Кога жената престава да обича?

Колкото и силна да е любовта й, винаги има неща, които могат да я убият
4 дек 2011 17:50, Елка Василева
340
Кога жената престава да обича?
Снимка: Reuters

Любовта на жената е силна, но винаги има неща, които могат да я убият и да направят така, че тя да изчезне. Петте най-важни причини за това са следните.

Постоянното критикуване

Непрестанното критикуване убива любовта. Постоянната нужда да се изтъкват нейните грешки и нещата, които „тя прави погрешно“, намаляват чувството на влюбване и привързаността й, докато в един момент на жената не й става все едно. Тя не вижда повече смисъл да се старае, защото той винаги реагира с критики и негативни коментари.

Неблагодарността

Жената обича да се чувства специална и важна в живота на мъжа. Тя често е в повече от една роля – и домакиня, и майка, и готвачка и така нататък. Но докато се усеща обожавана, тези неща не са проблем. Напротив, жената обича да изпере и да сготви на мъжа си, ако усеща благодарността за труда си. В противен случай се чувства подценена и унижена. Когато трудът й започва да се приема за даденост, изчезва и любовта.

Рутината

Ако връзката ви е дълга, рутината също може да убие любовното чувство. Ако всеки уикенд правите едни и същи неща и всъщност нищо интересно, скуката може да предизвика у жената силното желание за промяна. Ако мъжът не е с нея, той ще й се струва като бреме, което й пречи.

Загубата на независимостта

Независимостта е здравословна във всяка връзка. И жената, и мъжът трябва да запазят  своя личен живот, приятелите, заниманията, хобитата си. Не е нужно да се води двоен живот. Важното е да не подчиняваш своя живот на живота на партньора си. Любовта на жената изчезва, когато започнете да правите всичко заедно и след известно време започнете да се оплаквате, че ви липсва онова, което сте имали преди.

Липсата на химия

Жените често губят интерес, когато се изправят очи в очи с „истинския живот“. Той настъпва, когато първоначалното влюбване изчезне и започне съвместният живот, пълен с грижи за сметките, работата и децата. Когато химията и „пеперудите в стомаха“ изчезнат, за някои жени това е знак да продължат нататък. При някои обаче това усещане изчезва поради липсата на комуникация и емоционалното изключване на партньора, пише Index.hr.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


340
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 67Има! Всички така говорят за твоята жена!
62
4
 
52
 
! Отговори
тони преди 12 години
Има и много свестни, истински свестни жени, като жена ми например, уникално добър човек!
61
8
 
2
 
! Отговори
romeo on fire преди 12 години
abe ei ne sym genomrazec az sym HEITYR-- TOEST MRAZQ CHOVECITE
60
10
 
12
 
! Отговори
Принца преди 12 години
Е, защо сега трябва да се дискутират такива въпроси. Не знаете ли, че във форума на мамите е пълно с такива експерти. Разведени, с деца и опяващи за това и онова докато си обменят рецепти за сладко и маски за коса. Разбира се, всичко това на фона на новоосъзнатата им независимост, изразяваща се във възможността да си напазаруват още малко парцалки или да отидат на почивка с групово намаление. Хаха
59
4
 
1
 
! Отговори
do 56 преди 12 години
vig kvo nqma da sporq s tebe vseki den vigdam palqci kato tebe s kvi MAIMUNI HODQT DA GI RAZVEGDAT PO MOLOVETE- EDIn GOLQm SREDEn PRYST OT MEN-- SKORO SHTE GO VIDISH I NA GIVO A SEGA QG MI...............
58
11
 
36
 
! Отговори
преди 12 години
"Кога жената престава да обича?" Когато мъжа каже: "Нямам ПАРИ!!!" Изживял съм го САМО 3 пъти до сега, а съм на 32 години. Имам финансови средства, но СПИРАМ да давам пари само за 2 месеца и не ходя никъде и не си купувам дори бира у нас- само храна и си плащам само СВОИТЕ месечни сметки и ГоооооооТОВО!!! Голямата любов вече я НАМА! Само 3 пъти ми се е случила тази случка и не си правете труда да ми казвате, че е "случайно"или "такива си ги намирал"! Коментирайте нещо друго- това е ЯСНО!!!
57
6
 
23
 
! Отговори
латентни хомота преди 12 години
Мечтата на женомразците е да успеят да забременяват и раждат през гз , тогава ще се размножат като кози барабонки по целия свят и ще избият всичко от женски пол или най-малкото ще го заробят . За щастие Бог е създал мъжа и жената и разни грешки на природата като гореупоменатите клинични случаи не могат да се размножават нито естествено , нито изкуствено до момента , и така ще бъде и занапред .
56
6
 
2
 
! Отговори
GLAVCHO TRIFONOF преди 12 години
abe kvo obichat tiq MASTII GENKITE BE PLQCI-- KATO GI GLEDAm S KVI SHIMPANZETA HODQT STRAH ME HVASHTA -- GOLQMA LUBOV - GOLQMO NESHTO BAHTIII I SMESHNICITE-- NAI SA MI SMESHNI TIQ NAPOMPANITE FALKONI S RAZNI SKELETI KYDETO HODQTn I SE MLQSKAT PO MOLOVETE--- VSICHO PRAVQT TYPITE GENI ZA PARI GYZA SI DAVAT--- ARE BEGAITE OT TUKA
55
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Що ми триете коментара беее?Ако всички жени са *** като Днед.бг , *** им майката
54
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Жените НЕ ОБИЧАТ. Жените ОБИЧАТ да казват: "Когато съм с някой, съм само с него."Но не уточняват с колко на мъже на ден.
53
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Докато има такива " Философи " които да се чудят какво да напишат вече само за да привлекат общественото внимание жената може напълно да престане да обича, ей вие ФИЛОСОФИ останали със ИЗСЪХНАЛИ МОЗЪЦИ нямате ли срам !
52
4
 
5
 
! Отговори
gena-android преди 12 години
abe are da prawqt gena ROBOT Ot TIPA NA Kristanna Loken -shvedkata i istinskite geni da ..
51
3
 
2
 
! Отговори
do 54 преди 12 години
MOi , ti zadawal li si si vaprosa za6o si tolkowa tup , a veroiatno i grozen ?A si hetero kolkoto Eltan John e hetero .
50
10
 
16
 
! Отговори
BALGARIQ_NAD_SI4KO преди 12 години
До 43 Мило огледалце, проблемът е там, че въпросната съпруга - любителка на тавански приключения има съпруг, който прави точно това, за което ти държиш. Обаче въпреки това беше брутално излъган и предаден. И въпреки всичко не охладя към жена си, а с много нестандартен подход успя да я обърне отново към себе си, и да я накара да осмисли поведението си. В резултат двамата отново са истинско семейство. И има поне една жена, която разбра, че човешкото трябва да се поставя над мъжкото и женското....
49
8
 
0
 
! Отговори
do 52 преди 12 години
ne MOi ne sym pedeRASt-- HETERO SYM AMA SYM OTCHAQn OT MRYSNITE KU..Wi GENITE KOITO SA NAI DOLNATA SGAn NA PLANETATA-- TI ZADAVAL LI SI SI NQKOGA VYPROSA ZASHTO NE IZLIZASH S TOP MODEL I KOI IZLIZA S TOP MODELI???? A MOI?????????????????
48
6
 
1
 
! Отговори
glavun-trifonov преди 12 години
ne e lesno da hodish s 80 godishen DEDIK Po SLAVEIKOV SLED KOETO DA POLUCHISH QROSTEN UMRUK OT MOQ MILOST PO REBRATA i DA PISHTISH KATO UCHENICHKA OT FRENSKATA GIMNAZIQ KOQTO Q E.... 5 *** ZA 10 EURO
47
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
42ри ти *** ли си? Така мразиш жените, че човек си мисли, че чакаш всеки момент някой да ти го набуха в задния двор. Май жените са ти голяма конкуренция и затова ги плюеш, нали така?
46
14
 
21
 
! Отговори
чичо Митко преди 12 години
"Кога жената престава да обича? "Когато свършат мангизите :)))
45
21
 
8
 
! Отговори
Томас преди 12 години
Сега видях по тв пак дават някакъв филм, в който една кифла (ЖЕНА) се опитва да командва един мъж. Не разбраха тия същества, че така до никъде няма да стигнат.
44
5
 
11
 
! Отговори
трололо преди 12 години
Много гот , много . Изключително ме радват коментарите на изклесъците , чиито майки вместо да духат са направили фаталната грешка да ги заченат.