отговори
... преди 2 години
До АнонименНяма такова нещо ?! От жипа на боко лъха животоспасяващ кислород и парфчм Шанел Н5
57
0
 
2
 
! Отговори
XuTbP5bP преди 2 години
Бе, не знам как да го спра бе!
56
0
 
2
 
! Отговори
XuTbP5bP преди 2 години
Ми аз фанах да карам от тея с телефоня дето са. И не знам как се спира! Вие новина го изкарахте!
55
3
 
7
 
! Отговори
ПорЦелан преди 2 години
Скутерасти, колеласти, педестрияни и содомитяни.
54
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Руснаци... такива невероятни неща се въртят из нета. Непредсказуеми, луди, различни
53
0
 
19
 
! Отговори
Как разбрахте, че е преди 2 години
мъж ... това е жив донор който бърза за трансплантация ....
52
5
 
8
 
! Отговори
До Лена преди 2 години
Така е Ленче, гледай на запад колко хора търкат наровете заради изказвания срещу Меркел и Макран, докато тук на изток, един Навални говори каквото сихискя и никой не го закача...или не беше точно така?!!
51
7
 
18
 
! Отговори
Лена преди 2 години
Тук на изток е свободата, кога най-накрая ще разберем. А на запад е лицемерна полицейска държавност. На изток или говориш открито или мълчиш от страх, а на запад говориш лъжи угоднически усмихваш се фалшиво и внимаваш да не се изтървеш нещо лошо да кажеш против властите.
50
1
 
13
 
! Отговори
До 53 преди 2 години
К'ъв запад бе баце, клипа е от рушия! Такова ни е самосъзнанието, на гражданите, на "бившите" социалистически републики. Ако не ти опират ножа в гърлото, можеш да си правиш каквото поискаш. Тъжно, но факт!
49
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ненормална работа,защо бг.народа не си дава сметка колко е затъпял,този запад ни донесе само деградация,св***бодия,всеки иска да пътува,нямаме вече ценности,никой няма респект от нищо и никой е това е разпада на едно общество.
48
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако падне няма да могат да го разпознаят.
47
0
 
13
 
! Отговори
Пешо преди 2 години
Като се метнеш с 50 километра в час, разбираш по болезненият начин, че сцеплението, асфалта и гравитацията, не правят разлика дали си карал мотор, скутер или тротинетка.Освен ако не се моторист с протектори, екипировка и каска.
46
8
 
9
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Радостна новина. Предвестник на окончателното изчезване на автоможилите. Автомобилите са тромави. На светофар аз,с велосипед,минавам цял кордон от чакащи машини и то без помощна батерия. Автомобилите са тромави като производителите на петрол. След приключването на петролният и газов бизнес ще последва смяна на паричните единица и система и целият арабски,руски и американски петролен елит,барабар с народите им,отиват на кино от пет до шест. Допускам киносалонът да е на Луната.
45
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не е странно, от няколко години ги има. По-хахвото е скутерите дето летят с 140+, дето не мога да ги настигна по магистралата. Пак казвам - скутери, не мотори!
44
1
 
11
 
! Отговори
Рашко преди 2 години
До 47 Точно! И тук е момента да вмъкна, че не слизам от колата, поради "неотложни" причини, и нямам ел. тротинетка...все още. Въпреки това вярвам, че за града тротинетките са в пъти по-удачни от автомобилите.
43
2
 
10
 
! Отговори
Рашко преди 2 години
До 46Спор няма - една тритинетка сред море от автомобили, сигурно е опасно. Но я си представи за момент, море от тротинетки и един автомобил - дали би било толкова опасно?!! Тук говорим за смяна на начина на мислене, и понечко отговорни хора с тротинетки, а не за тротинетките вписани някакси в настоящата "касапница" на пътя.
42
1
 
11
 
! Отговори
до Рашко, преди 2 години
ам представих си го , само остава от общината да затворят за МПС по едно платно на всички улици/булеварди и да го обособят за алтернативни превозни средства. Много хора като видят че има необходимата инфраструктура биха се възползвали.
41
0
 
4
 
! Отговори
До Рашко преди 2 години
Малко като се поразтърсиш у нета и ги намираш. Стига да искаш, гледам ти не искаш. Свали си розовите очила, не на всички тротинетките вършат работа, били те еко и опасни. Аз приключих с безполезния спор :)
40
2
 
2
 
! Отговори
Рашко преди 2 години
До 43И на базата на какво ги "стъкмяваш" тия проценти бе приятелю?!! Не са статистически данни, какво са?!!