Двама души имат привилегията да се обадят на Елизабет II

Това не са нито внуците, нито синовете на британската кралица
30
Двама души имат привилегията да се обадят на Елизабет II
Снимка: БГНЕС

Само двама души имат привилегията да се обадят по всяко време на денонощието на Кралица Елизабет II и тя да им вдигне личният си телефон, разказва кралският коментатор Джонатан Сасердоти. Противно на очакванията, това не са нито внуците, нито синовете на кралицата.

Принцеса Ан – дъщерята на кралицата, която се грижи за нея, е единият човек, а другият е … състезателният мениджър Джон Уорън.

Кралицата има свой собствен мобилен телефон, „криптиран срещу хакери“. Ан и Джон Уорън могат да се свържат с кралицата от всяка точка на света и по всяко време.

Сасердоти разказва, че телефонът на Елизабет II е Samsung, специално обработен от MI6 и криптира всички разговори и съобщения. „Джон е зет на покойния граф на Карнарвон. Днес мениджърът е един от водещите букмейкъри в света и наблюдава всички състезателни и развъдни коне, а кралицата е запалена любителка на ездата и конете. Нейно кралско величество се занимава с коне повече от 70 години и за първи път присъства на Royal Ascot през 1945 г. на 19-годишна възраст, пише Britain Magazine.

Дъщерята на кралицата – Ан, има неразрушима връзка със своята майка. През годините тя често е заснемана до гърба на майка си, и се смята, че именно тя координира стила и цветовите схеми при облеклото на майка си. Също като Елизабет II, Ан е запалена по ездата и конните спортове, въпреки че скоро навърши 71 години.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още по темата: телефонЕлизабет
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.