Мъж размаха нож на парижко летище, застреляха го

Той е бил неутрализиран от полицаите
10 авг 2022 12:08, Елка Василева
39
Мъж размаха нож на парижко летище, застреляха го
Снимка: архив, БГНЕС

Мъж беше застрелян тази сутрин на летище Роаси/Шарл де Гол, едно от двете основни летища на Париж, от полицай, пред когото размахвал нож, съобщиха източници от летището и полицията, предаде Франс прес.

Полицаите неутрализираха тази сутрин опасно лице с хладно оръжие на летище Роаси/Шарл де Гол, съобщи полицейската префектура на Париж в Туитър.

Инцидентът е станал на терминал 2F около 8.20 ч. сутринта.

Бездомник притесняваше агенти по сигурността и беше извикана гранична полиция за извеждането му, съобщи източник от летището.

Мъжът се отдръпнал, като обиждал служителите, а после се обърнал и извадил нож. Тогава един от полицаите открил огън, според полицейски източници.

Фотограф на АФП, който е бил очевидец на станалото, обясни, че висок мъж е размахал предмет, който приличал на нож, към полицаите. Те го предупредили да хвърли ножа, но мъжът продължил да се приближава към тях и полицай стрелял веднъж по него.  

После пострадалият бил сложен на носилка и прехвърлен в друга зона, недостъпна за пътници, допълва фотографът.
/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
2
 
0
 
! Отговори
Жан д'Арк преди 1 година
Франсетата са си милиционерска държава, нищо че се правят на демократи. И те ходиха да бомбят и в Ирак, и в Косово/Сърбия, и в Либия .... Като нищо са преиграли. Сетете се за Шарли Ебдо и какво ги натвориха 2013 някъде. Гадове са
21
0
 
6
 
! Отговори
До Шарян свят преди 1 година
Ами да е мислил, като размахва нож, пък било то дървен или пластмасов!
20
2
 
5
 
! Отговори
Шарян свят... преди 1 година
Ами ако ножът е бил дървен...??? Ами то може заради детска играчка, воден пистолет да те думнат...А тука у БГ-то една даскалица преди време обра банка с пластамсов пищов...Нашите жени са най-опасни!
19
0
 
7
 
! Отговори
а тука преди 1 година
КОГА!!!!!!!!!!!
18
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Друго си е побъркан бездомник, ако беше ислямски терорист, щяха да го оставят първо да убие трима-четирима. Полицията на запад си има строги правила на действие.
17
0
 
6
 
! Отговори
смех и рев преди 1 година
не ви ли омръзна от брадати клошари с ножове ломотещи за някакви глупости които според тях им ги приказват гласове от небето ?
16
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Полицаите буквално са го направили на решето. Изпразнили са цял пълнител. Това е демокрацията.
15
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе тая статия вие с гоогле транслатора ли я превеждате ? Въобще вашите радактори само Копи , пеист и на заплата ли са там ? Я малко по сериозно !!!
14
15
 
16
 
! Отговори
do 2 преди 1 година
Проверих новината на английски. Наистина е убит. Можеше в крака да го простреля. Тия полицаи малко прекаляват.
13
12
 
9
 
! Отговори
МАЙОРА преди 1 година
До Демокрация, Санчо!!!Викаш друго си е диктатурата в раССия и Чайна, а! Райски строй! Благодатен! Мисли само за хората! БУХАХАХАХАХА
12
9
 
12
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Така е на запад. Няма човек, няма проблем.
11
2
 
23
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 1 година
Да благодарим чистосърдечно на Франсоа Митеран и Жак Ширак че напълниха Горката Франция с ядрени инженери от Магреба и прочее. Внушават на цяла Европа че Русия и Путин са проблем. А всъшност проблемът е че Европа ще стане меко казано континент от Третия свят. Та така. Британоварварите изтърваха му изтърваха края. Задкулисните кукловоди няма да овладеят положението и да изградят свят по свой вкус. По едно време почти успяха. Но сега има Русия, Китай, радикален ислям, дрогаря Ким, Иран и тн
10
5
 
14
 
! Отговори
Демокрация, Санчо!!! преди 1 година
Първо стрелят, после питат! А в САЩ - ядрото на демокрацията, и в магазина/училището идва някой терорист и ги разстрелва безпричинно като кучета ... Най-якият обществен строй е демокрацията, Санчо !!!
9
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Превишаване на правата. У нас му казват така и затова у нас няма полиция с топки. Не може с пистолет срещу нож. А явно там може.
8
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Полицията отдавна се е превърнала в звено за терор над гражданите.... можело е да стреля в краката и рака да го неутрализира. Полицая трябва да бъде уволнен. Работата му е да защитава живота с цената на своя, а не да онема такъв щото го е шубе от видно нестабилен човек с предполагаем нож.
7
1
 
18
 
! Отговори
Мате Матиков преди 1 година
Виждал съм на същото летище как жандармеристи изкарват клошар с шутове, и то пред куп хора.
6
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами нищо, вече няма да размахва
5
3
 
6
 
! Отговори
777 преди 1 година
До Анонимен 3: ти нещо оплете конците. Уж в Турция се предлагали, а да се махат от България? Или ти също се предлагаш в Турция и те са ти конкуренция? Какво ти пречи, че ревеш толкова ***?
4
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Интересно, какне са го разцепили от куршум ... американците ги даваха ... гонели някъв с кола, че като спря кола, на капака и покрива се качиха едни и почнаха да изпразват пълнителите, а отстрани и други стреляха ... Все едно обстрелваха мастодон, а не човек ...
3
1
 
29
 
! Отговори
българка преди 1 година
Ейййййй АМИ БРАВО на полицаите ! Разбраха как трябва да се държат с гостите на баба Меркел. За съжаление, много хора пострадаха преди това ! Но както се казва - по-добре късно, отколкото още по-късно !!!